Hlavní obsah

Inspirace na dárky, které ženy rády oblékají a muži svlékají

Foto: Le Chaton

S dárkem v podobě spodního prádla rozhodně potěšíte!Foto: Le Chaton

Lámete si hlavu, čím letos pod stromečkem ohromíte? Připravili jsme pro vás pár tipů, které s jistotou potěší každou ženu! Některé navíc můžete koupit klidně až těsně před Štědrým dnem a nikdo nepozná, že to bylo na poslední chvíli. Výběr je jen na vás!

Článek

Nemusí jít jen o klasický vzorec, ve kterém spodní prádlo dává ženě muž. Je to stejné jako s květinami – všimli jste si, že nejkrásnější květiny dávají většinou ženy ženám?

Foto: Le Chaton

Samet slaví velký návrat v kolekci Boudoir de filles značky Antigel a je to naprostý hit nadcházející sezony Foto: Le Chaton

Umějí se zkrátka lépe vcítit a snadněji odhadnout, co se bude dané ženě líbit. Zkuste letos vsadit na kvalitní a dobře padnoucí spodní prádlo a udělejte tak radost sestře, kamarádce nebo také mamince. Že vás to vůbec nenapadlo? Nevadí, o to více překvapíte!

Jak nejlépe vybrat

Foto: Le Chaton

Nová řada À la folie značky Aubade je rozhodně elegantní, vždy rafinovaná a překvapivě romantickáFoto: Le Chaton

Zamyslete se nad stylem, který obdarovaná preferuje, a také nad tím, jaký je typ. Sportovní? Elegantní? Ocení více krajky, nebo spíše sportovní podprsenku? Případně tráví spoustu času v business oblečení a potřebuje hladké prádlo? A co taková zdravotní sestřička či lékařka – rozhodně nemá nikdy dost tělového prádla pod bílé oblečení. A jste-li muž a vybíráte nějaký sexy kousek, vaše představy jsou jedna věc, ale bude se v něm dobře cítit i vaše žena? Na začátku je opravdu důležité se zamyslet a pak je úspěch zaručen!

Noční košilka potěší

Foto: Le Chaton

Měkký mikromodal pohladí pokožku a výrazná květinová krajka vypadá přímo božsky. Zkuste kolekci Venus značky Coemi!Foto: Le Chaton

Znáte snad nějakou ženu, kterou by krásná noční košilka nepotěšila? Krajková, jemná bavlněná nebo snad luxusní hedvábná? Na ramínka či s dlouhým rukávem? A co košile v pánském stylu, které se těší velké oblibě! Nebo snad raději pyžamo? Výběr je opravdu široký, stačí jen popřemýšlet, jaký typ se k dané ženě hodí nejvíce. Věříme, že z takového dárku pod stromečkem bude nadšená, obzvlášť když jej krásně zabalíte.

Pro milovnice relaxu

Foto: Le Chaton

Luxusní hedvábný župan z kolekce Dressing floral značky Lise Charmel svým jemným dotekem zpříjemní každé ráno i večerFoto: Le Chaton

Jestli má vaše partnerka, kamarádka či maminka v oblibě odpočinkové dny strávené v pyžamu, anebo naopak máte pocit, že by si takové rozmazlovací chvíle zasloužila, pořiďte jí župan. Může to být pohodlný měkoučký župan, který zároveň hezky zahřeje. Nebo je k mání elegantní kousek z hedvábí, v němž se bude cítit opravdu luxusně. Ovšem při výběru županů se mohou realizovat i pánové, kteří touží svoji partnerku obzvláště zkrášlit. Ti mohou vybrat i některou z krajkových variant.

Řešení pro nejisté

Foto: Le Chaton

Dárek, který s jistotou potěší každou ženu, a nikdo nepozná, že jste jej koupili na poslední chvíliFoto: Le Chaton

Pokud si nejste jistí velikostí, a přece byste chtěli pod stromeček dát něco výjimečného, stačí objednat dárkový poukaz. Ten můžete v elektronické verzi koupit i na Štědrý den. Ale pokud chcete krásnou obálku, v Le Chaton vám jej pošlou samozřejmě i na adresu. Přijde vám to málo? Vyberte k němu třeba kalhotky z kolekce, která vás nejvíce oslovila. Zbytek si už obdarovaná zcela jistě vybere sama…

Není lepší pocit, než když se žena cítí krásná v dobře padnoucím prádleVideo: Le Chaton

Reklama

Načítám