Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 12. 10.

Foto: Wpadington, Shutterstock.com

Foto: Wpadington, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Najednou zjistíte, že se vaše vzájemná láska sice změnila, ale pořád je stejně intenzivní jako v dobách, kdy jste spolu začínali randit. Dejte mu najevo, že jste jeho smyslné signály zaregistrovaly a že aktuální city vnímáte stejně. V případě, že jste singl, představa lásky, která obrátí váš život naruby, je mnohem blíž, než se vám zdá. Člověk, s nímž se seznámíte, ve vás probudí velmi silné touhy. Znovu tak budete prožívat něco, co jste už považovaly za nemožné.

Článek

Beran

Při Luně v Kozorohu hrozí, že se vždycky najde něco, co se vám v dané chvíli zdá důležitější než sex. Když večer usoudíte, že byste se partnerovi přece jen měly věnovat, hrozí nebezpečí, že důvěrnosti budete brát jako další úkol, ba přímo povinnost. Raději byste se měly sexu vzdát a nechat erotické napětí sílit, až po sobě opravdu zatoužíte.

Býk

Ze všech sil se snažte, aby mezi vámi a miláčkem panovaly důvěra, upřímnost a otevřenost. Pokud se vám něco nezamlouvá, řekněte mu to způsobem, o němž bezpečně víte, že ho nenaštve. Kdybyste za to, že máte pravdu, zaplatily dusnou atmosférou, tak si to budete vyčítat. Navíc by dnešní nedorozumění na delší dobu negativně dopadlo na váš erotický život.

Blíženci

Nejspíš zjistíte, že se vám člověk, s nímž jste tak trochu počítaly, zase tak moc nelíbí. Tím to z vaší strany ovšem končí. To, že byste se kvůli němu stresovaly, je holý nesmysl. Místo stesku a přemýšlení, co jste udělaly špatně, zaměříte pozornost na jiný objekt. Pokud se ukáže jako nadějnější, domluvte si rande na nejbližší možný termín. Železo se má kout, dokud je žhavé.

Rak

Jakmile si uvědomíte, že vás po erotické stránce přitahuje v podstatě stejný typ mužů, máte vyhráno. Rychle vám totiž dojde, proč některé vaše vztahy nedopadly tak, jak jste si představovaly. Následně se rozhodnete, že při výběru dalšího adepta na lásku zalovíte v úplně jiných vodách. Bude to jedno z vašich nejrozumnějších životních rozhodnutí a můžete být na sebe hrdé.

Lev

Než se rozhodnete, že partnera zatáhnete do postele za každou cenu, zkuste se trochu ovládat. Při Luně v Kozorohu to je téměř nutné. Snažte se raději vytvořit atmosféru, kdy on bude přemlouvat vás a vy budete dělat drahoty s tím, že se vám sice původně nechtělo, ale dokázal k milování přesvědčit. Pak by z toho mohla být dlouhá, vzrušující noc.

Panna

Pozadí svých erotických potřeb a změny priorit, které jste v tomto ohledu dosud měly, partnerovi nevysvětlujte. Řekněte, že to a ono chcete vyzkoušet a basta. Když budete trochu důraznější, vůbec to nevadí. Nikdy by to sice nahlas nepřiznal, ale ve skutečnosti je to tak, že měl na sebevědomou dominu už hodně dlouho chuť.

Váhy

Jediné, co v lásce opravdu potřebujete, je stabilita. Když se vám líbí někdo jiný než partner, klidně si to přiznáte, ale tím to taky končí. Dobrovolně se rozhodnete, že nebudete štěstí pokoušet ani tím, že přijmete pozvání na kávu. Dobře víte, že by se hrálo o hodně a vám by výhru nikdo nezaručil. Ve vašem případě spíš hrozí prohra značného rozsahu.

Štír

Zatímco přes den se neděje nic zásadního, dokonce to vypadá na nudu, večer bude mnohem zajímavější. Díky trigonu mezi Lunou a Uranem, který vrcholí v 18.35 hodin, se na poslední chvíli rozhodnete pro radikální změnu programu. Opravdu nevidíte důvod, proč jít na film plný vášní do kina, když si můžete na náruživé milence zahrát vy dva v ložnici.

Střelec

Když si s vámi kamarádky začnou povídat o lásce, budete velice překvapené. Zjistíte, že i když je váš miláček občas protivný, zásadní problémy s ním přesto nemáte. Navíc pochopíte, že váš erotický život je ve srovnání s tím, co zažívají ostatní, vlastně docela uspokojivý. Výsledkem bude dobrá nálada a jistota, že si nemáte nač stěžovat.

Kozoroh

S láskou si problémy neděláte. Dobře víte, že je do vás miláček pořád zamilovaný natolik, že vám bude tolerovat skoro všechno. Naštěstí máte rozum a jeho velkorysosti nezneužíváte. Požadavky, které na něj v běžném i erotickém životě máte, patří k těm, které bude plnit rád a s chutí. Nasazení, s nímž k tomu přistoupí, vás mile překvapí.

Vodnář

Dokážete se smát nejen ve chvíli, kdy se všechno daří, ale i v momentech, kdy se něco nepovede. Díky takovému přístupu vnášíte optimismus i do jinak napjaté atmosféry. Partnerovi navíc umíte taktně nabídnout uvolňující sex způsobem, kterému nedokáže odolat, ani kdyby chtěl. Dobře ví, že jste ty nejlepší, které mohl potkat.

Ryby

Ohledně lásky a sexu máte volné ruce a značnou svobodu. Navíc je jasné, že partnerovi vaše blaho a z něj vyplývající spokojenost leží na srdci ze všeho nejvíc. Pokud dáte najevo, že sex očekáváte, udělá všechno pro to, abyste se pomilovali přesně podle vašich poměrně náročných představ. Jestli zjistí, že byste se klidně dokázaly obejít bez intimností, smíří se s tím taky.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám