Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 8. června

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zřejmě se dostanete do situace, kdy budete muset zapomenout na ideály nebo romantické filmy, kde láska a sex vyřeší každou svízel. Partner od vás očekává naprosto jasné stanovisko, a když se dohodnete, bude spoléhat na to, že věci dotáhnete do konce. Jestli nebudete vědět kudy kam, zkuste se držet hesla, že moudřejší ustoupí. Případné rozpory se tedy snažte vyřešit po dobrém, v naprostém klidu a ještě lépe je elegantně obraťte v žert.

Článek

Beran

Máte-li partnera ze znamení Býka, Panny, nebo Kozoroha, raději nechte veškerou erotickou aktivitu na něm. Tím, co podnikne, vám v tom nejlepším slova smyslu vyrazí dech. Nechte ho, aby se projevil, a vy si jen užívejte jeho hýčkání. Se Lvy, Štíry a Vodnáři to bude trochu horší. Ti touží po dokonalé milence ve stylu gejši a upřímně se diví, že na to nemáte náladu. S jedinci z ostatních znamení bude sex příjemný, odpočinkový a takový jako vždycky.

Býk

Zejména dopoledne je potřeba, abyste mezi prací a osobním životem stanovily hranici, kterou nepřekročíte. Soustřeďte se vždy jen a pouze na to, co zrovna děláte. Toho, že byste přišly o prostor i čas, kdy se můžete věnovat mazlení a sexu, se naštěstí bát nemusíte. V 17.06 hodin, kdy se Luna z vašeho znamení dostane do sextilu s Marsem ve vašem komunikačním sektoru, se situace zásadně změní. Práci dokončíte raz dva a začnete si užívat.

Blíženci

Na sex budete mít čas i náladu až večer. Berte to jako fakt, proti kterému nemá smysl bojovat. Ve vašem případě je to totiž výhra. Když se ve 20.47 hodin Luna přesune do vašeho znamení, jako zázrakem vás přejde ospalost a vrátí se vám dobrá nálada. Miláčka tedy potěšíte nejen optimistickým přístupem ke všem životním radostem, ale i bujnou erotickou fantazií.

Rak

Chaos, který v poslední době ovládl vaše emoce, je sice protivný, ale ve svém důsledku vám paradoxně prospívá. Díky tomu, že neustále přemýšlíte, které pocity jsou ještě aktuální a kterých jste se už zbavily, máte oprávněný dojem, že opět žijete naplno. Vůbec nevadí, že se prozatím samy v sobě nevyznáte a už vůbec nemáte jasno, pro které jedince se nakonec rozhodnete. Nutnost vybrat si nastane až v létě a skutečně se máte nač těšit.

Lev

Klidně, s chladnou hlavou a efektivně dokážete řešit citové problémy druhých. Vlastními se zabývat vlastně nemusíte, protože aktuálně žádné zásadní nemáte. Pár se jich sice najde, ale jsou stálé, takže se ani vyřešit nedají. Kdybyste však přesto hodlaly zasáhnout, mějte na paměti, že sexem se nevyřeší všechno, ale něco přece jen ano.

Panna

Pro lásku nastane nejvhodnější čas kolem 13.31 hodin. Luna z Býka bude v trigonu s Plutem ve vašem sektoru lásky a romantiky a poskytne vám opravdu skvělé nápady. Miláček má sice pocit, že to s aktivitou poněkud přeháníte, ale to nevadí. Víte, že ho musíte nejdřív pořádně motivovat a taky nažhavit, jinak si vášnivý večer neužijete.

Váhy

Přiznejte si, že na některé vztahy nejste zrovna pyšné. Zajímavé je, že si jich považují ti, s nimiž jste se nepromyšleně zapletly. Neustále vzpomínají na to, co jste spolu prožili, a nechápou, že je to pro vás uzavřená kapitola, kterou byste nejraději zcela vytěsnily z paměti. O tom, abyste s nimi vzpomínaly na sexuální zážitky, nechcete slyšet už vůbec.

Štír

Možná máte pocit, že váš vztah balancuje na hranici, což ale neznamená, že je určený k zániku. Musíte si však dávat pozor, abyste problémy dál neprohlubovaly. Když s partnerem komunikujete, odpusťte si ironické poznámky a nejednejte s ním z pozice síly. Velkou šanci napravit to, co je mezi vámi pošramocené, máte i díky tomu, že v posteli vám to spolu vždycky klapalo.

Střelec

Zatímco během dne máte pocit, že si s partnerem nerozumíte, dokonce vás rozčiluje, večer se všechno změní. Když se ve 20.47 hodin Luna přesune do vašeho partnerského sektoru, samy se moc nepoznáváte. Místo obvyklých mlhavých erotických náznaků se vydáte rovnou a bez okolků k cíli, tedy do ložnice. Můžete si být jisté, že partner bude nadšený.

Kozoroh

Především si uvědomte, že je nejvyšší čas, abyste o sexu začaly přemýšlet jinak než dosud. Když milování budete považovat za pouhou zábavu, kterou můžete kdykoli odvolat a místo ní se věnovat povinnostem, je to špatně. Naopak musíte pochopit, že jde o aktivitu, která je pro vztah velice důležitá, a rozhodně má přednost před tím, jestli je doma dokonale uklizeno.

Vodnář

Sex je sice vaše oblíbená aktivita, ale přesto se vám v tomto směru moc dařit nebude. Partner nebude už od rána správně naladěný. Naštěstí se zbytečně nevyptáváte, co se děje. Dobře víte, že ho do hovoru nemůžete nutit a musí se rozpovídat sám od sebe. Když odpoledne konečně promluví, dost se vám uleví. Zjistíte, že jeho momentální nezájem o erotické hrátky s vámi nemá nic společného. Až se večer Luna přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky, veškeré neshody se vytratí úplně.

Ryby

Za své erotické zkušenosti, talenty, a hlavně potřeby se nestyďte. Když máte nového partnera, se kterým se vztah teprve utváří, sdělte mu je bez váhání a bez uzardění. Kdybyste v jeho očích postřehly údiv, nebo dokonce odsouzení, budete vědět, že není ten pravý. Vy však v jeho pohledu nejspíš spatříte jiskru nadšení, což dokazuje, že jste natrefily na jedince stejné krevní skupiny.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám