Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 15. 9.

Foto: ESB Professional, Shutterstock.com

Foto: ESB Professional, Shutterstock.com

Reklama

Když si něco umíníte, není s vámi kloudná řeč. Raději však ze svých nároků kapánek uberte, a hlavně nechtějte všechno teď hned. Nejspíš si pár věcí za chvilku rozmyslíte, budete chtít něco úplně jiného, partnera tedy budete honit úplně zbytečně, takže se naštve. Pokud je důvodem vaší rozmrzelosti to, že vás minulé dny zanedbával, tento večer vám všechno vynahradí. Erotických fantazií bude mít plnou hlavu a výdrž jako maratonec.

Článek

Beran

Sudičky vám nadělily tak obrovskou vášeň, že večer dokážete partnera rozpálit a vzrušit, přestože bude hodně nasupený, neb jeho oblíbený sportovní tým zápas prohraje na celé čáře. Sice bude dělat drahoty, ale pod vašimi ohnivými doteky se jeho mizerná nálada vbrzku rozplyne, a ještě po hodině duchů bude tak při chuti, že jedním orgasmem tato noc neskončí.

Býk

Pokud plánujete rozšířit či založit rodinu, zamiřte brzy do ložnice. Váš horoskop je totiž až do zítřejšího rána ideální k početí potomka. Pokud skutečně otěhotníte, před svou ratolestí nikdy nemluvte vulgárně, neklejte a ve vzteku neházejte věcmi, prostě se ovládejte, jděte mu příkladem. Potomek vás totiž od prvních krůčků bude napodobovat, v tom dobrém, ale i zlém.

Blíženci

Nemáte-li v úmyslu navázat trvalý vztah, nekoketujte, a když, tak s novým objevem neskočte rovnou do postele. Na lovu totiž budou muži pevných morálních zásad, milenec „na jednu noc“ by sex bral jako závazek, a až by se vám konečně podařilo vystrnadit ho ze svého života, jeho velká láska by se proměnila v ještě větší nenávist a nějakým způsobem by vám určitou dobu škodil.

Rak

Neberte podřimování miláčka jako signál, že na erotiku máte zapomenout. Nikoli. Stačí, když mu začnete velmi jemně masírovat šíji a ramena, jeho mužství bude ve vteřině připravené k akci. Máte-li ale v úmyslu vztah ukončit, jeho netečnost můžete využít jako důvod k ostré hádce, tím si vytvoříte prostor oznámit mu rozchod nebo aspoň iniciovat to, že budete mít oddělené ložnice.

Lev

Jste-li singl, měly byste se proměnit na nedobytnou tvrz. Patrně v obchodním centru bude kolem vás jako motýl kroužit charismatický a na první dojem distingovaný chlapík. Jenže to bude „slaměný vdovec“ a půjde mu pouze o fyzické potěšení. Nejlépe tedy uděláte, když se mu ztratíte v davu. Hrozí, že byste se do něho zamilovaly, ale podzim byste strávily se zlomeným srdcem.

Panna

Lunární fáze ve vašem sektoru milostných hrátek a dobrodružství je příslib něžného mazlení a laškování dlouho do noci. Pokud se bráníte závazkům a neměli jste v úmyslu na tom v brzké budoucnosti něco měnit, oba se jednohlasně shodnete, že váš vztah dozrál a je správný čas začít společně bydlet. Možná dokonce budete plánovat svatbu, a co si vzájemně slíbíte, to do puntíku splníte.

Váhy

Večer vytvořte v ložnici romantickou atmosféru, tedy zapalte vonné svíčky, pusťte tichou hudbou a oblékněte si rajcovní spodní prádlo. Milostnou předehru něčím okořeňte, zabere třeba něžná masáž zad. Drahouška tak dokonale vzrušíte a vybudíte jeho erotické fantazie, že vám předvede polohy, o kterých jste možná ani netušily, že existují. Nepochybujte o tom, že vás uspokojí vícekrát.

Štír

Šetřete si něžné doteky a objímání na večer do ložnice. Když se totiž budete drahouška dotýkat na ulici, bude z toho celý nesvůj, neb ho enormně vzruší i vaše nevinné pohlazení po tváři. Jste-li nezadané, nejspíš budete zklamané, protože se zahledíte do zadaného chlapíka. Naštěstí se zamilovanost postupem času překulí do loajálního přátelství, nelze ani vyloučit společné podnikání.

Střelec

Na veřejnosti a ve společnosti bude miláček působit odtažitě, chladně, jako kdyby ani neměl srdce. Bude to však jen póza, maska, neb za dveřmi ložnice se promění v pořádně divokou a nenasytnou „šelmu“. Na všechno mu ale budete muset poskytnout dvojnásobně víc času než jindy, což se týká zejména mazlení. Vašeho těla se totiž nedokáže nabažit.

Kozoroh

U vás doma bude večer hodně rušno a veselo. Z partnera bude mistr svádění a vás jeho dobývání bude bavit. Chvilku si spolu budete hrát jako kočka s myší, ale jeho vzrušujícím dotekům dlouho neodoláte. Vyplatí se vám protahovat milostnou předehru až do hodiny duchů, kdy začne kulminovat magický Neptun. Ten vám zprostředkuje nejintenzivnější orgasmus tohoto týdne.

Vodnář

Večer budete mít bojovnější náladu, neb ani jeden z vás se při erotických hrátkách nespokojíte s druhořadou rolí. To vás tak unaví, že po vyvrcholení ve vteřině usnete. Moc toho ovšem nenaspíte. Drahoušek vás nevědomky vzbudí, jelikož bude mluvit ze spaní. Budou se mu totiž zdát tak živé sny, že ráno bude zmatený, vůbec si nebude jistý stávající realitou.

Ryby

Měly byste probudit partnerovu erotickou fantazii, překvapit ho, zaskočit, například košilatým vtipem. Úžasně na něho zabere i to, když si vezmete černé punčochy a lodičky na jehlových podpatcích. Tím aktivujete i jeho šestý smysl, takže bude přesně vědět, co má udělat, abyste dosáhly vyvrcholení. Připravte se na to, že to bude takový fičák, že budete mít problémy udržet s ním krok.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám