Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 31. 8.

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Nepodceňujte se, a hlavně nemalujte čerta na zeď! Zejména když vám jakoby zamrzne myšlení, nepodléhejte panice, ani když si z vás miláček bude utahovat. Prostě se věnujte něčemu jinému, co vás těší, třeba vzpomínání na dovolenou, nebo líbání, mazlení či milování. Následně se vaše šedá kůra mozková opět probere. Jste-li nezadané, patrně zjistíte, co obnáší „touha na první pohled“. Vaše libido probudí nenápadný chlapík, když vám totiž při seznamování podá ruku, vaším tělem proletí spalující jiskra.

Článek

Beran 

Zatímco známé a kamarádky pokukují po vášnivých milencích, kteří by jim splnili erotická přání, ve vašem případě to funguje jinak. Zejména poté, co v 6.31 hodin vyvrcholí trigon mezi Lunou a Venuší, by se vám výrazně ulevilo, kdyby vám všichni ctitelé dali pokoj. Nebude vám přáno. Člověk, který vás už dlouho uhání, udělá všechno pro to, aby vás dostal co nejdřív do postele.

Býk 

Sex vás baví a přináší vám tolik potřebnou vyrovnanost i duševní pohodu. Jakmile zjistíte, že se miláček vrátil z práce naštvaný a rozčílený, jako první pomoc mu nabídnete něžné objetí a hned vzápětí ho nasměrujete do postele. Nejdřív bude překvapený, pak se uvolní a nakonec nebude zastírat nadšení. Až se zavřete v ložnici, jen tak mezi řečí utrousí, že by se tímto stylem nechal kurýrovat moc rád častěji.

Blíženci

Pocit, že to bez sexu nejde, se v sobě sice snažíte potlačit, ale velký efekt to mít nebude. Bohužel musíte taky konstatovat, že miláček k této nezbytné součásti vztahu přistupuje dost vlažně. Uvědomíte si, že máte problém, který musíte co nejdřív vyřešit. Naštěstí vám Luna, která prochází vaším znamením, poskytne pár zajímavých nápadů.

Rak

Při Luně ve svém sektoru tajemství a věcí skrytých si sex nejvíc užijete s utajovaným milencem. Pokud nikoho takového nemáte k dispozici, zkuste si spikleneckou atmosféru vytvořit doma se stávajícím partnerem. Krásné bude milování ve vaně za svitu svíček. Pokud to počasí dovolí, sex pod hvězdnatým nebem ve vás teprve probudí „prostopášné nymfy“.

Lev

Stačí opravdu málo, aby se vám splnil sen ohledně citů, vztahu, něhy, potažmo sexu. Právě proto nesmíte vzít zavděk tím prvním, který vám vstoupí do cesty. Když počkáte, až v 22.50 hodin vyvrcholí trigon mezi Lunou a Jupiterem ve vašem partnerském sektoru, proběhne všechno tak, aby vaše romantická duše mohla být spokojená.

Panna

Slova nestačí. Potřebujete, aby člověk, který vám vyznává lásku, svoje city dokazoval skutky. Bude překvapený, ale nakonec vám vyhoví. Až později se dozvíte, že mu svým jednáním i sebevědomím imponujete. Dosud totiž nepotkal ženu, která by svoje přání představila a zdůvodnila tak logicky a otevřeně, což mu vyhovuje.

Váhy

To, že byste se o přízeň miláčka dělily s jinou ženou, nepřichází v úvahu. Rozhodně to nepřipustíte. Můžete se sice dozvědět, že jste nemoderní a že nemáte pochopení pro jeho potřeby, ale to vám může být jedno. Stejně lhostejně přistoupíte k návrhům, abyste vyzkoušeli módní hit zvaný polyamorie. Ostatním vyhovovat může, ale pro vás je tabu.

Štír

S projevy citů a erotického zaujetí to nepřehánějte. Při Luně v komunikativních Blížencích hrozí, že se do toho ponoříte tak, že miláčka spíš vyděsíte, než navnadíte. Případně bude mít utkvělou představu, že si z něho děláte legraci. Pro vás a další vývoj vašeho vztahu by ovšem nic z toho nebylo dobré, a proto se snažte krotit.

Střelec

Celý den ovlivňuje ranní trigon mezi Lunou a Venuší. Najednou zjistíte, že spousta věcí je jednodušších, než se vám zdálo. Je jen potřeba, abyste jevy, skutky a události nazývaly pravými jmény. Když ještě nahlas a přesně dokážete definovat, co od lásky, sexu a partnera chcete, můžete si být jisté, že to dostanete.

Kozoroh

Představa, že budete fungovat jako milostný pár jenom proto, že jste oba aktuálně singl, se vám ani trochu nelíbí. Je tedy potřeba, abyste se nad celou záležitostí důkladně zamyslely. Pokud chcete, klidně mu vyhovte. Pokud ne, klidně ho odmítněte. V každém případě však musíte dát najevo, že jste se rozhodly vy osobně. Doby, kdy jste si v tomto ohledu nechaly něco diktovat, jsou už naštěstí dávno pryč.

Vodnář

V oblasti lásky i sexu si ve vlastním zájmu zakažte veškeré předvádění. Když se o vás partner, zejména nový chce a vlastně potřebuje starat, měly byste mu to dovolit. Získá tím pocit, že je pro vás nepostradatelný, což mu zvýší sebevědomí, které může mít pošramocené z předchozího vztahu. Navíc zjistí, že vaše sympatie k němu se v žádném případě neodvíjejí od toho, co vám koupil nebo dal.

Ryby

Pokud se dozvíte, že je váš expartner opět sám, neváhejte a podnikněte patřičné kroky dřív, než bude pozdě. Když budete čekat na nějaké další signály osudu, přemýšlet a otálet, riskujete, že jedinečnou šanci propásnete. Váš vyvolený, po němž stále vzdycháte, bude opět zadaný a vy na sebe tuze naštvané.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám