Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 29. června

Foto: Olesya Kuznetsova, Shutterstock.com

Foto: Olesya Kuznetsova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslete víc na sebe, což rozhodně neznamená, že jste sobecké. Budete-li totiž věčně brát ohledy a taky hledat omluvy pro jeho zjevné přešlapy, může se vám zanedlouho zprotivit. Měly byste se třeba vrátit k zálibě, kterou jste kvůli němu zanedbávaly, či úplně vypustily. I to je způsob, jak dáte najevo, že na něm nejste citově ani sexuálně závislé, na což mnohdy spoléhá.

Článek

Beran

Smiřte se s tím, že partner vyžaduje něhu v nadprůměrných dávkách. Vy si sice můžete myslet, že by se mohl projevovat jinak, ale nahlas mu to raději neříkejte. Přednášku o tom, jak s ním byly jeho dosavadní partnerky spokojené a vy si jako jediné věčně stěžujete, poslouchat opravdu nepotřebujete. Když se místo řečí zaměříte na láskyplnou erotiku, prospěje to vám oběma.

Býk

Kolem 20.46 hodin, kdy je Luna v sextilu s Uranem, si sex vychutnáte tak, jako už dlouho ne. Nepřemýšlejte, proč jste se tak uvolnily, ale užívejte si každou chvilku v miláčkově náručí. Kdyby to šlo, klidně mu řekněte, že spíte sice moc rády, ale momentálně dáváte sexu přednost na celé čáře.

Blíženci

Ohledně erotiky to bude složitější. Oba byste si na sebe sice moc rádi udělali čas, jenže okolnosti vám to nedovolí. Je docela možné, že se vaše důvěrnosti omezí na konstatování, že po sobě toužíte, a tím to hasne. Naštěstí jste optimisté, takže se tomu nakonec dokážete zasmát.

Rak

Máte bystrý úsudek a uvažujete realisticky, na což jste pyšné. Tím spíš konstatujete, že člověk, který se vás pokusí citově vydírat, nemá a vlastně ani nemůže mít všech pět pohromadě. Jeho pokusy jsou navíc tak amatérské, že budete mít co dělat, abyste se nesmály nahlas. Místo toho mu sdělíte, že mu sice rozumíte, ale nic pro něj nemůžete udělat.

Lev

Luna, která prochází Rybami, vám skýtá možnosti, s nimiž jste nepočítaly. Dosud jste mohly k erotickým fantaziím přistupovat odtažitě, ale teď jim začínáte přicházet na chuť. Miláčkovi je navíc dokážete popsat tak názorně, že je bude chtít vyzkoušet. Vzrušující celovečerní program tedy máte zajištěný.

Panna

Ať se pro sex rozhodnete v kteroukoli denní či noční hodinu, můžete si být jisté, že se vám bude líbit. Luna ve vašem partnerském sektoru je romantická a postará se, abyste si intimní radovánky náležitě užily. Zvlášť smyslný bude večer, který proběhne pod vlivem sextilu mezi Lunou a Uranem. O sexu nebudete přemýšlet, ale budete se mu věnovat naplno a s chutí.

Váhy

Luna v Rybách vás dostane do situací, kdy musíte erotické návrhy spíš odmítat, než vyhlížet. Bude to pro vás nová, nicméně nepříjemná životní zkušenost. Velice dobře si však uvědomujete, že pár vášnivých chvilek by vás přivedlo do dlouhodobého maléru. Mohly byste si sice namlouvat, že všechno ustojíte, ale skutečnost by ukázala pravý opak.

Štír

Ve vlastním zájmu zkuste veškerou aktivitu přenechat miláčkovi. Zejména ti, kteří se narodili v Raku nebo v Rybách, v milostné sféře přímo hýří dobrou náladou a skvělými nápady. Na nic jiného vám sice čas nezbude, ale to nevadí. I promilovaný večer přece můžete brát jako životní výhru.

Střelec

Zjevně vás přitahuje člověk, který se k vám podle obecně platných pravidel nehodí. Nicméně se nesnažte ze všech sil ovládat. Vezměte to na vědomí a rozhodněte se, co s tím uděláte. Kdybyste usoudily, že je to v lásce či sexu šance, která se už nemusí opakovat, nadechněte se a jděte do toho. Všechno nasvědčuje tomu, že milostného dobrodružství nebudete litovat, jelikož budete mít konečně pocit, že žijete naplno.

Kozoroh

O to, abyste byly v lásce spokojené a vychutnaly si každou chvíli, kterou můžete strávit s partnerem, se postará Luna ve vašem sektoru komunikace. Situace se sama od sebe vyvine tak, abyste si dokázali upřímně promluvit o tom, co od sebe navzájem chcete, očekáváte a vyžadujete. Jasno budete mít nejen v erotice, ale i dalších oblastech života.

Vodnář

V oblasti sexu si klidně dodejte odvahy. Když miláčkovi řeknete, že nutně potřebujete, aby vám v rámci milostné předehry namasíroval chodidla, bude nejdřív překvapený, ale posléze nadšený. Když vám nakonec začne líbat jeden prst po druhém, vyhodnotíte to jako mimořádně vzrušující záležitost.

Ryby

Dokonalý sex máte šanci prožít dopoledne. Využijete totiž trigon mezi Lunou ve svém znamení a Sluncem ve vašem sektoru lásky a romantiky. To, že jste vy i partner v této době v práci a máte k sobě daleko, nevadí. Dobře vám dělá už jen to, že budete o milování přemýšlet a nezávisle na sobě plánovat ničím nenarušený večer ve dvou.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám