Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 5. 10.

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Snažte se vzít v úvahu skutečnost, že všichni kolem, včetně miláčka, jsou poněkud přecitlivělí. V konečném důsledku tedy budou na vaše poznámky či návrhy reagovat jinak, než očekáváte. Narazit můžete zejména rádoby vtipnými poznámkami. Vezmou to jako kritiku a vůbec nepochopí, že jste to myslely dobře.

Článek

Beran 

I když máte zálusk na to, že se s partnerem náruživě pomilujete, nemusí se vám to podařit. Nejlepší erotické nápady vám blesknou hlavou kolem 8.47 hodin, kdy se uzavírá sextil mezi Lunou a Venuší, jenže na jejich rozvíjení, natož realizaci nebude správná chvíle. Večer, až budete mít si čas, se zase objeví spousta věcí, které musíte řešit přednostně. Když budete mít hotovo, bude vás spíš lákat spánek než sex. Pokud se iniciativy nechopí on, vypadá to na noc bez vášní.

Býk

Čím víc se soustředíte na to, abyste miláčka zaujaly, tím intenzivnější pocit nezdaru vás pohltí. Když vás časně ráno napadne, že by bylo lepší, kdybyste neměnily sebe, nýbrž jeho, je to přelomová myšlenka. Tu byste však neměly zahánět, ale spíš ji rozpracovat. Pokud máte v záloze tajného ctitele, jehož si dosud držíte dál od těla, zkuste se na něho víc usmívat. Když nic jiného, udělá vám dobře vědomí, že vás obdivuje, ba až zbožňuje. Fakt, že jste žádoucí, vám také zvýší sebevědomí.

Blíženci

Když sex, tak až večer. Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky je sice bez aspektů, ale o to intenzivněji dokážete její pozitivní vliv využít a užívat si vášní. Partner se opravdu bude snažit, aby se coby milenec předvedl v tom nejlepším světle. Ať si usmyslíte či navrhnete cokoli, vyhodnotí to jako nejlepší nápad, který jste ohledně vylepšení vašeho sexuálního života mohly mít.

Rak

Filozofování o lásce a sexu nikam nevede. Pokud v této oblasti něco nového vymýšlíte, měly byste dospět k závěru, který dokážete prakticky využít. Pro sebe i pro partnera tak zajistíte, že míra potěšení, kterou si vzájemně poskytujete, slibně poroste. Kdyby vás náhodou nic světoborného nenapadlo, mávněte rukou. Pro to, abyste byli oba spokojení, stačí, když si z dosavadní zkušenosti zopakujete něco obzvlášť rajcovního.

Lev

Zatímco dopoledne se bude dít tolik věcí, že na lásku, natož na sex nemáte čas ani pomyslet, odpoledne bude všechno jinak. Luna se dostává do vašeho sektoru komunikace a vy si s miláčkem dokážete o sexu naprosto otevřeně povídat. Kdybyste si zavolali a jen tak spolu na dálku laškovali, zjistíte, že vás tento typ komunikace parádně nažhaví. Když se konečně vrátí domů, nebude se stačit divit.

Panna

Sextil mezi Lunou a Venuší se sice uzavírá v 8.47 hodin, ale jeho vliv budete vnímat a pociťovat celý den. Najednou si uvědomíte, že nejste vůči erotickým podnětům tak lhostejné, jak s oblibou tvrdíte. Pokud se ve vašem okolí objeví někdo nový, kdo vám dá najevo milostný zájem, budete reagovat tak prudce a vstřícně, že vás to samotné překvapí.

Váhy

To, že se vám o záletech a nevěře nechce přemýšlet, ještě neznamená, že se vás netýkají. Dokonce vám můžou v životě natropit pořádné zmatky. Jakmile se přistihnete při tom, že při milování nemyslíte na partnera, jehož držíte v náručí, ale na někoho úplně jiného, je někde chyba. Nad tím musíte zapřemýšlet, i když se vám nechce.

Štír

O seznámení s novými lidmi rozhodně nestojíte. Kamarádky vás paradoxně lákají na společenskou či víkendovou akci s tím, že se tam můžete s někým zajímavým seznámit. Slušně, nicméně důrazně návrhy odmítnete s tím, že máte momentálně dost jiných aktivit nebo starostí, takže na něco podobného nemáte čas ani náladu.

Střelec

I když vám ranní sextil mezi Lunou a Venuší není tak úplně příznivý, vy dovedete situaci změnit tak, abyste vytěžily maximum bodů k dobru pro sebe. Pokud se ve vašem okolí vyskytuje muž, který se vám líbí, ale dosud to nepochopil, dokážete mu vysvětlit, jak se věci mají. Neváhejte, podobná šance se hned tak nezopakuje.

Kozoroh

Sexu se věnujete rády a s chutí. Zejména ráno, a pokud to jen trochu půjde, tak i během dopoledne, dávejte partnerovi své erotické potřeby najevo tak jasně a jednoznačně, že bude zírat. Vaše snahy budou nakonec úspěšné. Dokonce přizná, že už hodně dlouho čekal na to, až ho budete svádět vy a on bude předstírat, že vám odolává.

Vodnář

Ohledně toho, co v lásce a sexu dělá starosti kamarádkám, fungujete jako vynikající a nezpochybnitelné odbornice. V tom, co se týká vás samotných, si však zdaleka nejste tak jisté. Když dojde na věc, s trochou hořkosti konstatujete, že děláte přesně ty chyby, před nimiž ostatní varujete. Samy sobě prostě poradit neumíte. Kvůli vidině slibného vztahu či sexu jste navíc schopné udělat i to, co byste jindy označily jako nemoudré.

Ryby

Kdybyste si chtěly užít sex, na který budete dlouho vzpomínat, musíte si přivstat. Optimální čas totiž nastává kolem 5.04 hodin, kdy můžete využít energii trigonu mezi Lunou a Plutem. Máte se opravdu nač těšit, jelikož prožijete něco mimořádného, co se liší od obvyklých intimních hrátek. Ráno sice budete ospalé, ale příjemně naladěné, takže den zvládnete bez větších potíží.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám