Hlavní obsah

I v prádle do zimy můžete být sexy

Reklama

Opravdová zima je na horách a hned tak neskončí. S únorem se začíná střídat slunné počasí s mrazivými dny se sněhem a větrem. Kvalitní funkční prádlo Vás zahřeje, a navíc v něm budete opravdu sexy!

Článek

I ve funkčním prádle můžete být přitažlivá. Pojďme si přiblížit výhody a funkci.

Udržení tělesné teploty a sucha

Patentovaná Moira je vyráběna z materiálů používaných na výrobu cévních náhrad. Lidská pokožka ji poznává jako vlastní tkáň. Spojuje navíc výhody rychlého odvodu vlhkosti (při jakékoli aktivitě) a současně absolutní hygienické nezávadnosti. Oblečení je navíc ošetřeno antibakteriální úpravou na bázi aktivního stříbra, zabraňující množení bakterií a plísní, a chrání tak oblečení i před zápachem z potu.

Nejen prádlo

Pohled na funkční prádlo se změnil, dnes už nejde jen o funkci, ale také o vzhled. Moira, český výrobce funkčního prádla, přináší ve svých kolekcích módní barevnost a střihovou pestrost. Je samozřejmé, že firma dodržuje normy a hygienické předpisy v souladu s evropskou legislativou. A nejde jen o základní vrstvy, můžete si vybrat také podprsenky, legíny, svetry, mikiny, čelenky, kukly, čepice, rukavice a ponožky.

Všechny výrobky mají garantovanou funkčnost a kvalitu.

Jak vybrat a udržovat funkční prádlo

Tu správnou značku poznáte podle tradice, šířky sortimentu, a zejména podle odbornosti personálu. Také je důležité, kde je prádlo vyráběno, to je uvedeno na všité etiketě na každém výrobku. Opravdu dobrá značka má na své výrobky atesty o hygienické a zdravotní nezávadnosti. Ptejte se! Moira všechny požadavky splňuje! Funkční prádlo se také jednoduše udržuje.

Moira vyrábí především z vlastního patentovaného vlákna Moira TG 900 a tady je údržba ještě jednodušší. Pereme do 40°C v běžných prášcích, nejlépe Color, nežehlíme, nesušíme v sušičkách. Výrobky rychle schnou volně na vzduchu, některé druhy se dají po ručním vyždímání a dosušení v ručníku obléknout takřka okamžitě. Energetická náročnost na údržbu je opravdu minimální. Výjimku tvoří vlna nebo kombinace s vlnou, tam je třeba používat doporučené prací prostředky.

I ve funkčním prádle můžete vypadat sexy

Měkce přiléhavé střihy, netradiční módní barevnost, příjemné a nevtíravé dezény materiálů, komfort užívání, snadná a levné údržba, to je současné funkční prádlo Moira. Zkuste jeho pohodlí. Uvidíte, že nebudete zklamaná.

Reklama

Související témata:

Načítám