Hlavní obsah

Hvězdy pánského striptýzu? Takhle vypadají!

Foto: California Dreams

Urostlá těla členů skupiny California DreamsFoto: California Dreams

Reklama

Připadá vám pohled na nahého muže sexy? Pak se vám budou líbit fotografie z pánského striptýzu. Varování: nepřístupné pro ženy, které při tom chytá spíš mateřský či ošetřovatelský pud.

Článek

I když přijdete na pánský striptýz jen z donucení, protože si ho kamarádka přála v rámci narozeninové oslavy, dostane vás. Otázkou je, zda vás vlna testosteronu rozhodí natolik, že zapomenete na předsudky a stud a ocitnete se na pódiu – nebo vás naopak odhodí do poslední řady s předsevzetím, že tohle už opravdu nikdy…

Jestli ještě nemáte osobní zkušenost, můžete na sebe nechat působit alespoň pár fotek. Dojem z nich v sobě ale desetkrát vynásobte, reálný zážitek je nesrovnatelně intenzivnější.

Bez kalhot

Tolik krasavců v jednom filmu – to je snad i rozmařilost. V americké komedii Bez kalhot si zahrál Alex Pettyfer, Channing Tatum, Matthew McConaughey, Matt Bomer, Wendi McLendon-Covey, Joe Manganiello… Tím pádem se tenhle film stal hitem babinců a dívčích party. Pro svaly a obnažené hrudníky v něm „není kam plivnout“. Jen pro zajímavost – scénář prý vychází z osobních zkušeností Channinga Tatuma, který jako striptér pracoval, když si o dráze herce nechával jen zdát.

Foto: archiv

Zatím stále v kalhotách jsou herci úspěčné americké komedie Bez kalhotFoto: archiv

Do naha!

Po několika marných návštěvách úřadu práce se parta nezaměstnaných kamarádů rozhodne založit striptýzovou skupinu a živit se vlastním, ne vždy dokonalým tělem. To je zápletka, která zabrala na diváky na Broadwayi, stejně jako v Pardubicích. Své herce neváhalo pod vedením režiséra Romana Štolpy svléknout totiž ani Východočeské divadlo. Proslýchá se, že na toto představení byla ihned vyprodána první a druhá řada...

Foto: Východočeské divadlo Pardubice

„Do naha!" zavelel režisér Východočeského divadla svým hercůmFoto: Východočeské divadlo Pardubice

Chippendales

Dostanou do varu ročně skoro dva miliony žen. Krasavci ze skupiny Chippendales to rozhodně umí rozbalit. Aby své fanynky neurazili úbytkem svalové hmoty, tráví pánové dohromady za rok v posilovně šedesát tisíc hodin. Než z toho čísla omdlíte, je dobré vědět, že v této chvíli tvoří soubor 48 členů – studenti medicíny, univerzitní profesoři, realitní makléři, web designéři, fotografové, vojáci, zpěváci, tanečníci, kickboxeři nebo dělníci.

Foto: Isifa

Slavná skupina Chippendales v důmyslné úpravě bavorského krojeFoto: Isifa

California Dreams

Jestli je striptýz pro vás tou pravou zábavou, pak by vám nemělo ujít, že Praha hostí mistrovství světa v tomto oboru. Jestli se tedy chcete nechat přímo zavalit svlečenými muži, udělejte si čas prvního února. Motivací by mohl být i fakt, že o titul Mistra světa soutěží i český striptér Sabri – člen známé skupiny California Dreams, do které nově patří i svalovec Niko z reality show Hotel Paradis. Mimochodem – jaké disciplíny asi může mít takové mistrovství…a podle čeho se výkon pánů hodnotí?

Foto: California Dreams

V českých klubech můžete potkat skupinu California DreamsFoto: California Dreams

Rozhodně nám napište své zkušenosti s pánským striptýzem! Některé naše čtenářky už nám to napsaly na Facebooku!

Tak co na ně říkáte?

Reklama

Související témata:

Načítám