Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 9. 11.

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Reklama

Ačkoli si možná celý den budete v duchu slibovat, že půjdete spát hned po večerních zprávách, dopadne to jinak. Postačí, když vás partner pohladí v oblasti páteře. Okamžitě začnete být aktivní, nakonec vlastně vy svedete jeho a k vrcholu rozkoše ho přivedete již při mazlení. Nic vám nezůstane dlužen, na to si můžete vsadit.

Článek

Beran 

Člověku, který se vám líbí, ale je zadaný, nechcete dělat dusno. Je to sice pochopitelné, ale nelogické. Nejdřív byste se měly rozhodnout, zda ho chcete získat, a podle toho zvolte další strategii. Kdybyste se rozhodly, že o něho přece jen budete bojovat, počítejte s tím, že půjde o běh na dlouhou trať.

Býk

Luna z Kozoroha, navíc pod krásnými aspekty a plná pozitivní energie, zapůsobí zejména na váš erotický a sexuální život. Už během dopoledne zjistíte, že dokážete odvázaně flirtovat i po telefonu se svým dlouholetým partnerem. Večer vám dokonce přizná, že tak intenzivní vzrušení, jako při vašem smyslném telefonátu, už hodně dlouho nezažil.

Blíženci

S láskou problémy buď nemáte, nebo si je alespoň nepřipouštíte. Partner může mít sice nějaké chybičky, ale pokud vás uspokojí v posteli, nevidíte důvod, proč se poohlížet po jiném. Z představy, že byste někoho dalšího musely klopotně učit něco, co vy dva spolu zvládáte na výbornou, máte skoro husí kůži.

Rak

Váš partner sice romantik není a nebyl, ale spoustu věcí se může pod vaším vlídným velením naučit. Začít můžete třeba tím, že mu pošlete zprávu s drobnou lichotkou a budete chtít, aby vám taky něco hezkého napsal. Merkur ve vašem sektoru lásky a romantiky zaručí, že vy budete skvělá učitelka a on velice nadějný žák.

Lev

Díky sexu prožijete krásné ráno i parádní večer. Kdybyste o to opravdu stály, stihnete jedno rychlé milování i během dne. V noci si ovšem dejte pozor na to, aby vás v tom nejlepším nevyrušily děti. Jsou-li starší, jejich pobavené pohledy vám můžou vehnat ruměnec do tváře, neboť bude jasné, že si uvědomují, co za zavřenými dveřmi ložnice děláte.

Panna

To, že jste si ještě nedávno myslely, že máte ohledně lásky ve všem jasno a že vás v tomto ohledu nic zajímavého nečeká, ještě neznamená, že to tak bude i nadále. Zejména kolem 12.02 hodin, kdy se Luna dostane do sextilu s Neptunem ve vašem partnerském sektoru, se máte nač těšit. Erotické podněty, které se náhle vyrojí, jen tak s chladnou hlavou neustojíte.

Váhy

Uvědomíte si, že sex coby noční můra neexistuje jen ve filmech a v románech, ale je zcela reálný. Potvrdí vám to osoba, která se vám začne z ničeho nic svěřovat se svým trápením. Vy se sice snažíte něco kloudného vymyslet, jenže to není tak snadné. Večer budete moc rády, že váš erotický život probíhá lehce a bez problémů.

Štír

Rady druhých, jak zachraňovat vztah, nepotřebujete. Ve vašem případě navíc hrozí, že se začnete na partnera dívat podezíravě a hledat důkazy nevěry nebo něčeho podobného. Kdybyste se místo toho zaměřily na posilování toho pěkného, co mezi vámi je, a to včetně sexu, bude to méně náročné, navíc to přinese lepší výsledek.

Střelec

V kontaktu s člověkem, kterého byste moc rády měly po svém boku, se bez obav řiďte instinktem. Když vám vnitřní hlas napoví, že s ním máte navázat důvěrnější komunikaci, neváhejte. Jakmile začnete přemýšlet, zda se to hodí, nebo nehodí, promarníte skvělou příležitost. Když do telefonátu dostanete erotický podtext, dokážete vzbudit jeho zájem.

Kozoroh

Člověk, s nímž se seznámíte, ve vás vyvolá smíšené pocity. Podle všech kolem je pro vás ideální protějšek a skvěle se k sobě hodíte. Vy si to sice uvědomujete taky, jenže srdce vás varuje, že to je trochu jinak. S erotickým jiskřením to může být ještě horší. Bohužel fyzická přitažlivost chybí úplně.

Vodnář

Ohledně vztahů, ať už vašich, nebo cizích, vsaďte na zdrženlivost. O tom, že byste komentovaly lásky kamarádek, kolegů či příbuzných vůbec neuvažujte. Kdybyste řekly pravdu, patrně byste se pohádali. Stejně tak si vy nenechte mluvit do svých osobních věcí. Bude lepší, když zvolíte neutrální témata a sex v libovolné podobě necháte stranou.

Ryby

Člověk, který si myslí, že si s vámi užije a pak vám zlomí srdce, velice rychle zjistí, že se plete. Vy se už postaráte, aby ten, kdo bude litovat, bude právě on. A kdyby došlo na erotiku, poskytnete mu důkazy o tom, že se z rajské zahrady rozkoší neodchází.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám