Hlavní obsah

Co prozradí vaše chůze

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Chůze prozradí mnohé o našem charakteruFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Způsob chůze prozrazuje na ženy, jak pečují o své tělo, jak jsou fyzicky zdatné a naznačuje i určité psychické vlastnosti. Dokonce se podle chůze dá  i odhadnout, jak lehce jste schopna dosáhnout orgasmu! Zaměřte se na chůzi, budete o sobě samé, či o vaší sokyni, vědět mnohem víc.

Článek

Step by step

Chůze je přirozený lidský pohyb, jehož základním článkem je krok. Délka normálního kroku dospělého člověka je 75 cm. Existuje spojitost mezi chůzí a duševní čilostí, která jednoznačně zlepšuje naši kondici. Dá se nacvičit a vylepšit, třeba chůze s knihami na hlavě, a určitým způsobem korigovat, aby působila ladně, mladistvě a svěže. Ale hlavně vychází z našeho nitra a pocitů.

Podívejme se na jednotlivé styly chůze:

Křehká panenka

Dělá drobné krůčky, klade jednu nohu přes druhou a pohyby jejích rukou jsou  trhavé, hlava je strnule vztyčená. Jedná se o osobu, která je bojácná, nejistá a nerozhodná. Udělá i to, co sama nechce. Cupitáním k sobě podvědomě láká silného ochránce a muži často na tento typ chůze pozitivně reagují.

Myška loudalka

Loudavá chůze je charakteristická pro poživačný, ale inteligentní typ. Je tak ležérní, že se k ní dostane všechno tak nějak mimoděk samo. Jak ji rozpoznáte? Boky se při chůzi ležérně pohybují, držení těla je uvolněné, ruce jsou přirozeně podél těla a kmitají zcela minimálně, hlava se lehce otáčí ze strany na stranu, aby jí nic neuniklo.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Chůze se dá vědomě ovlivnit méně než gestikulaceFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Silná vůdkyně

U kachní chůze jsou špičky nohou vytočené trochu ven a zadeček je mírně vystrčený. Horní část těla je pří chůzi lehce rozkývaná. Je to chůze žen, které jsou obvykle ve vedoucí pozici, dost část tímto způsobem chodí soudkyně. Jedná se o osobu, která umí dobře zacházet s lidmi a dostane je tam, kam potřebuje.

Vyzývavá svůdnice

Chodí jako manekýnka na předváděcím mole, klade nohu před nohu, lehce se pohybuje v bocích, má narovnanou páteř, rameny lehce pokyvuje v rytmu chůze. Chůze působí ladně, elegantně s erotickým nábojem. Ale pozor, je velmi nestálá, většinou toho dosáhne v životě hodně, ale vlastně neví, co chce. Má sklon k nespolehlivosti, na druhou stranu je schopná velkých citových výlevů. Dejte si pozor, abyste takovou nechytla za šéfovou. Když se ji znelíbíte, raz dva vám udělá ze života peklo. A když si zamane, že vám odloudí vašeho miláčka, je to nelítostná sokyně!

Svižná optimistka

Dynamická chůze, kroky jsou dlouhé, pružné, postava je vzpřímená, ruce mají výrazné švihavé pohyby. Tato osobnost se vyznačuje velkou sebedůvěrou, dobře se srovnává sama se sebou i s okolím. Bývá pro ostatní vzor. Je velmi sociálně založená, můžete se o ni opřít a skvěle se jí svěřuje.

A co vy? Jaká je vaše chůze? Rázná, či spíše děláte ustrašené krůčky?

Chůze se dá vědomě ovlivnit mnohem méně než gestikulace. Podle toho, jak přejdete místnost, může znalec odhadnout, jestli jste optimistkou, pesimistkou, sebevědomá nebo submisivní. Zamyslete se nad svou chůzí, nad signály, které vysíláte do okolí, jste s vnějšími projevy spokojená? V opačném případě zapracujte na svém duševním rozpoložení, třeba tím, že si zajdete zacvičit, to vám určitě pohled na svět změní.

Reklama

Související témata:

Načítám