Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 6. 10.

Foto: Iuliia Khabibullina, Shutterstock.com

Foto: Iuliia Khabibullina, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Erotické hrátky proběhnou v přátelském duchu, o to budou příjemnější. Nic nepředstíráte, jen si užíváte vzájemné blízkosti a blaží vás pomyšlení, že pak můžete miláčkovi položit hlavu na rameno a s pocitem bezpečí usnout. Máte-li ovšem nedostatek citů či sexu, nejspíš vás překvapí kamarád. Najednou se vám svěří, že po vás už dlouho touží a teď konečně našel odvahu, aby šel s pravdou ven. Jestli vás také přitahuje, čeká vás vzrušující noc.

Článek

Beran

Nejspíš si myslíte, že jste se s láskou a erotikou srovnané a žádné nebezpečí vám v tomto ohledu nehrozí. To ale neznamená, že to tak opravdu je. Když se na vás usměje přitažlivý muž s uhrančivým pohledem, můžete si být jisté, že to s vámi zase zamává. Kdybyste dokázaly své vzrušení přenést do vaší ložnice a opepřit jím obvyklý partnerský sex, nebudete litovat.

Býk

Rozhodnutí, která ohledně bývalého vztahu učiníte, se nedají hodnotit jinak než jako moudrá. Když si slíbíte, že si dáte pauzu a nebudete expartnera kontaktovat, a pokud možno na něj ani myslet, je to velice zralý a promyšlený plán. Pokud se vám o něm budou zdát erotické sny ještě o Dušičkách, můžete přemýšlet, že se ho ještě pokusíte oslovit. A pokud na něj do té doby zapomenete, je všechno v nejlepší pořádku a můžete začít znovu randit.

Blíženci

Pokud chcete miláčkovi naznačit, že s ním počítáte v delším časovém horizontu, měly byste to udělat jemně a tak, abyste ho nevyděsily. Když po opravdu zdařilém sexu řeknete, že to bylo tak krásné, že byste to chtěly prožívat znovu a znovu, bude to ta správná strategie. Můžete si být jisté, že hned pochopí, jak se věci mají.

Rak

Přestože byste se chtěly miláčkovi naplno a s láskou věnovat, moc se vám to nepodaří. Novoluní ve vašem sektoru rodiny přesměruje vaši pozornost na jiné záležitosti. Naštěstí je chápavý a je mu jasné, že na sex za těchto okolností nemáte zrovna pomyšlení. Přesto není vyloučeno, že k intimnostem nakonec dojde. Stane se tak těsně před půlnocí, kdy se pomilujete tak trochu místo prášků na spaní.

Lev

Dojem, který na vás udělá nově poznaný muž, vás samotné překvapí. Marně budete vzpomínat, kdy jste něco tak intenzivního cítily naposledy. Naštěstí se s tím dokážete srovnat tak, že nedáte nic najevo. Večer si však uvědomíte, že jste konečně potkaly člověka, s nímž byste moc rády strávily nejednu žhavou noc.

Panna

Ohledně lásky je všechno v naprostém pořádku. To, že se milujete, si sice s partnerem průběžně neříkáte, ale minimálně jednou denně takové ujištění přece jen zazní. Když se pak k sobě večer přitulíte, není podstatné, zda sex bude, nebo nebude. Důležité je, že jste spolu a naladění na stejnou vlnu.

Váhy

Když si uvědomíte, že o sex skutečně stojíte, budete muset pořádně a zodpovědně plánovat. Předem se připravte na to, že proběhne až večer, kdy se všechno zklidní a budete mít na sebe jak čas, tak náladu. Kdybyste si milování chtěly parádně užít, po návratu z práce si dopřejte aspoň kratší odpočinek, ještě lépe si zdřímněte. Na pozdní večer vám to zaručí dobrou náladu a téměř pohádkový sex.

Štír

Stacionární Pluto ve vašem sektoru komunikace zafunguje bezvadně. Může vás sice přimět k bouřlivé partnerské hádce, ale taky se postará o vaše velkolepé usmíření. Moc toho sice nenaspíte, ale to vám nebude vadit. Nakonec si uvědomíte, že když vášně fungují tak, jak mají, dá se do pořádku i všechno ostatní.

Střelec

Pro to, abyste si sex pořádně užily, potřebujete mít vedle sebe partnera, na něhož se můžete spolehnout a s nímž se dokážete náležitě uvolnit. Když usoudíte, že ten stávající vaše požadavky ještě nesplňuje, věnujte mu hodně pozornosti. Jemně mu vysvětlujte, co a proč po něm vlastně chcete. Nebojte se, dopadne to dobře. Projeví se jako velice chápavý a učenlivý jedinec.

Kozoroh

Ohledně lásky si nemáte nač stěžovat. Miláček vám to, že se mu líbíte a že ho mimořádně vzrušujete, dává najevo při každé trochu vhodné příležitosti. Vy díky stacionárnímu Plutu ve svém znamení umíte na jeho podněty reagovat přesně tak, aby mu to udělalo radost. Už od rána se tedy můžete těšit na to, že večer u televize rozhodně nestrávíte.

Vodnář

Když se rozhodnete, že změníte dosavadní postoj k sexu, a půjdete do postele s někým jiným, měly byste si předem rozmyslet, co od toho vlastně čekáte. Díky novoluní ve Vahách naštěstí dokážete k celé akci přistoupit se značnou dávkou rozumu. Výsledek vás však velice překvapí. Právě proto, že od nového partnera nic neočekáváte, v reálu bude zážitek skutečně mimořádný.

Ryby

Vzhledem k Luně, která prochází vaším sektorem sexu a erotiky, si v této oblasti nemusíte s ničím lámat hlavu. Partner se projeví jako velice nápaditý a inspirativní milenec. Vy na jeho něžnosti dokážete reagovat tak, abyste jeho fantazii ještě povzbudily. Výsledkem bude příjemný a obohacující den.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám