Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 23. 11.

Foto: Stakhov Yuriy, Shutterstock.com

Foto: Stakhov Yuriy, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste-li nezadané, milostných návrhů dostanete tolik, že si klidně můžete vybírat. Potíž je v tom, že ze ctitelů, kteří vám nadbíhají, se vám v podstatě žádný nelíbí. Buďte upřímné a přiznejte si, že jste v průšvihu. Toužíte totiž po člověku, jehož z nejrůznějších důvodů mít nemůžete. Pokud slevíte ze svých nároků, což platí i pro zadané, ve vaší posteli to silně eroticky zajiskří.

Článek

Beran 

Obavy, že vám dosud úspěšně tajená láska přerůstá přes hlavu, jsou na místě. Vy se musíte rozhodnout, zda se ji pokusíte i nadále zvládat, nebo se projevíte i navenek. V prvním případě přivodíte stres samy sobě a ve druhé lidem, kteří jsou na vás nějak navázaní. V každém případě si pořádně rozmyslete, co řeknete a uděláte. Zpátky už to vzít nepůjde.

Býk

Když se objektivně podíváte na to, co se s vámi děje, pochopíte, že jsou věci, které současně prostě nezískáte. Aktuálně to vypadá tak, že si můžete vybrat, zda zůstanete s partnerem, ale musíte se vzdát představy, že budete mít ideální vztah. Další možností je, že partnera začnete zpracovávat podle svého gusta, což se mu rozhodně líbit nebude. Když vsadíte na to, kde máte jistý parádní sex, chybu neuděláte.

Blíženci 

Kvůli lásce vás čekají problémy, které jste dosud neřešily, a s nimiž tedy nemáte zkušenosti. Když zjistíte, že váš bezvýhradně milovaný partner za vašimi zády rozjíždí další vztah, budete hodně vykolejené. Nakonec se rozhodnete pro přímou konfrontaci, aby mezi vámi bylo jasno. Když si slíbíte, že se nenecháte obalamutit sexem, ale budete trvat na rozhovoru, je šance, že se v této ožehavé záležitosti rozhodnete správně.

Rak

Opozice mezi Lunou ve vašem znamení a Venuší z vašeho partnerského sektoru probíhá v 11.50 hodin a je pro vás hodně důležitá. Dostanete se do situace, kdy si musíte vybrat, zda chcete v posteli především vyhovět partnerovi, nebo toužíte, aby bylo alespoň trochu po vašem. Kdybyste se rozhodly, že budete myslet víc na sebe, nebude to vůbec špatné, natož sobecké.

Lev

Domluvíte se na všem, co je potřeba. Dokonce se s miláčkem překonáte natolik, že milování zařadíte do svých pravidelných aktivit stejně jako cokoli jiného, co je doma potřeba udělat. Nakonec zjistíte, že je to vlastně docela příjemné řešení. Přinejmenším se tak vyhnete úvahám o tom, zda sex bude, nebo nebude.

Panna

Ohledně lásky a erotiky potřebujete především překonat opatrnost. Když si s vámi někdo začne povídat o sexu a o tom, že by se s vámi moc rád pomiloval, otevřeně mu povězte, že po něm toužíte taky. Dotyčný bude vaší upřímností vyvedený z míry a bude se na vás dívat nadšeně, obdivně a roztouženě.

Váhy

Jak to s miláčkem mezi sebou vlastně máte, zajímá i známé, kterým do toho ale nic není. Nejspíš se nebudou ostýchat a klidně se vás zeptají i na pikantní podrobnosti. Ohledně sexu byste ale měly mlčet. O tom, jak probíhají vaše společné noci, nic vědět nemusejí. Kdybyste řekly pravdu, stejně by usoudily, že si vymýšlíte, nebo by vám začaly závidět.

Štír

Především si slibte, že s partnerem v posteli nebudete nic řešit a komunikaci omezíte jen na vyznání lásky. Čím méně toho řeknete, tím méně různorodých a podezíravých myšlenek v něm aktivujete. V každém případě bude lepší, když navodíte atmosféru, která dokazuje, že si sex s ním užíváte tak, že na nikoho dalšího ani nepomyslíte.

Střelec

Pokud chcete být v sexu maximálně spokojené, musíte být iniciativnější. Při Luně v Raku vzniká atmosféra, v níž se nedaří živočišným vášním, ale vznikají situace, kdy partner chce především péči a hýčkání. Když mu naznačíte, že byste uvítaly, aby jednou taky rozmazloval on vás, bude se udiveně hájit tím, že pro vás dělá první poslední. To, že je to jinak, mu nevysvětlíte.

Kozoroh

Kdyby se vás někdo zeptal, zda vás sex opravdu baví, můžete se akorát usmát. Zejména odpoledne, kdy se Luna ve vašem partnerském sektoru dostává nejdřív do trigonu s Marsem a hned potom s Neptunem, vám tato životní oblast poskytne mimořádné rozkoše.

Vodnář

Do situace, kdy byste o svého vyvoleného soupeřily s jeho oficiální partnerkou, se nesmíte dostat ani se nechat dotlačit. Naštěstí to nebude obtížné. Když se nad celou záležitostí zamyslíte, dojde vám, že byste si tímto jednáním koledovaly o parádní průšvih. Navíc jde o člověka, bez něhož se dokážete v životě i v sexu celkem hravě obejít.

Ryby

Hlavně nedovolte, aby vás někdo začal přesvědčovat, že jste na nějaké erotické dobrodružství příliš v letech. Klidně řeknete, že na získávání nových zkušeností v této oblasti máte ideální věk. Dnes vám flirtování navíc usnadní Luna, která je ve vašem sektoru lásky a romantiky, takže v tomto směru slibuje vzrušující zážitky.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám