Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 11. 8.

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Reklama

Nejspíš si uvědomujete, že miláček čeká na pochvaly svých erotických dovedností, ale vy se k tomu nedokážete přimět. Nejste stydlivky, jenže on tyto záležitost bere na váš vkus až moc vážně. Máte obavy, že se začnete smát a on se urazí. Vzhledem k hvězdným konstelacím bude prozíravé, když si večer „naordinujete“ sexuální půst. Obvykle je nejdřív hádka a potom milování, ale u vás by se to vyvíjelo přesně naopak.

Článek

Beran

Konjunkce Luny s Venuší se považuje na planetární jev, který je lásce příznivý. Ve vašem případě však zafunguje jinak. Miláček vám neustále radí, co máte dělat, a ještě se diví, že mu za takové projevy zájmu nejste vděčné. Vám nezbude, než abyste se energicky ozvaly. Když s ním nebude rozumná řeč ani potom, zvolte cestu laskavé manipulace, nejlépe formou hýčkání v posteli. To zabere určitě.

Býk

Na erotiku by byl ve vašem případě nejvhodnější čas kolem 12.17 hodin, když Luna spojí svou energii s Venuší. Jste-li na dovolené a máte na sebe čas, čekají vás velice příjemné zážitky. Šance se rýsuje i tehdy, když chodíte do práce. V poledne můžete miláčkovi třeba zavolat a vzájemně se ujistit, že se těšíte na společně strávený večer.

Blíženci

Při Venuši v Panně máte sklony o lásce pořád dokola přemýšlet a uvažovat. Kdybyste se místo neustálého rozebírání toho, co k vám partner cítí, nebo necítí, věnovaly přímo sexu, bude to lepší. Velice rychle totiž zjistíte, že se vám i miláčkovi po náruživém milování emocionálně vyjasní, prostě že se máte stále rádi.

Rak

K tomu, abyste za každou cenu udržely vztah, který vám nevyhovuje a už vám nic pozitivního nepřináší, se nedokážete přinutit. Zejména odpoledne, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Lunou a Plutem, učiníte závěry rychle a správně. Svým rozhodnutím sice překvapíte jak okolí, tak i samy sebe, ale to zvládnete.

Lev

Při Luně v Panně můžete mít s miláčkem problémy, s nimiž nemáte zkušenosti. Je potřeba, abyste mu vysvětlily, že můžete mít odlišný názor, což ale neznamená, že ho nemáte rády nebo že si ho dostatečně nevážíte. Kdybyste jako předehru před tímto rozhovor zvolily sex, naladíte ho, takže vás poslouchat i vnímat.

Panna

S nepříjemnou situací si dokážete poradit, ale těžko se domluvíte s partnerem, který se patrně zamiloval do jiné. V takovém případě bude lepší, když upustíte od dalších zraňujících hovorů a uchýlíte se někam do klidu, kde vyčkáte, co bude dál. Kdybyste si chtěly pobyt v osamění zpříjemnit nezávazným sexem s dávným ctitelem, výčitky svědomí vás rozhodně trápit nebudou.

Váhy

Potíže nastanou s člověkem, který se vám nabízí jako vzácný dar a velice se diví, že neskáčete radostí. Když se už rozhodnete, že ho odmítnete, musíte to udělat taktně a „v rukavičkách“. Nejde o to, že byste se ho dotkly a měl z toho trauma. Hrozí vážné riziko, že urazíte jeho ješitnost a mohl by se vám mstít.

Štír

Oficiální vztah člověka, kterého byste moc chtěly a po němž upřímně toužíte, se dostal do kritické fáze. Vy nevíte, zda toho máte využít a pokusit se ho získat pro sebe, nebo bude lepší zachovat chladnou hlavu a nedělat nic. Vzhledem ke konjunkci mezi Lunou a Venuší se vám vyplatí, když mu naznačíte, že o něho vážně stojíte, ale tím to hasne. Rozhodnutí je prozatím na něm.

Střelec

Představa, že skočíte rovnýma nohama do vztahu, který jste už jednou opustily, a všechno bude rázem krásné a zalité slunce, je sice lákavá, jenže klamná. Pokud skutečně chcete spojit budoucnost s bývalým partnerem, musíte se podívat pravdě přímo do očí. Když to, co uvidíte, se vám nebude líbit, omezte vaše kontakty na nezávazný sex.

Kozoroh

Konjunkce Luny s Venuší, která vrcholí v 12.17 hodin, zapůsobí mimořádně slibně. Láska, která se vám nabízí, není sice jednoduchá ani blesková, ale zase je šance, že vydrží. Vzhledem k tomu, že se odehrává ve vašem sektoru dalekých cest, je možné seznámení v cizině nebo s cizincem, který vás okouzlí na první pohled.

Vodnář

To, že si vás někdo nevšímá, neberte jako urážku, ale jako důkaz toho, že má opravdu práce nad hlavu. Pokud ho nechcete rozčílit, nenabízejte mu radu ani pomoc. Tvařte se, jako byste s ním neměly vůbec nic společného. Večer, až bude mít hotovo, mu klidně můžete navrhnout sex „na uklidnění“. Uvítá to s nadšením.

Ryby

Na milostné záležitosti pozitivně působí konjunkce Luny s Venuší, která proběhne v 12.17 hodin. Na opravdu kvalitní sex si ovšem musíte ještě chvilku počkat. Využijte trigon mezi Lunou a Plutem, který se uzavírá v 13.23 hodin. Tato kombinace zafunguje skvěle a postará se o zážitky, na které hodně dlouho nezapomenete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám