Hlavní obsah

Každé ženě to teď může slušet!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí Vás po dlouhé zimě nějaký ten kilogram navíc a máte pocit, že na jaro na sebe neseženete žádné pěkné oblečení? Své obavy rychle hoďte za hlavu. Přesvědčíme Vás, že se mýlíte.

Článek

Šatník plný módních trendy kousků, který hraje rozmanitými barvami, vzory a střihy, může mít každá z vás. A vůbec nezáleží na tom, jaké máte míry. Základem je oprostit se od přesvědčení, že s nadváhou můžete nosit jedině beztvarý černý „pytel“. V dnešní době už totiž spousta obchodů nabízí pěkné módní oblečení i ve větších velikostech. Jedním z nich je i e-shop modino.cz, kde najdete široký výběr toho nejlepšího ze španělské módy.

Nejdůležitější je výběr správné velikosti. Není nic horšího, než když vás oblečení nebo spodní prádlo celý den nepříjemně škrtí. Navíc vám i opticky přidá kilogramy. Proto vybírejte vždy jen kousky, které vám opravdu dobře padnou. Na e-shopech často bývá velikostní tabulka, s jejíž pomocí snadno zjistíte, jakou velikost máte zvolit. Skvělým pomocníkem pro vytvarování postavy jsou stahující vysoké kalhotky s nohavičkami, které vám vykouzlí krásné křivky.

Ke kráse nepotřebujete dokonalé míry, ale dokonale padnoucí šaty

Střihy nejsou tabu. Důležité je zvýraznit partie, na které jste hrdá. Pyšníte se plným dekoltem? Ukažte ho v hlubším výstřihu a klidně přidejte i pěkný náhrdelník. To odpoutá pozornost od spodní části těla. Pokud vás trápí silnější paže, opticky je zeštíhlí výrazný náramek nebo originální hodinky. Jestliže máte široké boky a stehna nebo větší zadeček, vsaďte na tmavé kalhoty rovného střihu s vysokým pasem.

Pozornost věnujte také zadním kapsám, správná velikost v kombinaci s jejich umístěním dokáže divy. Jestliže nejste fanynkou kalhot, je pro vás správnou volbou buď úzká rovná sukně, případně sukně óčkového střihu. Na volány rovnou zapomeňte a ze skříně vytáhněte spíš oblečení s nařasením. Tahle vychytávka šikovně zmenší problematické partie, jako je třeba bříško.

Černá letos letí a může si ji dovolit každá žena

Všeobecně platí, že části těla, které chcete skrýt, byste měla oblékat do tmavších barev – letos rozhodně vsaďte na námořnickou modrou. U těch ostatních se nemusíte bát i veselejších kreací. Barvami tohoto roku jsou svěží zelená, tělová růžová nebo metalické a třpytivé odstíny. Máte-li ráda modely se vzory, zaměřte se na to, aby byly spíš drobnější – opticky vám uberou kilogramy. Totéž platí o vertikálních proužcích, ty jsou slušivé především na šatech.

Sebevědomí a stylové doplňky jsou zárukou krásy a stylu

Výsledný outfit dokáže zásadně ovlivnit také volba obuvi. Jakou vybrat, aby lichotila vaší postavě? Je to jednoduché. Tenisky, baleríny a jiné ploché boty ukliďte hluboko do skříně a vytáhněte podpatky. Opticky vám prodlouží postavu, a tím pádem budete vypadat štíhlejší. Na noze moc hezky vypadají sandály na klínku.

Co je ale zásadní – zdravé sebevědomí a úsměv dělají opravdu hodně. Proto se mějte rády a užívejte si svůj život s úsměvem na tváři. To vám totiž bude slušet ze všeho nejvíc.

Reklama

Načítám