Hlavní obsah

Idéalia Life Serum – elixír mládí od Vichy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste moderní žena s náročným životním stylem? Cítíte, že se stres, nedostatek spánku, nevyvážená strava nebo i znečištěné životní prostřední  negativně podepisují na vaší pleti? Víme, co s tím!

Článek

Jestliže na vás výše jmenované sedí, nezoufejte! Laboratoře Vichy přichází po téměř dvacetileté studii s inovativním řešením, které slibuje výrazné zlepšení pleti už po osmi dnech!

„Dostačující péče v jedné kapce.“ – Nika

Nová filozofie přístupu se nesnaží ženy poučovat, jak by měly žít nebo jak se zbavit nepříliš ukázkových životních návyků, ale rovnou přichází s řešením. Idéalia Life Sérum obnoví vaši poškozenou a životem unavenou pokožku a připraví pleť na to, aby byla v budoucnu odolnější.

Idéalia Life Sérum podporuje odolnost vaší pokožky

„Má pleť se po použití tohoto séra velice zjemnila. Začaly se vytrácet načervenalé odstíny a pleť se začala barevně sjednocovat.“ – Nikola B.

Sérum Idéalia rozjasní vaši pleť, stáhne póry, sjednotí kontrasty a dodá vašemu výrazu odpočaté a svěží rysy. Jak je to možné? Sérum je obohaceno o zlaté a červené perly, které svým složením pomáhají udržet ideální barevný tón pokožky. Zároveň napomáhá produkci kyseliny hyaluronové v pokožce. Pleť pak působí méně unaveně, je pružnější a vyhlazená.

„Účinek byl až překvapivý, pleť po aplikaci vypadala mladší, všiml si toho i manžel. Ten prohlásil: , Vypadáš krásně.' Jedním slovem zázračné sérum.“ – Hanka

Díky obsahu zklidňující termální vody z Vichy vyhovuje sérum i citlivé pleti. Zároveň je vhodné pro suchou, smíšenou i normální pleť. Přípravek zanechává jemný, nemastný film, jenž chrání pokožku před škodlivinami během celého dne.

Sérum je vhodné kombinovat s vaší běžnou denní a noční péčí. Stačí nanést množství o velikosti oříšku ráno a večer.

Tak co, vidíte to stejně?

„Lehké, krémové složení, příjemná vůně a svěží, odpočatá pleť už po třetím dni používání! Idéalia je výborná a budu jí věrná.“ – Mária

Bonusem je příjemná květinová vůně s tóny zeleného čaje, lístky jasmínu a lilie, která přispěje k vašemu dobrému pocitu už po prvním použití.

„Bezva sérum, které pomůže. Kdo nezkusí, neuvěří…!“ – Lenka

Zajděte do své oblíbené lékárny a požádejte o vzorek zdarma. O své zkušenosti se s námi můžete podělit na našich internetových stránkách, a přidat se tak ke spokojeným ženám, které už sérum vyzkoušely.

Související témata:

Načítám