Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 8. 3.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Všechno, do čeho se pustíte, uděláte s gustem a naplno. Po návratu domů se tedy budete horlivě věnovat partnerovi. Není však důvod, abyste mu ustupovaly ohledně názorů na lásku či vztah. Můžete projevit dobrou vůli, ale jen do jisté míry. Oboustranný kompromis bude ideální, jenže k němu musíte oba teprve dozrát. Opět si však potvrdíte, že když se k sobě přivinete, všechny nesrovnalosti se rozplynou.

Článek

Beran 

Miláček projevuje žárlivost zdrženlivě a rafinovaně. Otevřeně vám sice nic neřekne, ale o to intenzivněji vás pozoruje a hlídá. Dokáže to tak dojemně, že vás ani nenapadne, abyste se proti tomu bouřily jako obvykle. V roli obletované a ochraňované milenky se cítíte báječně.

Býk

I kdyby vás miláček hodně naštval, nevytýkejte mu to. Snažte se jednat tak, aby sám pochopil, že přestřelil. Omluvu však nečekejte. Kdyby vám na usmířenou nabídl sex, nerozčilujte se, ale jeho vstřícné gesto přijměte. Zejména kolem 15.36 hodin, kdy je Luna v trigonu s Plutem, vás jeho upřímné snažení potěší a v posteli nadmíru uspokojí.

Blíženci

S tím, že si miláček v posteli moc nevěří, nic nenaděláte. Můžete ho sice přesvědčovat, že je pro vás ten nejlepší a že si nikoho jiného vedle sebe představit neumíte a ani nechcete, ale ani to s ním nepohne. Musíte tedy převzít iniciativu a místo řečnění přejít k erotickým činům. To by mělo zabrat.

Rak

Kdybyste si chtěly sex parádně užít, musíte si přivstat. Ideální čas ve vašem případě nastane poté, co se v 5.04 hodin naplno rozvine energie sextilu mezi Lunou a Neptunem. S eroticky laděným probuzením bude spokojený i miláček. Sice nebude přesně vědět, zda spí, nebo bdí, ale to mu ve vychutnávání intimních radovánek nebude překážet.

Lev

Kdybyste miláčka obvinily z toho, že se nesnaží a coby milenec jedná skoro automaticky, měly byste svým způsobem pravdu. Přesto by bylo dobré, abyste mu nic takového nevytýkaly. Když ho místo toto povedete tak, abyste byly spokojenější, vašemu vztahu to jenom prospěje. Na dokonalý sex podle svých představ si sice ještě musíte počkat, ale bude rozhodně lepší než dosud.

Panna

S láskou si dokážete poradit tak, abyste ostatním mohly sloužit za vzor. Váš miláček konečně našel někoho, kdo mu dokáže prokazovat úctu, ale rovněž respekt vyžaduje. To, že na něco takového není zvyklý, vás nevyvede z míry. Velice dobře víte, že tento styl života má značné výhody, které brzy odhalí.

Váhy 

Ohledně lásky a sexu se s partnerem naštěstí nemusíte domlouvat. Oběma je jasné, co chcete a kudy směřujete k cíli. Výjimka může nastat v případě, když je tak unavený, že usíná skoro vestoje. Pak samy usoudíte, že bude lepší, když si erotické radovánky odpustíte a sobě i jemu umožníte odpočinkem nabrat síly.

Štír

Je potřeba, abyste lásce a partnerskému životu věnovaly stejnou pozornost jako důležitým pracovním i osobním aktivitám. Miláčkovi se s tím však nesvěřujte. Kdyby zjistil, že ho kladete na úroveň profesním povinnostem, bude naštvaný. To, že mu právě tímto přístupem vlastně zaručíte erotické uspokojení, by ho totiž vůbec nenapadlo.

Střelec

Člověk, který vám nadbíhá a snaží se získat vaše sympatie, to sice dělá taktně a celkem nápaditě, ale vám jeho jednání přesto nevyhovuje. Naštěstí mu to dokážete říct tak, aby se neurazil. Je možné, že se otevřeně zeptá, zda se vám na něm jen něco nelíbí, nebo vás ani nevzrušuje. Na tyto otázky byste raději neměly odpovídat.

Kozoroh

Všechno, co pro sebe s miláčkem uděláte ohledně lásky a sexu, bude mít naprosto skvělé výsledky. Dokonce konstatuje, že mu milování s vámi přináší větší radost a potěšení než v dobách, kdy jste spolu začínali randit. Možná pod vlivem konstelací přehání, ale opravdu jen trošku.

Vodnář

Luna je v Býku, což sexu přeje. Pokud se miláček narodil v zemských nebo vodních znameních, nechte všechno na něm. Milování bude přímo úžasné. Partneři z ohnivých nebo vzdušných znamení se na vás a vaše potřeby sami naladit nedokážou. Musíte je tedy motivovat tak, aby si uvědomili, že je i v jejich zájmu, aby vám vyhověli.

Ryby

Dotyčný o vás stojí, to je jisté. Potíž je v tom, že si ho nedovedete ani představit ve svém životě. Nicméně s ním dokážete promluvit tak, aby sám pochopil, že mu u vás pšenka nepokvete. Situace se však zkomplikuje, když do hry vstoupí sex. Bude tak skvělý, že na rozumné argumenty zapomenete, a jen si budete užívat divoké vášně a opakované orgasmy.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám