Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 22. 12.

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Reklama

Zápřah v práci i doma v posledních dnech, ba až týdnech už je na vás znát. S tím nic nenaděláte a už vůbec se nemusíte omlouvat, že na ranní a vlastně ani noční dovádění prostě nemáte dostatek fyzických sil. Slibným východiskem je, že zaplujete do postele v podvečer. Máte-li už dovolenou, tak kdykoli během odpoledne. I tak to vypadá spíš na mazlení než na divoké milování.

Článek

Beran 

Ohledně lásky si nemáte nač stěžovat. Zejména ráno a dopoledne, kdy stoupá pozitivní vliv trigonu mezi Lunou a Marsem, vás čekají zajímavé zážitky. Miláček se rozhodne, že vás přesvědčí, že jeho láska je stejně ohnivá jako ta vaše. Kdybyste mohli dopoledne zůstat doma a věnovat se jeden druhému, byli byste spokojený pár.

Býk

Odstranit napětí, které si oba „přinesete“ z práce, je nutné a sex je tím nejlepším prostředkem. Kdybyste zjistily, že se schyluje k hádce, milování zafunguje i jako spolehlivý způsob, kterým spory zažehnáte. Klidně zapomeňte na všechno, co jste chtěly dělat, přiviňte se k partnerovi a zase bude dobře.

Blíženci

Při Luně ve Lvu se musíte i při sexu chovat strategicky. Když se rozhodnete, že necháte partnera, ať dělá, co umí, máte rovnou body k dobru. Dovolte mu, aby vás vedl, a vy pouze jeho jednání lehce korigujte. Tento postoj vás sice překvapí, ovšem pozitivně změní jeho chování. Bude z něho snový milenec.

Rak

Z lásky jste pro partnera schopné udělat skoro všechno. Jediné, na co se vaše velkorysost nevztahuje, jsou peníze, potažmo rodinné úspory. Jakmile by naznačil, že by nějakou korunu potřeboval pro dobro rodiny, dokážete se podívat tak, že na podobné nápady hned zapomene. Naštěstí to neudělá. Z jeho jednání je jasné, že ho kromě vás nic jiného nezajímá.

Lev

Některé partnerovy nápady vám vyrazí dech. Když přijde s tím, že byste se mohli milovat jinde než doma, budete koukat dost vyjeveně. Když pak dodá, že ho vždycky lákal sex třeba ve venkovní vířivce za zimní noci pod hvězdnou oblohou, budete mít pocit, že se pomátl. Takovou inovaci vašeho erotického života jste totiž nečekaly. Nemusíte ji zavrhovat úplně, ale odložit ji musíte.

Panna

Kdybyste si chtěly sex pořádně užít, je potřeba, abyste jednaly rafinovaně. K miláčkovi přistupujte tak, aby pochopil, že ve vás má jak stálou partnerku, tak tajemnou milenku. Kdybyste do hry zapojili hedvábný šál, kterým mu zavážete oči, a voňavé oleje, jimiž ho budete masírovat, bude to vzrušující jízda.

Váhy 

S miláčkem se dokážete domluvit na všem, včetně sexu. Když mu povíte, že jste unavené a sex byste raději odložily, patrně to pochopí. Při Luně ve Lvu se však bude chtít alespoň líbat. Lze však očekávat, že se vám situace záhy vymkne z rukou a na milování stejně dojde. Bude se vám líbit, takže na své předchozí zdráhání rády zapomenete.

Štír

Sex bude ideální dopoledne, kdy Luna vytvoří trigon s Marsem. Tato konstelace dává šanci, že si to s miláčkem náramně užijete, navíc něžně a s plnou parádou. Večer, kdy už budete pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Uranem, se můžete pomilovat taky. Jen počítejte s tím, že sex bude tak trochu připomínat souboj o dominanci, ale i tak to budou intenzivní zážitky. Máte tedy na vybranou…

Střelec

Při Luně ve Lvu si chcete sex užít po všech stránkách. Kdybyste do svých milostných hrátek dokázaly zapojit kožešiny, peří a třeba i erotické pomůcky, budete oba na vrcholu blaha, a to hned několikrát za sebou. Partner by se nejdřív divil, co to do vás vjelo, ale pak by vaše inovace ocenil. Dokonce by sám od sebe nahlas uznal, že se mu takové dovádění velice líbí.

Kozoroh

Při Luně v Raku se připravte na to, že miláček bude intenzivněji naléhat, ať si pospíšíte do ložnice. Když usoudí, že vás chce, bude vás přemlouvat tak dlouho, až mu vyhovíte. Když však k sobě budete náležitě upřímné, přiznáte, že vás jeho svádění vlastně baví, a navíc vzrušuje.

Vodnář

Luna ve vašem partnerském sektoru sice bude hlavně odpoledne pod náročnějšími aspekty, ale to vám nevadí. Právě naopak… Díky její energii dokážete milování zařadit mezi ostatní aktivity tak, abyste měly nejen dostatek času, ale také elánu a sil. Večer sice proběhne v rychlém tempu, ale to kupodivu uvítáte.

Ryby

Při sexu si musíte dávat pozor, a to hlavně večer. V 20.51 hodin se totiž Luna dostává do kvadratury s Uranem, což je hodně zrádná konstelace, navíc vám oběma vnukne pocit, že se absolutně nemůže nic stát. Může! Mohlo by se lehce přihodit, že spadnete z postele, narazíte na sebe hlavami, shodíte z nočního stolku skleničku s vodou, no prostě banální nehody, které by ovšem mohly skončit úrazem.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám