Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 10. 11.

Foto: phototimedp, Shutterstock.com

Foto: phototimedp, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neztrácejte čas a cennou energii přemýšlením, co jste měli udělat a neudělali. Prostě se oba konečně přestaňte ohlížet do minulosti, a dnešek naopak začněte vnímat jako nový odrazový můstek. Důležitým úkolem je zajistit harmonický milostný život, což bude náročné. Musíte prostě miláčkovi vysvětlit, že nic nepředstíráte, a to ani v citech, natož v sexu. Bůhvíproč si totiž přestal věřit, a tak má tendenci „nosit vás na rukou“, aby si napravil reputaci.

Článek

Beran 

Při Luně ve Vodnáři si můžete užít sex přesně podle svých představ. Podmínkou je, že dáte přednost tomu, na co jste s partnerem zvyklí, a nebudete se ho snažit za každou cenu překvapovat. Pak nebude přemýšlet o tom, co jste zase vymyslely, ale plně se soustředí na to, aby vás i sebe maximálně potěšil.

Býk

I když se přesvědčujete, že si dokážete představit, že se místo lásky spokojíte jen s kamarádstvím, není to zdaleka tak jisté. Jakmile budete v častějším kontaktu s člověkem, jenž vás intenzivně fyzicky přitahuje, samy pochopíte, že si nedokážete už dlouho nalhávat, že vám jde jen o přátelství. Z jeho strany to tak sice být může, ale vy jste do něho zamilované až po uši.

Blíženci

Když vás miláček začne nabádat, abyste byly při milování víc uvolněné, nerozčilujte se, ale přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu. Při dnešním rozvržení planetárních sil by vám prospěla sprcha, kterou si společně dopřejete. Teplou vodou ze sebe spláchnete i negativní energie, což je spolehlivá cesta k příjemným erotickým zážitkům.

Rak

Vaše životní cesty se zamotaly způsobem, který nechápete a jemuž nerozumíte. Právě proto dobře uděláte, když o záležitostech ohledně lásky a sexu přestanete sáhodlouze přemýšlet. Moment, kdy se někomu bezmyšlenkovitě vrhnete do náruče, bude sice pro oba překvapivý, ale pro vás i neobyčejně osvobozující.

Lev

Luna z Vodnáře poněkud mění váš postoj k sexu. Právě proto zapřemýšlejte, zda je opravdu nutné, abyste se do něčeho nutily. Pokud budete intimnosti vnímat jako další povinnost, do které se vám sice nechce, ale vyhnout se jí nemůžete, je to špatně. Zkuste to brát tak, že si večerní milování dopřejete jako odměnu za všechno, co jste přes den dokázaly zvládnout.

Panna

O tom, abyste si něco začaly se zadaným jedincem, takže byste se museli scházet tajně, nejspíš ve skrytu duše přemýšlíte, jelikož vás velice přitahuje. Vzhledem k tomu, že váš vládce Merkur je náročně ozářený, uvědomíte si, že to není nic pro vás. Tlak, který by takový vztah na vás vyvíjel, byste dlouho nevydržely. Navíc by to byla pro vaši sebeúctu rána, kterou by ani ten nejvášnivější sex „nezahojil“.

Váhy

Na doby, kdy jste si uměly s láskou poradit a nahlas tvrdily, že vás v této oblasti nic nevyvede z míry, jsou už dávnou vzpomínkou. Občas vám připadá, že nejistota, kterou cítíte, právě souvisí s tabu, s nimiž jste se nepopraly v mladších letech. Naštěstí se můžete těšit z fungujícího sexu, který vám dodá nejen energii, ale i optimismus a chuť do života.

Štír

Zatímco obvykle všem kolem tvrdíte, že o lásce odmítáte teoretizovat a sázíte jen na praxi, tentokrát je to jinak. Večer před roztouženým partnerem dáte v posteli přednost četbě zamilovaného románku, v němž vášně završí to, že krásný a bohatý hrdina políbí ruku své vyvolené. Usoudíte, že je to pro jednou zajímavá změna.

Střelec

Výroky, ba i činy dotyčného vás vyvedou z míry. Posléze usoudíte, že jste ho hodně podcenily. To, co jste považovaly za doznívající letní lásku, se přímo před vašima očima mění na vztah, který poznenáhlu určuje rytmus vašeho života. Když k tomu připočítáte parádní sex, dojde vám, že jedete ve vlaku, z něhož se vám hned tak nepodaří vystoupit.

Kozoroh

Úvahy osob, kterým údajně sex nic neříká, vás nechávají v naprostém klidu. Vyslechnete je, usmějete se a nebudete to komentovat. Mohly byste sice poznamenat, že na to, aby je milování bavilo, potřebují toho správného partnera, ale navzdory pokušení to neuděláte. Nehodláte jitřit jejich už tak bolavé rány.

Vodnář

K tomu, abyste miláčkovi vyjádřily všechno, co k němu cítíte, můžete klidně využít všemožné výdobytky techniky. Kdybyste mu svá vyznání nahrály a poslaly jako video, příjemně ho překvapíte. Zaujme ho jak obsah, tak očividné erotické poselství, a ještě vaše šikovnost a zdatnost, přestože tvrdíte, že nejste zrovna technicky nadané.

Ryby

Nic z toho, co se na obloze děje, váš erotický život přímo neovlivňuje. Pro vás je to velice pozitivní zjištění. Můžete si samy a dobrovolně vybrat, jak k této důležité životní oblasti přistoupíte. Partnerovy reakce se bát nemusíte. Když budete o tom, zda ano, nebo ne, přemýšlet nahlas, bude se tím docela dobře bavit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám