Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 22. 9.

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřebujete-li s drahouškem něco zásadního probrat, udělejte to až večer. Bude mít nostalgickou náladu a splní vám snad každé přání. Případně to odložte na jindy, jelikož hvězdy zrovna přejí milování „do roztrhání těla“. Jste-li nezadané, měly byste ovšem vzít rozum do hrsti. Sice do svých svůdných sítí lapíte muže, který se vám zalíbí, jenže k mání budou přelétaví chlapíci, kteří ještě nemají v úmyslu budovat trvalý vztah.

Článek

Beran 

Sex, který budete vnímat tak trochu jako „manželkou povinnost“, si odbudete ráno. Bude sice celkem příjemný, ale žádné povznášející zážitky ve vás nezanechá. Kdybyste však počkaly, až se v 21.22 hodin Luna dostane do vašeho partnerského sektoru, bude to jiná písnička. Milostná předehra bude nejspíš netypická, ale pak už bude následovat pěkná divočina.

Býk

To, že vás někdo uznává a v jistém slova smyslu považuje za jedničky, ještě neznamená, že byste vytvořili dobrý a spolehlivý pár se slušnou vztahovou perspektivou. Pokud si v tomto ohledu nejste stoprocentně jisté, bude lepší, když zatím všechno necháte jet ve vyježděných kolejích. Na zásadní změny máte fůru času.

Blíženci

Ohledně lásky bude všechno v pořádku. Právě proto, že je Luna v napěťovém vztahu s vaším Sluncem, se chováte tak, abyste přebytečnou energii vybily právě sexem. Sil máte tolik, že můžete bez obav převzít režii erotického dění ve vaší ložnici do svých rukou. Když partnerovi naznačíte, že se nebude muset o nic starat, a přesto budete nadmíru spokojené, paradoxně se začne snažit.

Rak

Pořád si říkáte, že přece musí být na světě někdo, koho byste mohly vroucně milovat a on by vaše city opětoval. Skutečnost, že se zatím nikdo takový na obzoru nerýsuje, nic neznamená. Počkejte pár dní, je velice pravděpodobné, že se opravdu objeví. Zatím přemýšlejte, jak budete reagovat a jaké místo mu ve svém životě poskytnete. Jakmile v tom budete mít jasno, půjde to ráz na ráz.

Lev

To, že mají některé kamarádky či známé tajného milence, přece neznamená, že si ho musíte pořídit taky. Bude lepší, když milostné sféry svého života necháte alespoň prozatím beze změn. Člověk, jehož byste nyní do této role pasovaly, by vaše požadavky nesplňoval ani v nejmenším. A mít někoho bokem jenom proto, že to tak mají jiné, pro vás dostatečný důvod není a nebude.

Panna

Při Luně v Beranu se můžete těšit na nesmírně vášnivý a dynamický sex. Smyslností svých nápadů a intenzitou orgasmu můžete dokonce partnera překvapit natolik, že nevydrží a začne se vyptávat. Až později vám dojde, že mu vrtá hlavou, kde se to ve vás tak najednou vzalo. Dílem ze skrývané žárlivosti a částečně ze zvědavosti prostě zkusí vysondovat, kde jste čerpaly inspirace, případně s kým jste se tak vzrušující kousky naučily.

Váhy

Ohledně lásky problémy nemáte, nebo si je alespoň nepřipouštíte. Konečně vám dojde, že člověk, který vás nechce, dělá zásadní chybu. Když si ještě vsugerujete, že svým přístupem neškodí vám, ale hlavně sám sobě, zklidníte se docela. Následně se můžete rozhlédnout kolem a aktivně začít hledat jedince, který vám po citové i sexuální stránce půjde takříkajíc na ruku.

Štír

Získáte potřebnou informaci, na kterou ovšem musíte správně zareagovat. Jestli vám člověk, na něhož máte zálusk, prozradí, že by vás moc chtěl, jenže okolnosti tomu nepřejí, na nic se nevyptávejte. Pokud je to pro vás důležité, dříve či později se to dozvíte. A pokud to pro vás tak zásadní není, zbytečně byste měly zamotanou hlavu. Když se místo toho pokusíte vylepšit vztah se stávajícím partnerem, odměnou vám bude parádní milování.

Střelec

Při Luně v Beranu můžete v lásce i sexu klidně „šlápnout do pedálů“. Miláček vaši aktivitu nadšeně uvítá a vy budete rády, že jste našly příjemný způsob, jak upustit páru. Skvělé to bude zejména odpoledne. Kvadratura mezi Merkurem a Plutem na vás sice nepůsobí přímo, ale vzrušující atmosféru navozuje dokonale. Dokonce i váš občas netečný drahoušek přizná, že po vás zatoužil tak intenzivně, jak už dlouho ne.

Kozoroh

Po dobrém, láskyplně a kapánek mazaně získáte mnohem víc. Přesto dobře uděláte, když miláčka něžně upozorníte, že se na něho v případě, když vám ochotně, s chutí a dobrovolně nevyhoví, dost se naštvete. Musíte se přitom tvářit tak, aby si uvědomil, že to myslíte naprosto vážně.

Vodnář

S člověkem, který se k vám podle vašeho názoru nehodí a o něhož vůbec nestojíte, se raději nevybavujte. Jakmile mu sdělíte, že mu u vás pšenka nepokvete a začnete to logicky zdůvodňovat, vaše důvody převálcuje pečlivě připravenými argumenty. Pokusí se vám dokázat, že jste si souzení a že s tím nic nenaděláte.

Ryby

V sexu najdete zvláštní zalíbení a potěšení. Jako málokdo navíc dokážete harmonicky spojit oheň Berana a vlastní romantický přístup k životu, a to včetně milování. Partner bude vaším postojem mile překvapený. Může dokonce jen tak mezi řečí utrousit, že jste mu předvedly něco, o čem sice občas od kamarádů slyšel, ale nevěřil, že něco takového osobně prožije.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám