Hlavní obsah

Přírodní kosmetika? Na tuhle vsaďte!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přírodní kosmetika si podmaňuje svět. Jen to nejlepší své pokožce dopřávají i hvězdy jako Angelina Jolie nebo Gwyneth Paltrow. U nás takové přípravky preferují třeba Dana Morávková a Jana Švandová.

Článek

Hollywoodské hvězdy dávají přednost nejen bio potravinám, ale také přírodním kosmetickým přípravkům. Když herečka Brook Shields onemocněla v roce 2009 rakovinou kůže, začala takřka výhradně používat organické produkty. Nedá na ně dopustit ani Madonna, Scarlett Johanson nebo Julianne Moore. Pouze přírodní kosmetiku nakupuje i krásná Gwyneth Paltrow, kterou zajímá i to, zda mají přípravky ekologické balení.

Krásná Gwyneth Paltrow sází na přírodní kosmetiku

Slavná modelka Gisele Bündchen říká, že její velkou vášní je starost o životní prostředí. Stala se proto i ambasadorkou programu na ochranu životního prostředí OSN. Je tedy jen samozřejmé, že Gisele pro péči o svou pleť i tělo používá výhradně přírodní kosmetické přípravky.

Další zastánkyní přírodních produktů je i nejkrásnější žena světa Angelina Jolie. Ta, stejně jako Uma Thurman a již zmíněná Gwyneth Paltrow, upřednostňuje především přípravky z kaviáru. Jejím favoritem je proto řada Ligne Myoxy-Caviar od americké značky Pevonia Botanica.

Tuhle značku si ostatně oblíbily i Cameron Diaz, Eva Mendes nebo Rachel Weisz. Krásnou pleť nádherné Cate Blanchett pomáhají udržet přípravky Power Repair, a obzvláště kolagenový krém.

Ovšem Pevonia Botanica nenabízí jen přípravky pro domácí užití, ale také špičkové profesionální produkty, které jsou používány prestižními salony po celém světě.

Výjimečná péče

Přípravky Micro-Retinol pomáhají vyhladit vrásky, minimalizovat póry a perfektně hydratovat

V čem je ovšem přírodní kosmetika tak výjimečná? Hlavně v tom, že musí splňovat přísná kritéria a neobsahuje žádné syntetické konzervační látky ani jiné chemické přísady. Vyloučeno je používání výtažků z mrtvých zvířat, jako je například kolagen nebo glycerin. Byliny, které jsou při přípravě používány, nesmějí být geneticky upravovány. Přípravky nesoucí značku Pevonia Botanica jsou také bez parabenů, parafínu, lanolínu, alkoholu, umělých barviv a vůně. V žádné formě není kosmetika Pevonia testována na zvířatech a používá plně recyklovatelné a kompletně biologicky odbouratelné balení.

Čekání se vyplatí

Americká přírodní kosmetika Pevonia Botanica nabízí celou řadu produktů péče o pleť, a to jak domácí, tak i salonní

Kosmetika z přírodních zdrojů mívá sice trochu pomalejší nástup účinků, ale ty zase bývají trvalejšího rázu, než je tomu u klasické kosmetiky. Navíc přípravky Pevonia Botanica jsou tvořeny z nejčistších ingrediencí. Jejich účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Výsledkem této spolupráce jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky. Stačí je jen vyzkoušet.

Související témata:

Načítám