Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 28. 7.

Foto: Picsfive, Shutterstock.com

Foto: Picsfive, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patrně jste si myslely, že dotyčného odradíte věcnými argumenty a tvrzením, že se snaží marně, protože se k sobě vůbec nehodíte. Chyba lávky! Bude dokola omílat, že vás miluje a nevzdá se vás. Rýsují se dvě možnosti. Buď se vám tím naprosto zprotiví a uděláte s ním krátký proces, nebo vám jeho nadbíhání začne imponovat a přece jen mu dáte ještě šanci. Nejlépe si věc rozmyslíte na dovolené.

Článek

Beran

Smiřte se s tím, že sny jsou jedna věc a realita druhá, podstatně odlišná záležitost. Momentálně máte tendenci miláčkovi podsouvat úmysly a záměry, které by se vám sice zamlouvaly, jenže se skutečným životem nemají mnoho společného. Tyto představy musíte důsledně oddělovat od toho, co je opravdu možné, jinak ve vztahu natropíte dost škody.

Býk

Kolem vás se motá poměrně dost lidí, kteří vás budou přesvědčovat, že se k sobě s partnerem ani trochu nehodíte. Obvykle se snažíte na podobné řeči reagovat úsměvem, ale tentokrát je vaše trpělivost u konce. To, že mají být ve vlastním zájmu zticha, jim doporučíte způsobem, který jim jinou alternativu nedovolí.

Blíženci

Na lásku ani na sex nemáte tu pravou náladu. Na to, abyste miláčka rozmazlovaly a ujišťovaly ho, že je ten nejlepší na světě, nejste v tom správném rozpoložení. Pokud se pro milování přece jen rozhodnete, budete trvat na tom, aby proběhlo co nejrychleji a bez řečí. Miláčkovi tuto náhlou změnu priorit nevysvětlujte. Pečlivě by vás poslouchal, ale stejně by nepochopil.

Rak

Představa intimního sblížení s člověkem, kterého jste dosud jen zdálky obdivovaly, není tak vyloučená, jak se vám zdá. Pokud však pro něho chcete být něčím víc, než dalším zářezem na pelesti jeho postele, musíte se adekvátně chovat. Vsaďte na sebevědomý projev kořeněný noblesou. Když mu občas naznačíte, že s vámi zažije nevídané věci, zajistíte si další bod k dobru.

Lev

O chybách, které miláček s podivuhodnou důsledností dělá v mezilidských vztazích, se s ním raději nebavte. Buď by vás neposlouchal, nebo se rovnou naštve. Ve vašem případě bude lepší, když vydržíte do večera, kdy bude Slunce v harmonii s Lunou, a teprve pak si o tom začněte nenuceně povídat. Čeká vás sice dlouhá noc, kdy vůbec nezamhouříte oči, ale s výsledkem může být spokojené.

Panna

Někoho zřejmě považujete za „převozníka“, který vám má pomoci překonat hluboké vody negativních emocí po bolestném rozchodu, nebo podobném životním karambolu. Neznamená to však, že v této roli zůstane napořád. Naopak! Dopoledne si naplno uvědomíte, že se z něho už dávno stal kamarád, jehož začínáte milovat.

Váhy

Jde o poslední den, kdy Mars prochází vaším sektorem přátel. Znamená to, že jste schopné promluvit si na rovinu s pečlivě vybraným kamarádem. Když mu navrhnete vztah, který vám oběma poskytne životní stabilitu, bude s tím souhlasit. Romantiky, ze které nakonec nic kloudného nevzešlo, máte oba dost. Teď potřebujete vztah založený na zdravém rozumu, vzájemném respektu a důvěře.

Štír

Když srovnáte způsob, jakým miláček komunikuje s vámi a jak se baví s ostatními, uvědomíte si, že hrajete v jeho životě výjimečnou roli. Zatímco se před druhými předvádí jako mistr světa, před vámi dá klidně najevo city i pochybnosti. Dobře ví, že jeho důvěru nezklamete a legraci si z něho rozhodně dělat nebudete.

Střelec

Pozor si dejte na člověka, který se snaží budit zdání, že je ideál, na kterého jste celý život čekaly. Když se s ním dáte do řeči, dojde vám, že jenom dokázal přesně odhadnout, co chcete slyšet, a sladké řečičky vám servíruje měrou vrchovatou. Když budete objektivní, přiznáte, že se sice dobře poslouchá, ale to je všechno. Nejste naivky, abyste mu sedly špek.

Kozoroh

I když se opravdu snažíte, partnera, který by vám vyhovoval, nějak nedokážete najít. Kdybyste se však rozhodly, že přece jen zkusíte štěstí v seznamce, mohla by se situace radikálně změnit. Připusťte, že se doba změnila a tento způsob seznamování rozhodně není pro zoufalce, nýbrž pro pracovně vytížené jedince, mezi které patříte. Ostatně vyzkoušejte a teprve pak hodnoťte.

Vodnář

Jsou momenty, kdy si upřímnost nemůžete dovolit. Náhodně se nejspíš dozvíte, že si váš bývalý partner žije docela dobře a po vás ani nevzdechne. Musíte se dokázat tvářit, jako by se nic nedělo, i když se kvůli němu pořád ještě trochu trápíte. Kdyby se vás přišel osobně zeptat, jak se vám daří, musí na první pohled vidět, že jste bez něho v naprosté pohodě.

Ryby

Zda erotické hrátky proběhnou, nebo nikoli, necháte s chutí na miláčkovi a na jeho rozhodnutí. Vy si však musíte slíbit, že vás nerozhodí nic, co navrhne a podnikne. Ať to dopadne jakkoli, máte na to, abyste si všechno parádně užily. Vychutnáte si jak něžné milování, tak rychlovku, stejně jako večer s milostným románem.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám