Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 19. 10.

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Reklama

Některé vztahové záležitosti raději odložte dřív, než napácháte zbytečné škody. Nic neřešte, nehádejte se a ve vypjaté chvíli prostě zůstaňte v klidu. Platí to zejména v případě, že váš vztah v nedávné době procházel krizí. Dobře uděláte, když miláčkovi konečně odpustíte. Výjimkou je nedostatek pozornosti v posteli, tomu ovšem dokážete předejít. Prostě mu na rovinu řekněte, že si představujete jiné zacházení, a pro jistotu přesně specifikujte, co vlastně chcete.

Článek

Beran 

O tom, že byste si při trigonu mezi Lunou ve svém znamení a Venuší daly pauzu v sexu, nepřichází v úvahu. Zmíněné konstelace na vás totiž působí mimořádně inspirativně. Najednou zjistíte, že existuje spousta věcí, které máte chuť vyzkoušet, ale prozatím jste o tom s miláčkem nanejvýš mluvili. Je tedy logické, že na večer nemusíte chystat žádný program. O to, abyste se nenudili, se postaráte ochotně, s nadšením a ze všech sil.

Býk

Pokud si myslíte, že máte v citech, vztazích, a zejména v sexu ve všem podstatném jasno, vůbec to neznamená, že to tak bude napořád. Hrozí, že se vám budou hlavou honit „hříšné“ myšlenky o milenci, kterého byste si rády pořídily pro zpestření poněkud předvídatelného partnerského života. Když už si někoho vyberete, musí umět mlčet. A právě v tom může být zásadní problém.

Blíženci

Kombinace Luny z Berana a Venuše z vašeho partnerského sektoru se vám postará o harmonické vztahy a příjemné zážitky. Když se budete jen trochu snažit, zapomenete na rozpory, které mezi vámi a partnerem panují. Musíte si jen dát pozor, abyste se do sebe nepustili hned po probuzení. Ostrá výměna názorů by odstartovala neshody, které by se táhly až do večera.

Rak

Adept na lásku vás hodně překvapí. Když svůj nový objev objektivně posoudíte, bude vám jasné, že se spolu lišíte téměř ve všem. Přesto ho pojmete jako šanci, že naruší stereotypy, které vám už lezou na nervy. Když si však uvědomíte, jak na vás působí jeho pohledy, o dotecích ani nemluvě, dojde vám, že vyrážíte na cestu, která je sice riskantní, ale za žádných okolností se jí nevzdáte.

Lev

Sextil mezi Lunou a Saturnem ve vašem partnerském sektoru sice vrcholí v 1.16 hodin, ale ve vašem případě rozprostře pozitivní vliv na celé dopoledne. Díky tomu bude sex přesně podle vašeho gusta. Opět si potvrdíte, že se navzájem znáte tak dobře, že si v intimní oblasti rozumíte i beze slov. Saturn, který je ve hře, navíc zaručí, že miláček nezklame a do bran erotického ráje přivede i vás.

Panna

Vzhledem k Luně, která je převážně harmonická, a navíc se pohybuje vaším sektorem erotiky a sexu, v intimní oblasti se můžete těšit na splnění i těch nejodvážnějších fantazií. Potíž bude v tom, že musíte miláčka nejdřív přesvědčit, že svá přání myslíte vážně. Až bude po všem, dozvíte se, že si nejdřív myslel, že si z něho děláte legraci. Tak natěšené a odvázané vás totiž už dlouho nezažil.

Váhy

Trigon mezi Marsem ve vašem znamení a Jupiterem ve vašem sektoru lásky a komunikace ve vás vzbuzuje touhu nejen po sexu jako takovém, ale především po tom, co se dá označit jako láskyplné souznění. Když se vám podaří do vašich erotických hrátek zapracovat právě duševní aspekty, na milování hned tak nezapomenete.

Štír

Ohledně lásky žádné problémy nenastanou. Luna bude pod vlivem vašeho vládce Marsu, což vám dodá sílu, energii a průbojnost. Skoro by se dalo říct, že čím víc práce máte, tím víc energie se vám vrátí. V sexu to funguje naprosto stejně. Kdyby to šlo, pomilujte se ráno i večer. Přes den budete díky rannímu orgasmu přímo zářit a po tom večerním zase slastně usnete.

Střelec

Trigon mezi Lunou a Venuší ve vašem znamení vrcholí sice v 12.41 hodin, ale na vás působí celý den. Pod jeho vlivem zazáříte i v situacích, v nichž by ostatní ztráceli humor. Vy si však umíte ze všeho vybrat to nejlepší. Navíc dokážete i rozmrzeného a netečného partnera rozparádit tak, že z něho budou chuť do života i sexuální touhy přímo sálat.

Kozoroh

Luna, která prochází vaším sektorem rodiny, ovlivní váš erotický život víc, než myslíte. Vy sice můžete s partnerem plánovat bouřlivou noc, ale patrně na důvěrnosti vůbec nedojde. Ratolesti se totiž „propašují“ až k vám do postele a zřejmě se vám je nepodaří vystrnadit. Můžete se o to sice snažit, ale stejně to nebude k ničemu.

Vodnář

Dosud jste se patrně domnívaly, že vám ohledně sexu nikdo nemusí radit, protože máte vlastních zkušeností dost. Teď však zjišťujete, že to není tak úplně pravda. Když dojde na probírání erotických fantazií, zjistíte, že toho sice víte, znáte a umíte dost, ale pořád existuje spousta věcí, které vás dokážou překvapit.

Ryby

První dojem, který na vás udělá, v žádném případě nepotlačujte. Když narazíte na člověka, jemuž v očích září to „něco“, co vás spolehlivě dostává do kolen, udělejte všechno pro to, abyste se s ním co nejrychleji seznámily. Takový jedinec nejen slibně vypadá, ale jako milenec skutečně slibný je.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám