Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 11. května

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Reklama

Je pochopitelné, že chcete zapůsobit co nejlépe. Za všech okolností se však rozhodujte i konejte podle toho, co považujete za správné. Pokud partnera, nebo nového ctitele budete vnímat a respektovat takového, jaký ve skutečnosti je, váš vztah má šanci vyvíjet se k oboustranné spokojenosti. Vyvarujte se zejména kritizování a pichlavé komentáře na libovolné téma si odpusťte hlavně v ložnici, ať se vášně promítnou do milování a nikoli do hádání.

Článek

Beran

Než si ujasníte, zda sex chcete, nebo nechcete, miláček usne spánkem spravedlivých. Právě proto byste si měly už ráno naplánovat, jak večer proběhne, a pak už jen realizovat promyšlený scénář.

Býk

S láskou potíže nemáte, protože je mít nechcete. Velice dobře si sice uvědomujete, že jsou věci, které byste měly s miláčkem řešit, ale dnes to nedělejte. Před vyjasňováním nedorozumění dáte přednost klidu a pohodě.

Blíženci

Ohledně lásky si dokážete poradit. Jakmile začnete mít podezření, že miláček ztrácí zájem, předvedete mu nejen dokonalý sex, ale i všestranné hýčkání. Uvědomí si, že by bez vás sice mohl existovat, ale bylo by to jen přežívání…

Rak

Nepochybujte o tom, že jste pro miláčka po všech stránkách výjimečné. Je to opravdu tak. Teď je však v rámci zachování rovnováhy potřeba, abyste ho přesvědčily, že je on stejně mimořádný pro vás.

Lev

Starosti vám nadělá člověk, který ve vás vyvolává pocit, že vás po všech stránkách převyšuje. Uvědomujete si, že jde o velice silný cit, ale tápete, zda je to ještě obdiv, nebo už láska.

Panna

Vaše erotické představy jsou velice bohaté, ovšem skutečný život, včetně intimních prožitků, za nimi silně pokulhávají. Vypadá to tak, že právě ze snů můžete načerpat energii, kterou vylepšíte monotónní partnerské soužití.

Váhy

Vše nasvědčuje tomu, že se vás opět zmocňuje žárlivost. Neskrývejte to, ale naopak dejte najevo přesně tak intenzivně, jak ji cítíte. Partner zareaguje kupodivu vstřícně. Konečně si uvědomí, že vám na něm záleží stejně, jako jemu záleží na vás.

Štír

Miláček vás očividně provokuje, což vám bude jasné už od rána. Vy si však vyberte, zda se vytočit necháte, nebo se ozvete takovým stylem, aby pochopil, že se nechytá. V každém případě se však musíte rozhodnout rychle a jednat důsledně.

Střelec

Ve vztahu se vyhýbejte konfliktům. Pokud se už pohádáte, tak aspoň kvůli věcem, které za to opravdu stojí. Kvůli maličkostem a zbytečnostem se přece nebudete stresovat. Taky dbejte na to, abyste nešli naštvaní do ložnice, protože usmiřovací sex nic nevyřeší. Jenom byste si dokazovali, kdo vlastně hraje první housle.

Kozoroh

To, že se váš bývalý partner rozešel se svou láskou a je opět single, pro vás nic neznamená. Dojde vám to ve chvíli, když se spolu dáte do řeči. Pochopíte, že byste ho sice poměrně snadno svedly, ale bylo by to marné. Nechce totiž vás, ale tu, která ho opustila.

Vodnář

To, že máte chuť se pomilovat, ještě neznamená, že všechno proběhne tak, abyste byly spokojené. Zejména dopoledne, kdy budete pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Saturnem, vám připadá, že miláček o erotice sice sáhodlouze řeční, ale ve skutečnosti o intimní hrátky nestojí.

Ryby

Pocit, že vám sex nedává to, co očekáváte, chcete a potřebujete, je stále intenzivnější. Měly byste se však zamyslet, zda podvědomě nevyžadujete něco, co se odehrává akorát v romantických filmech či románech, ovšem s reálným životem nemá nic společného.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám