Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 26. 10.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Nemějte strach, že se vám miláček vzdaluje. Snažte se ho rozpovídat. Jen tak zjistíte, že vám o tom, co se v jeho životě momentálně děje, nevypráví hlavně proto, aby vás zbytečně nestresoval. Však i vy nejste tak docela upřímné. Zdráháte se mu naplno povědět, že nemáte na mazlení a líbání chuť či trpělivost. Buďte fér a rovnou mu navrhněte, ať se nezdržuje zdlouhavou milostnou předehrou, ale rovnou přistoupí k akci, a to klidně v drsnějším provedení.

Článek

Beran 

Toužíte po něčem, co nemůžete dostat. Když se nad vším zamyslíte, dojde vám, že by to pro vás ani nebylo dobré. S člověkem, který neví, co chce, a doufá, že jeho problémy budete řešit za něho, společnou řeč nenajdete. Nejspíš si vás plete s maminkou, která mu dosud umetala chodníček. Jeho přístup by poznamenal i milování, neb s rozmazleným, ufňukaným, nebo sobeckým jedincem si moc vášní v posteli neužijete.

Býk

Při Luně v Raku budete mluvit víc než obvykle. Kdybyste usoudily, že mezi vámi a partnerem něco drhne, budete to rozebírat tak dlouho, až celé záležitosti přijdete na kloub. Zjištění, k němuž dospějete, vás potěší. Pochopíte, že problémy s vámi ani vaším vztahem nemají nic společného. Sex, který si pak dopřejete, naopak kvalitu vašeho soužití posune na vyšší úroveň. Den bude náročný, ale večer si všechno vynahradíte.

Blíženci

V oblasti lásky a vztahů máte sklony příliš tlačit na pilu. Dnešní atmosféra však takovému jednání nepřeje. Právě proto byste měly přemýšlet nad každou výtkou, kterou miláčkovi adresujete. Měly byste si uvědomit, že před sebou máte celý život, takže můžete zapracovat na svém myšlenkovém, citovém i sexuálním souladu. Usilujete o něco, co má dlouhodobou platnost, a proto se kroťte.

Rak

Při Luně v Raku budete mít nutkání zavolat bývalému příteli a povídat mu, že se vám po něm tuze stýská. Dobře si to rozmyslete. Je značná šance, že bude mít podobně nostalgickou náladu, a když projevíte sebemenší zájem, bude v krátkém čase zvonit u vašich dveří. Noc bude sice krásná a divoká, ale ráno přijde rozčarování. Na otázky, které zapříčinily konec vašeho vztahu, odpověď stejně nedostanete.

Lev

Erotické úlety vás obvykle míjejí. Při Luně, která se pohybuje vaším sektorem tajemství a věci skrytých, je však velká šance, že budete mít hříšné myšlenky, nebo vás zaskočí zcela jasný milostný návrh. Navíc se vysloví člověk, jemuž se nedá odolat, a zvolí způsob, který vás ohromí. Pokud nechcete, aby to byla jednorázová akce, odmítněte. Když počkáte, šance na vztah vzrostou.

Panna

To, že jste už dlouho neprožívaly pravou, okouzlující lásku, ještě neznamená, že to tak musí zůstat. Když budete jen trochu chtít, situace se v tomto směru během dneška radikálně změní. Zvlášť zajímavá překvapení vás čekají hned po ránu. K odvážné akci se odhodlá člověk, který se dosud tvářil, že ani neví, že existujete.

Váhy

Člověk, který neumí projevovat svoje city a také neumí zacházet s emocemi, není tak beznadějný případ, jak vám připadá. Z vaší strany je potřeba hodně trpělivosti, když ho lásce budete učit. Když začnete sexem, sladíte se téměř hned a zcela přirozeně, takže vše ostatní bude pokračovat rychle a zdárně.

Štír

Díky Luně ve vodním znamení dokážete lásku dávat najevo takovým stylem, že o vaší upřímnosti nikdo nebudete pochybovat. Člověk, kterému svůj návrh adresujete, navíc nebude mít ani důvod, aby pochyboval o síle a kvalitě vaší sexuality. To, co mu během dne předvedete, ho dokonale vyvede z míry. Konečně si uvědomí, že se erotika nemusí omezovat jen na ložnici.

Střelec

Člověk, který vám nabízí lásku a krásný život, to nepochybně myslí dobře. Když se ho však zeptáte, jak si to konkrétně představuje, dost vás vyšokuje. Nejspíš zjistíte, že se domnívá, že mu budete plnit veškerá přání v sexu i v tom, čemu se říká běžný, každodenní život. To, že by vás tím zbavil svobody i možnosti samostatného rozhodování, zřejmě vůbec nedošlo.

Kozoroh

Miláčkovy nápady ohledně sexu vás vyloženě překvapí. Nikdy byste neřekly, že může toužit po něčem, co vám vzhledem k vašemu věku a délce trvání vztahu připadá skoro dětinské. Když jeho fantazie vyzkoušíte v praxi, musíte konstatovat, že jsou podstatně zábavnější, než jste čekaly a než jste si dovedly představit.

Vodnář

I když byste moc chtěly být proti lásce imunní, nepodaří se vám to. Stačí, aby se na vás někdo spiklenecky usmál, a hned si začnete vymýšlet erotikou podbarvené scénáře. Můžete si to sice vyčítat nebo si vysvětlovat, že je to totální úlet, ale nic s tím nenaděláte. Ještě větší pozor si dávejte na doteky. I pouhé podání z ruky může rozvířit vaše smyslné představy takovým stylem, že snad zrudnete studem.

Ryby

Když miláček tvrdí, že vás miluje, nemusíte o tom pochybovat. Můžete si být jisté, že vám říká pravdu. Potíž je však v tom, co si pod tím oba představujete. Zatímco jemu ke spokojenosti stačí pravidelný sex, vy potřebujete víc. Kdybyste mu dokázaly vysvětlit, jak vypadá pravá láska ve vašem podání, bude to mezi vámi rázem lepší.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám