Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 17. 8.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V případě, že jste ještě neměly pořádnou dovolenou, snažte se to napravit. Potřebujete si odpočinout a také si s miláčkem užít aspoň trochu romantiky, což se příznivě projeví na vztahu i milování. Musíte-li zůstat v práci, změníte názor na kolegu. Nepůjde o lásku s erotickým podtextem, spíš o pocit hluboké lidské sounáležitosti. Jen si dávejte pozor, abyste své postřehy ohledně něho nerozebíraly před partnerem. Patrně by si neodpustil jízlivosti, které by vás zabolely, nebo rozčílily.

Článek

Beran

Ideální sex podle vašich představ proběhne těsně po půlnoci. Naprosté uvolnění a občas i nezvladatelné vášně vám totiž zprostředkuje kvadratura mezi Lunou a Marsem. Pokud se nemusíte krotit v hlasitých projevech při prožívání slastí a nemusíte intimnosti omezit jen na ložnici, na tuto noc dlouho nezapomenete. Ovšem i v umírněné verzi bude stát za to.

Býk

S láskou si problémy dělat nechcete a nebudete. Sex totiž vnímáte jako příjemnou součást vztahu, na němž musíte oba soustředěně pracovat. Když nadnesete svoji teorii, nadšený nebude. Jakmile mu ale podrobně vykreslíte, že za základ vzájemného porozumění pokládáte právě erotiku, usoudí, že to bude fajn. Dokonce sám od sebe slíbí, že se na „zvelebování“ vašeho soužití bude aktivně podílet.

Blíženci

Sex vám neslouží jen jako zdroj fyzických potěšení, ale přináší i spoustu témat k zamyšlení. Když usoudíte, že bude lepší, když s někým zůstanete v kamarádském vztahu, musíte mu to říct co nejdřív. Nejdřív se bude dívat nechápavě, pak vyčítavě, ale nakonec uzná, že vlastně máte pravdu.

Rak

Ve fázi zamilovanosti dokážete i to, co byste jindy nejspíš nezvládly. S člověkem, na němž vám záleží, umíte mluvit tak, aby pochopil, že svá vyznání myslíte vážně, a začal je tak brát. Přesto by bylo dobré, abyste atmosféru nakonec trochu odlehčily. Když ho obejmete a dáte mu pusu, bude to přesně to, co potřeboval.

Lev

Možná jste si slibovaly, že partnerovi nikdy něco neuděláte nebo neřeknete, což ale neznamená, že se vám to podaří. Dnes však musíte konstatovat, že se v dané situaci nic jiného nedalo dělat. Kupodivu to pochopí a ani se na vás nebude moc zlobit. Situace se naštěstí uklidní, takže večer se klidně a bez rozpaků pomilujete.

Panna

Ohledně sexu máte jasno. Kdybyste k sobě byly upřímné, přiznáte, že o „postelová cvičení“ nijak zvlášť nestojíte. Je to i proto, že se při Luně ve Střelci ani jeden nedokážete na milování pořádně soustředit. Kolem vás je tolik podnětů, že vaše myšlenky těkají různými směry.

Váhy

Při Luně ve Střelci se vyplatí, když s erotikou počkáte na vhodný čas. Ve vašem případě je v 23.52 hodin, kdy se Luna dostává do trigonu se Sluncem. Pod jeho vlivem zapomenete na to, že jste už dávno chtěly spát, a začnete si užívat. Při chuti bude i váš obyčejně pořád ospalý miláček.

Štír

Venuše ve vašem sektoru věcí skrytých a utajených vám nabídne dobrodružství, o které nestojíte. Nejspíš si uvědomujete, že dotyčnému nejde o lásku ani o sex, nýbrž o to, abyste mu poskytly životní stabilitu, kterou vy máte, a on postrádá. To, že na něco takového nemáte kapacitu ani chuť, ho nezajímá. Právě proto musíte být opatrné. S city i důvěrnostmi vyloženě šetřete.

Střelec

Ve vlastním zájmu nedopusťte, aby vás vášně zcela pohltily. Ráno se totiž probudíte do doznívajícího vlivu noční kvadratury mezi Lunou a Marsem. V důsledku toho hrozí, že partnerovi vynadáte za něco, za co opravdu nemůže. Logicky se začne bránit, což by příjemnou nebo aspoň neutrální atmosféru zahnalo. Zkuste s tím něco udělat dřív, než bude pozdě.

Kozoroh

Sex vás vyloženě baví. Ještě víc vás bude těšit v případě, že se vám ho podaří spojit s náznakem milostného dobrodružství. Zkuste si s partnerem třeba zahrát na lidi, kteří se vidí poprvé v životě a sejdou se spolu v jednom hotelovém pokoji. Něco to bude stát, ale zážitek to bude famózní.

Vodnář

Zatímco si kamarádky stěžují na partnery, kteří nejsou ani trochu romantičtí, vy máte opačné výhrady. Uvědomujete si, že se vám vzdychání po hvězdičkách už zajídá a občas vám připadá legrační. Potřebujete partnera, který vám nabídne konkrétní životní program. Právě proto přitahujete jedince, kteří jsou sice dobří v posteli, ale jinak vám nic významného nenabízejí.

Ryby

Kvadratura mezi Lunou a Marsem, která se uskuteční v 00.33 hodin, na vás bude mít vliv až do rána. Kdybyste chtěly její energii maximálně využít ve svůj prospěch, vzbuďte se o trochu dřív a začněte partnera hladit, líbat a vzrušovat. Nejdřív bude překvapený, ale pak uzná, že takové probuzení si vlastně už dlouho přál.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám