Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 26. května

Foto: Yuriy Maksymiv, Shutterstock.com

Foto: Yuriy Maksymiv, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechno nasvědčuje tomu, že se váš přátelský nebo kolegiální vztah mění na mnohem důvěrnější. Prozatím jen oba dva nemáte odvahu si to přiznat a začít se k sobě chovat jinak. Žádné strachy, po jeho boku se rozhodně nebudete nudit. Jeho poněkud bláznivé nápady se vám budou líbit, jen hrozí drobné riziko, že bude čím dál náročnější udržet s ním krok. Pokud neucuknete, čeká vás spanilá jízda.

Článek

Beran

Ve vztazích byste se měly zaměřit především na komunikaci. Nemusí být jen slovní, protože stejně důležitá je i ta, kdy „mluvíte“ tělem, pohledy, mimikou či gesty. Využijte každou šanci, kdy můžete dát partnerovi najevo, že ho opravdu milujete. Vám to sice může připadat zbytečné, protože je to přece jasné, ale on to vnímá jinak. V rámci neverbální komunikace občas přidejte i vřelé objetí a vášnivý polibek.

Býk

V teprve začínajícím vztahu se vám s kůží na trh zrovna jít nechce. Naštěstí na signál, který vám vyvolený vyšle, dokážete počkat poměrně dlouho a bez protivných pochybností. Jemu zase mu dojde, že potřebujete, aby aktivitu a iniciativu projevil jako první. Když si uvědomí, jakou to bude mít erotickou odezvu, udělá to rád a s chutí.

Blíženci

V oblastech lásky jste občas na rozpacích. Moc dobře víte, že jsou věci, které byste měly s partnerem probrat, ale nějak se vám do toho nechce. Uvědomujete si hrozbu toho, že když pohnete jednou maličkostí, tak se vzápětí dá do pohybu i to, co nechce řešit ani jeden z vás. Dnes se tomu díky zatmění můžete vyhnout, ale přesto je jasné, že donekonečna kličkovat nemůžete.

Rak

K erotice máte zdravě odtažitý přístup. Když dojde na milování, vnímáte to jako příjemné překvapení. Nebude-li miláček zrovna v náruživém rozmaru, nebo budete mít oba moc práce, dokážete se bez intimností klidně obejít. Krátkodobá sexuální abstinence se na vaší náladě nijak zásadně neprojeví. Bez ohledu na to, co se v ložnici aktuálně děje, budete pořád stejně oslňující a usměvavé.

Lev

Vzhledem k lunárnímu zatmění, které proběhne ve vašem sektoru lásky a erotiky, je na místě zvýšená opatrnost. Hrozí, že se zamilujete do člověka, který je sice po všech stránkách okouzlující, ale žít se s ním nedá. Zatmění by bohužel zafungovalo tak, že by záhy všichni kolem věděli, že vám zahýbá, ale vy byste láskou zaslepené tvrdily, že to není pravda.

Panna

Při Luně ve Střelci nemáte k erotice ten správný postoj. Máte totiž pocit, že je na světě spousta věcí, kterým byste se měly věnovat přednostně. Pokud však miláček na sexu trvá, měly byste mu dát přesné pokyny, jak na to. Začít by měl třeba tím, že vám něžně namasíruje bederní část páteře a zadeček. Jako první krok na cestě vedoucí k vášnivému milování to nemá chybu.

Váhy

O vás a vašem novém objevu se hodně mluví. Víte o tom a příliš vám to nevadí. S partnerem je to však jiné. Neustále má pocit, že ho všichni kolem porovnávají s vašimi bývalými. Navíc usoudí, že z tohoto vychází hůř, než si zaslouží. Naštěstí mu dokážete vysvětlit, že to, co bylo, je už za vámi. Pak ho ujistíte, že se před vámi otevírá život, který sice z minulosti vychází, ale není na ní závislý.

Štír

Občas můžete mít pocit, že partnerovi na vás nezáleží. Zejména dopoledne, kdy Luna ze Střelce vytvoří kvadraturu s Jupiterem, se podle vašeho názoru chová vyloženě sobecky. Když dojde na sex, snaží se, aby si užil v první řadě on, a na vás nebere ohledy. Nečekejte, že si uvědomí svoji chybu. Buď ho na to upozorněte, nebo počítejte s tím, že své jednání nezmění.

Střelec

Na to, že miláček začne a projeví svůj erotický zájem jako první, pro jistotu nespoléhejte. Bude lepší, když mu dáte slovem, gestem nebo alespoň úsměvem najevo, že jste pro. Obvykle takové povzbuzení nepotřebuje, ale tentokrát ho vyloženě vyžaduje. Jeho sebejistota v erotické oblasti není na takové úrovni, jak podle jeho jednání a vystupování vypadá.

Kozoroh

Než konstatujete, že jste se opět zamilovaly do někoho, s kým budou samé problémy, přemýšlejte, co vás k takovému jednání vede. Když si upřímně přiznáte, že si vybíráte protějšky, které nemůžete mít, je to první krok správným směrem. Dnešní lunární zatmění můžete využít nejen k tomu, abyste pochopily, proč to děláte, a hlavně si slíbily, že se v tomto směru pokusíte o změnu.

Vodnář

Především je potřeba, abyste si uvědomily, že všechno, co se povídá, nemusí být pravda. Milostné zážitky, s nimiž se někdo chlubí, budete potom posuzovat střízlivěji než dosud. V další etapě to vysvětlete i miláčkovi. Také by měl pochopit, že není důvod, aby se kvůli eroticky laděný historkám svých kamarádů nořil do komplexů méněcennosti.

Ryby

To, že si v lásce a ve vztazích nejste jisté, je sice nepříjemné, ale není to ta nejhorší možnost. Když se poženete za každou cenu za jistotou a za tím, abyste konečně měly jasno, může vás čekat nepříjemné překvapení. Mohly byste se třeba dozvědět, že je s vámi partner proto, že o něho až dojemně pečujete. Sice by vám to polichotilo, ale taky vás zamrzelo.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám