Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 5. 1.

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Reklama

Popadne vás rozpustilá, až ztřeštěná nálada. Preventivně si proto během dne „naordinujte“ aspoň dvojnásobnou porci pohybu a v podvečer si dopřejte zklidňující teplou koupel, ať nezboříte ložnici. Mazlete se a milujte raději pouze v posteli. Partner bude tak něžný a vynalézavý, že se vám z jeho doteků zatočí hlava. Bude se vám totiž snažit dokázat, že je nejlepší chlap široko daleko.

Článek

Beran 

Zapomeňte na pochybnosti ohledně toho, co a jak je mezi vámi a miláčkem. Oba sice moc dobře nevíte, jak svou lásku máte správně vyjádřit, nicméně si uvědomujete, že to, co k sobě cítíte, je jedinečné. Přestože slovní vyznání můžou být kostrbatá, když dojde na sex, budete jakoby v sedmém nebi.

Býk

Na jedince, který si s vámi chce povídat o erotice, pohlížíte značně nedůvěřivě. Vůbec nechápete, proč byste zrovna s ním měly něco tak intimního probírat. Až později vám dojde, že vás tím chtěl naladit, abyste se mu svěřily. Má totiž dojem, že od slovních důvěrností je jen velmi malý krok k tomu, abyste si společně něco vyzkoušeli v praxi.

Blíženci

Pocit, že jste váš vztah tak úplně nezvládly, je stále silnější. Zjišťujete, že jste se partnerovi podřídily v něčem, co pro vás dosud bylo zásadní a na čem vám hodně záleželo. I když se vám do toho nechce, měly byste mu naplno říct, co jste pro něho udělaly a čeho jste se vzdaly. Pro vaše další soužití je nutné, aby si to uvědomil a zamyslel se nad tím.

Rak

Změn ohledně lásky se trochu bojíte. Je vám jasné, že po prvním kroku už cesta zpátky nevede. Než se tedy rozhodnete definitivně, měly byste ještě jednou zvážit všechna pro a proti. Pokud usoudíte, že nemáte ve všem úplně jasno, nevadí, že vše ještě odložíte. Erotiky se však ani během promýšlení dalšího postupu nevzdávejte. Sex vám vlastně pomůže, abyste nešláply vedle.

Lev

City svého partnera si můžete být naprosto jisté. Momentálně je však kvůli Luně ve vašem partnerském sektoru v ohrožení stálost těch vašich. Nahlas sice tvrdíte, že byste mu nikdy a za žádných okolností nezahnuly, ale v hloubi duše si tím nejste úplně jisté. Už odpoledne vám bude jasné, s kým byste zhřešit nejen mohly, ale taky hodně chtěly.

Panna

Ohledně partnera a jeho erotických priorit máte už dlouho jasno. Až nyní jste však pochopily, že je záhodno obohatit váš vztah o dobrodružství a vzrušení, na které není připravený a s nimiž nepočítá. Prostě to chce víc hravosti a spontánnosti. Kdybyste něco takového do večera vymyslely, čekají vás zrušující zážitky.

Váhy 

Úvahy, zda byste dokázaly žít bez lásky, jsou celkem k ničemu. Momentálně máte milujícího člověka po svém boku a je jenom na vás, abyste o něj dokázaly pečovat tak, jak si zaslouží. Dnes vám to naštěstí nebude dělat problémy. Díky Luně ve svém sektoru lásky a romantiky dokážete city dávat najevo tak, aby pochopil, že je pro vás jednička v životě i v posteli.

Štír

Člověk, s nímž jste měly velké plány, vám navrhne cosi nepřijatelného. Třeba, že sice bude oficiálně s vámi, ale paralelně se bude stýkat se svou bývalou. Nejdřív si pomyslíte, že jste špatně rozuměly. Pak zapřemýšlíte, zda si z vás náhodou nedělá legraci. Následně se rozčílíte tak, že z vás půjde hrůza. V jeho očích však budete neskutečně sexy.

Střelec

Pokud zjistíte, že si s partnerem nemáte o čem povídat, je to sice nepříjemné, ale celkem pochopitelné. V posledních týdnech jste spolu byli tak často, že jste probrali všechno možné i nemožné. Naštěstí si oba záhy uvědomíte, že pro zdařilé mazlení a milování mluvení vlastně není podmínkou.

Kozoroh

Někdo vás pozve třeba na procházku, nebo na kávu, ale nic jiného nemá za lubem. Právě proto byste se k němu měly chovat jen a pouze jako k dobrému kamarádovi a od setkání nečekejte zázraky. Pokud chcete něco víc, raději s tím ještě počkejte. Situace se bude vyvíjet a vy musíte mít volné ruce.

Vodnář

I když nechcete, máte sklony dělat inventuru ve vztahu. Na jednu misku pomyslných vah dáte to, co jste udělaly pro partnera, a na tu druhou, co on udělal pro vás. Vyplynou z toho velice poučné závěry. Zjistíte, že jste v podstatně v rovnováze, což platí i pro erotiku a sex, takže si nemáte co vyčítat.

Ryby

Při stávající kombinaci planetárních energií si musíte dávat pozor. Pokud máte ve svém okolí někoho, koho milujete, ale nestojíte o to, aby se o vašem vztahu vědělo, snažte se k němu chovat odměřeně. Kdybyste si v tom, zda to dokážete, nebyly úplně jisté, měly byste se mu raději vyhýbat. Své city, a zejména erotické zaujetí totiž nezatajíte, ani kdybyste se moc snažily.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám