Hlavní obsah

Netradiční předehra? Tribbing!

Foto: conrado, Shutterstock.com

Foto: conrado, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Sexuální technika, kterou máte plně ve své režii? Tribbing! Užijte si ho s kalhotkami i bez nich, sebe a milence dostanete do varu i po několika letech vztahu!

Článek

Něžné doteky, dlouhé líbání, hlazení po zádech, ňadrech a následně v klíně, vzájemná masturbace zakončená pohlavním stykem. Začíná nějak takhle vaše předehra? Pak patří k těm tradičnějším. Někdy ale člověk zatouží po něčem novém, neotřelém a pikantním. A tohle všechno nabízí chlípně rafinovaný tribbing!

Co je to tribbing

Chcete svého partnera překvapit? Pak tím nejcennějším, co ho vzrušuje – svoji vaginou. Tribbing nebo také tribadismus je nepenetrativní sexuální praktika a forma vzájemné masturbace v lesbickém sexu, při které žena otírá svou vulvu o partnerčino tělo. Uvedený pojem se ale nevztahuje výlučně jen k lesbám, odkazuje rovněž na masturbační techniku, při níž žena tře svou vulvu o nějaký předmět, například o polštář. Další možností je kontakt klína s tělem milence. Proč ho něco takového naprosto okouzlí?

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Zavři oči, brouku, dneska si tě pěkně pomalu orazítkujuFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Feromony jako neodolatelný parfém

Přirozená vůně vulvy a vaginy na muže působí jako afrodiziakum. Vaginální sekret totiž obsahuje feromony, které by se daly nazvat jako „vábničky“. Samce silně přitahují, ale pozor, vyvolávají v nich nejen chuť na sex, ale i touhu po romantice a něze.

Výzkumnice ze Státní univerzity v San Franciscu odhalily, že s dobrovolnicemi, které si přidávaly kapku svých feromonů do parfému, se partneři častěji líbali a mazlili. Přiblížit svůj rozkrok nejen k pokožce partnera, ale i do blízkosti jeho obličeje, tak má své opodstatnění. Nejdřív však zjistěte, které pozice vám jsou pro tenhle účel nejpříjemnější.

Udělej si pohodlí a zavři oči

Pro začátek milence požádejte, aby se uvelebil na zádech a vy mu svým klínem věnujte několik „vaginálních razítek či polibků“. Přitiskněte rozkrok, který můžete zvlhčit lubrikantem, k jeho stehnům, břichu, hrudníku i krku. Přejeďte jím přes jeho rty a vracejte se zpátky k nohám. Třete se o jeho koleno, a pokud ucítíte, že by vás tenhle trik mohl přiblížit k orgasmu, klidně ho prožijte. Rozbije to celou vaši postelovou rutinu!

V případě, že se stydíte a nechcete, aby se na vás milenec při jízdě po jeho těle díval, nechte ho ležet čelem k posteli. Orazítkujte mu hýždě a záda a následně přisedněte na jeho ramena. Někteří muži jsou maximálně vzrušení, když si žena roztáhne stydké pysky a obejme je jimi přímo vzadu na krku. Mají pochvu tak blízko a zároveň tak daleko!

Vzrušení na míru

Neomezujte se však pouze na osvědčené postupy. Časem přijdete na své vlastní. Třeba zjistíte, že vám vyhovuje třít se o milencovy boky a u toho mluvit trochu přisprostle. V každém případě se bavte a relaxujte! Tribbing vám umožní dostat se do té správné nálady a podpoří budování napětí. Přizpůsobte si dráždění přímo na míru:

  • Zpomalte - Pokud obvykle při předehře spěcháte, nastavte si „línější“ tempo stimulace svého klína o partnerovo tělo. Přivřete oči, nadechněte se a zvolněte. Obvykle stačí pět, šest minut podobného hýčkání. Vzrušení zaručeno.
  • Přejíždějte po erotogenních zónách - Všímejte si oblastí na milencově těle, při kterých zažíváte intenzivní stimulaci klitorisu. Díky tomu svoje i jeho vzrušení lépe sladíte (muži jsou totiž milostně probuzení o něco dřív než ženy).
  • Pro dráždění použijte i kalhotky - Nechte si je na sobě a hýčkejte svůj klín přes látku.

Tribbing pro všechny

Nepenetrativní sexuální styk se obvykle přisuzuje nezkušeným teenagerům nebo lidem, kteří zrovna nejsou na sex připravení (kupříkladu vinou nemoci nebo porodu). Jedná se ale i o skvělou zábavu pro pokročilejší či znuděnější páry. Máte ho ve svém milostném repertoáru?

Reklama

Načítám