Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 1. června

Foto: FrameAngel, Shutterstock.com

Foto: FrameAngel, Shutterstock.com

Reklama

Přece neuvěříte řečičkám, že nevěra utužuje milostný vztah! Otázkou zůstává, co tak okatým flirtováním partner doopravdy sleduje. Prohru odmítnete připustit. Místo toho budete přesvědčovat okolí i sama sebe, že je všechno v nejlepším pořádku. Jen úzký okruh nejbližších pozná, že tomu tak není, ale hrdost vám nedovolí přijmout nabízenou pomoc, byť se jedná jen o to, že se svěříte se svým trápením.

Článek

Beran

I když máte partnera moc rády a v případě potřeby byste za něho klidně i dýchaly, neznamená to, že mu budete věčně ustupovat. Naopak! Zejména dopoledne je nutné, abyste se chovaly maximálně sebevědomě. Když dojde na sex, dejte jasně najevo, že vedoucí roli přebíráte vy. Nejdřív bude překvapený, ale pak ho váš přístup hodně nadchne.

Býk

Sex si nejvíc užijete kolem 14.05 hodin. Luna se setká s Jupiterem a zásobí vás jak bezbřehou erotickou fantazií, tak vám vnukne nápady, jak mnohé můžete vyzkoušet v realitě. To vše k radosti vás obou. Je samozřejmě možné, že v tuto denní dobu nemůžete být spolu. Nevadí. Stačí, když si smyslné podněty, které vám přijdou na mysl, v heslech poznamenáte. Už samotné luštění tohoto záznamu bude vzrušující.

Blíženci

O další osud vašeho vztahu se bát nemusíte. Zejména kolem 8.15 hodin, kdy Luna vytvoří trigon s Venuší, vám miláček dokáže, že myslí jen na vás. Když zjistíte, že se opravdu snaží, aby vám s ním bylo dobře, budete skoro dojaté. Je vidět, že citové i erotické investice, které jste do něj vložily, nesporně přinášejí plody. To byste mu ovšem říkat neměly.

Rak

I když máte pocit, že byste měly všechno řešit co nejrychleji a důsledně, udělat to nesmíte. Citové i erotické záležitosti patří do kategorie těch, na které se vyplatí počkat. Když se miláček nedokáže rozhodnout, zda o sex stojí, nebo ne, vy mu toto dilema neusnadňujte. Pobaveně se na něho dívejte a nezastírejte, že se jeho váháním docela dobře bavíte.

Lev

Ideální čas na to, abyste si spolu promluvil o lásce a sexu a hledali oboustranně přijatelné řešení případných problémů, je bohužel kolem 1.14 hodin. Luna totiž bude v trigonu s Merkurem a poskytne vám šanci, abyste se rychle na všem domluvili. Hned ráno pak můžete vyzkoušet, co jste v noci vymysleli. Bude to rovněž zajímavý zážitek a je docela možné, že se budete odpoledne navzájem tak dlouho chválit, až se večer začnete hladit a vše zpečetíte v posteli.

Panna

Zjistíte, že v lásce a ve vztazích obecně vlastně máte kliku, jen si to mnohdy neuvědomíte v danou chvíli. Pochopíte to kolem 14.05 hodin, kdy se ve vašem partnerském sektoru potká Luna s Jupiterem a zajistí vám klid a pocit bezpečí. Pokud jste v poslední době prožívaly tajný románek, ujistíte se, že se prozrazení bát nemusíte. Dotyčný se toho, že by se o vás začalo šuškat, bojí snad ještě víc než vy.

Váhy

Zásadní dopad na váš citový, tím pádem i sexuální život, má trigon mezi Lunou a Venuší, který se uskuteční v 8.15 hodin. Pod jeho vlivem konečně odhalíte chyby, které jste dosud ve vztazích dělaly. Navíc vás napadne způsob, kterým byste se jim pro příště mohly elegantně vyhnout, případně je celkem jednoduše vyřešit. Vyzkoušejte a uvidíte, že opravdu zafungují, což si potvrdíte parádními erotickými zážitky.

Štír

To, jak budete s partnerem vycházet, závisí na maličkostech. Kdybyste nad ním a úlohou, kterou ve vašem životě hraje, začaly přemýšlet až odpoledne, dobře uděláte. Pod vlivem Luny ve vašem sektoru lásky a romantiky si přiznáte, že jako pár sice nejste ideální, ale minimálně v posteli si dokážete vyhovět na výbornou, což je pro vás dva hodně důležité.

Střelec

Ohledně způsobu, jakým byste se chtěly milovat, máte jasno. To však neznamená, že je na tom partner stejně. Pokud hodláte dosáhnout toho, aby s vámi v tomto ohledu spolupracoval, vyžaduje to promyšlenou taktiku. Začněte tím, že mu ráno naznačíte, že pro něho večer chystáte intimní překvapení. Pak už jen musíte vymyslet, jak z normálního úterního milování uděláte něco extra.

Kozoroh

V oblasti citů pro jistotu nic neměňte. Nedopadlo by to dobře. I když vám partner leze na nervy a máte dojem, že je úplně nemožný, o rozchodu vůbec nepřemýšlejte. Když budete k sobě upřímné, musíte konstatovat, že ho navzdory jeho chybám stejně milujete. Schválně si zkuste představit život bez něho a zjistíte, že by to bylo smutné, nudné a vůbec nedobré.

Vodnář

Při trigonu mezi Lunou ve vašem znamení a Venuší, která je pořád ještě ve vašem sektoru lásky a romantiky, vám bude skoro líto, že musíte ráno do práce. Kdybyste mohly zůstat s partnerem v posteli, krásně byste si to užili. Můžete ale aktivovat fantazii a přemýšlet, jak po erotické stránce obohatíte váš společný večer. Můžete si být jisté, že se dobré nápady jen pohrnou.

Ryby

Vaše dosavadní životní i sexuální zkušenosti nejsou zrovna tím, na čem byste mohly a měly stavět. Váš nový objev se totiž naprosto liší od těch, s nimiž jste dosud měly co do činění. Bude lepší, když dosavadní milostný život svým způsobem vynulujete a začnete spolu jakoby od nuly.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám