Hlavní obsah

Ideální vánoční dárek pro partnera s intimním nádechem

Foto: Fotky-foto.cz

Ilustrační fotoFoto: Fotky-foto.cz

Lámete si hlavu, co dát své drahé polovičce letos pod stromeček? Přinášíme vám super tipy na vánoční dárky s nádechem intimity.

Článek

Kdy jindy si konečně užít společnou romantickou chvíli než o Vánocích a připomenout tak své drahé polovičce, jak ji máte rádi!

Bestseller – masážní svíčky Enjoy it!

Spojení romantického kouzla svíčky s nezapomenutelným zážitkem z partnerské masáže? Přesně to v sobě kombinuje  masážní svíčka Enjoy it!. Speciální masážní směs tvořena přírodními složkami (jako bambucké máslo, mandlový olej a další...) se ve svíčce rozehřeje a vytvoří tak příjemně teplou hmotu ideální pro masáž celého těla. Svíčku můžete opětovně používat a vydrží na cca 10 příjemných masáží. Vybírat můžete z 5 druhů vůní.

Foto: IntimniNakupy.cz

Masážní svíčky Magnetifico Enjoy it! jsou hitem poslední dobyFoto: IntimniNakupy.cz

Prémiové masážní oleje Magnetifico

Je pro Vás masážní svíčka příliš neobvyklá? Vsaďte na klasické masážní oleje! Pro maximální zážitek doporučujeme prémiové afrodiziakální masážní oleje Magnetifico s pěti druhy přírodních olejů. Oleje jsou určeny k masáži celého těla, hydratují a vyživují pokožku a vybírat můžete z vůní santalového dřeva, jasmínu nebo exotického ovoce.

Foto: IntimniNakupy.cz

Prémiové masážní oleje Magnetifico pro masáž celého těla s 5 druhy přírodních olejůFoto: IntimniNakupy.cz

Svůdné prádlo je sázka na jistotu

Lehněte si pod stromeček v sexy vánočním kostýmu a nebo potěšte partnera novou svůdnou košilkou, korzetem nebo sexy setem. Vybírat můžete zde z více než 2000 kusů svůdného prádla ve všech velikostech.

Foto: Fotky-foto.cz

Svůdné prádlo potěší jak obdarovaného, tak i „Ježíška“Foto: Fotky-foto.cz

Afrodiziakální svíčka nikdy nezklame

Afrodiziakální svíčky z řady Magnetifico jsou ideálním dárkem úplně pro všechny. Jedinečný design a přírodní složení svíček s afrodiziakálními složkami vám pomohou vytvořit jedinečnou atmosféru vždy, kdy je potřeba. Vonné svíčky Magnetifico se navíc se díky svému luxusnímu designu budou vyjímat jako doplněk v každém interiéru.

Foto: IntimniNakupy.cz

Jedinečné vonné svíčky Magnetifico a Love Me jsou dárkem, který potěší opravdu každéhoFoto: IntimniNakupy.cz

Intimní zdraví pro muže i ženy

S přibývajícím věkem a každodenním hektickým shonem je potřeba podporovat své intimní zdraví. Mužům s přibývajícím věkem klesá hladina testosteronu, což může mít negativní vliv na jejich intimní život. A ženy v určité životní fázi řeší např. projevy spojené s menopauzou. Pomozte své drahé polovičce najít znovu životní elán a podpořte nejen jejich intimní zdraví kvalitními českými přírodními doplňky stravy pro muže a ženy.

Foto: IntimniNakupy.cz

Doplňky stravy vyráběné v České republice pro muže i ženy od značky ValavaniFoto: IntimniNakupy.cz

Reklama

Načítám