Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 18. května

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Ze všech sil se nejspíš budete přesvědčovat, že vztah založený na rozumu a společných cílech je pevnější a má větší šanci na úspěch. Jenže zapomínáte na to, že jste citově vyprahlé, tudíž potřebujete projevy něhy, zájmu i lásky, což se pochopitelně promítá i do erotického toužení. Je to snadné, prostě si řekněte o to, co chcete, a při troše štěstí budete vyslyšeny. Cíle snáz dosáhnete osvědčenou metodou malých, zato rázných krůčků. Bude vás to bavit dokonce i po letech společného soužití.

Článek

Beran

Sextil mezi Lunou a Venuší, jenž vrcholí v 12.44 hodin, vybízí k nespoutanému, skoro až divokému sexu, který vám ale bude velice příjemný. Kdybyste v tomto čase mohli být s miláčkem spolu v ložnici, parádně si milování oba užijete. Pokud jste každý jinde, nevadí, můžete eroticky laškovat po telefonu, nebo využijte technické vymoženosti, včetně webkamery. Jestli je to zcela vyloučené, tak mu aspoň napište lechtivou zprávu.

Býk

Když miláček projeví přání, abyste si oblékly nějaké sexy prádlo a začaly ho svádět jako první, berte to jako poklonu. Konečně si uvědomíte, že se o jeho lásku bojíte zbytečně. Nikoho jiného nehledá, protože mu jako zdroj vzrušujících erotických podnětů vyhovujete právě vy. Usoudíte-li, že žádné svůdné krajkové prádélko nemáte, bez výčitek svědomí si ho co nejdřív pořiďte. Ve vašem případě zafunguje jako investice do vydařeného vztahu.

Blíženci

Sextil mezi Lunou a Venuší sice vrcholí v 12.44 hodin, ale vaše erotické cítění pozitivně ovlivní už od rána. Jiskřivá atmosféra funguje skvěle. Pokud miláček nevzbudí něžnými polibky vás, tak to uděláte vy a pak se strhne „bouře vášní“. Oba vás svým způsobem překvapí, takže si slíbíte, že si všechno večer zopakujete. Musíte přece zjistit, zda to nebyla jen náhoda. Nebyla…

Rak

Pokud má partner dojem, že vám bude diktovat nejen to, co máte dělat, ale i radit v tom, co si máte myslet, je na omylu. Velice dobře si uvědomujete sílu sebevědomí, které jste v poslední době načerpaly a jehož se za žádnou cenu nehodláte vzdát. Klidně mu povězte, že to přehání. Můžete přidat i poznámku, že ani skvělý sex, jaký si v poslední době dopřáváte, ho neopravňuje k tomu, aby se choval tak dominantě.

Lev

Sextil mezi Lunou ve vašem znamení a Venuší ve vašem sektoru přátel vnesou do vašeho života spoustu překvapení. Připravte se třeba na to, že kamarád naprosto nečekaně vyrukuje s tím, že je do vás zamilovaný. Dostane vás tím do obtížné situace. Jeho vyznání vám sice polichotí a nabídka vztahu vás láká, ale rozum říká, že by to byla chyba.

Panna

Kdybyste alespoň chvíli dokázaly předstírat, že jste ztracené a se životem si nevíte rady, miláček bude blahem bez sebe. Rázem by si totiž připadal jako rytíř, který zachraňuje princeznu. Okamžitě by vám začal pomáhat. V sexu si ale na ostýchavé a zdrženlivé nehrajte. V posteli mu naopak musíte dokazovat, že přesně víte, co máte dělat, aby vám oběma bylo spolu moc dobře. Navíc jste připravené splnit mu skoro každé přání.

Váhy

Luna ve Lvu vám dodá velkorysost i v milostných sférách. Je možné, že vám miláček ráno slíbí, že si večer užijete parádní sex. Jenže až dojde na věc, bude skuhrat, že je velice unavený. Vzdejte se jedovatých komentářů i projevů soucitu. Suše jen můžete poznamenat, že se to občas stává a že se kvůli tomu svět nezboří. Pak už celou záležitost odložte a dál nic neřešte. Tím mu uděláte velkou radost.

Štír

I když je vám naprosto jasné, co po miláčkovi chcete, neděste ho tím, že mu svá přání přednesete přímo. I erotické fantazie byste mu měly rozumně dávkovat. Když je navíc dokážete podat tak, aby pochopil, že vedle něho a s ním chcete rozvíjet vaše erotické souznění, můžete se těšit nejen na dnešní večer, ale i na spoustu dalších plných něhy a vášní.

Střelec

Všechno, co se ve vašem erotickém životě odehraje, bude skvělé, ba přímo fantastické. Konečně si vychutnáte pocit, že s miláčkem ladíte tak, jak jste si vždycky představovaly. Navíc se můžete těšit na to, že projeví patřičnou aktivitu. Když přijde s tím, že sám od sebe zavolal svým rodičům a požádal je, aby si vzali na víkend děti, abyste mohli být sami, nebudete věřit vlastním uším.

Kozoroh

S láskou a sexem je to ve vašem případě jednoduché. Tomu, koho opravdu chcete, dokážete dát svůj zájem jasně a roztomile najevo. Na člověka, kterého nechcete, a jehož erotické návrhy vás obtěžují, se zase dokážete podívat tak, aby pochopil, že má co nejrychleji vycouvat. Romantiku ani flirtování si sice neužijete podle svého gusta, ale to vám momentálně nevadí.

Vodnář

Nejspíš se vám dotyčný líbí a přitahuje vás, ale ani to vás neopravňuje k tomu, že na něho můžete nastoupit jako velká voda. Bude lepší, když si nejdřív zjistíte, jak to v jeho soukromí momentálně vypadá. Informacemi z druhé ruky, že s partnerkou cukrují jako dvě hrdličky, se však nenechte odradit. Můžou to být jen řeči a jeho vztah je dávno v troskách, nebo žije sám. To, zda se pokusíte získat jeho přízeň, rozhodněte až poté, co zjistíte pravdu.

Ryby

Smiřte se s tím, že z plánovaného romantického večera ve dvou nejspíš nic nebude. Situace totiž vyžaduje, abyste veškerou energii nasměrovaly na zcela praktické záležitosti. Fakt, že se musíte zabývat něčím neodkladným, však naštěstí neznamená sexuální abstinenci. Večer, kdy budou náročné úkoly za vámi, vám milování poslouží jako skvělý způsob uvolnění, jenž navodí klidný spánek.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám