Hlavní obsah

Interiér v romantickém skandinávském stylu – skvělý nejen na léto!

Reklama

Obdivujete skandinávský vintage styl plný klidu a venkovské harmonie? Svůj domov si tak můžete zařídit také, a dokonce za dobré peníze! Víme, kde seženete to nejlepší ze Skandinávie se slevou až 70 %.

Článek

Okouzlující bytové doplňky ve skandinávském stylu zjemní interiér a vykouzlí útulnou atmosféru domova. I pár správně zvolených doplňků dokáže zázraky. Chcete se i vy cítit doma jako v pohádce?

Bytové doplňky dovážené ze Skandinávie u nás představil oblíbený internetový obchod Bella Rose. A právě zde v těchto dnech probíhá velký letní výprodej. Až do konce července můžete pořídit originální doplňky a dekorace, které potěší každou romantickou duši, s unikátní slevou až – 70 %.

Váš interiér promění i drobnosti, nemusí jít o celkovou výměnu nábytku. Zaměřte se na detaily. Jak? Co třeba porcelánové úchytky na nábytek, se kterými proměníte i starou kredenc v designový kousek? Spojte hezké s užitečným.

Vynikajícím prvkem pro vytvoření hřejivého tepla domova je například bytový textil. Na Bella Rose najdete krásné koberečky, přehozy, polštáře a deky i kuchyňský textil, a to včetně utěrek, ubrusů, chňapek a zástěr s hravými motivy.

Prohlédněte si bytový textil na Bella Rose a načerpejte inspiraci!

Prošívaný přehoz/pikniková deka posetá hvězdami Ib Laursen – jako dělaná pro sledování noční oblohy. Běžná cena: 1094 Kč

Pohádková kuchyň plná barev

Kuchyň plná vůní je centrem každého domova. Všechno, co by se vám mohlo při vaření, pečení i servírování hodit, ale i to, co vám bude při těchto činnostech dělat radost, najdete jako kuchyňské doplňky naBella Rose!

Těmi snad nejromantičtějšími doplňky jsou svícny, svíčky a lucerny, které vynikají propracovanými detaily i skvělou prací s materiálem. Ať už je to broušené sklo svícnů, dřevo nebo kov potažený patinou, bude se vám tajit dech.

A do krásného svícnu patří i vonné svíčky ve skandinávském stylu! Výjimečné jsou nejen extrémně dlouhou dobou hoření – vydrží až 170 hodin, ale také kvalitou použitých esenciálních olejů. Jmenovat můžeme svíčky Village Candle, Tine K Home či svíčky s masážním olejem House Doctor.

Májové retro novinky od Ib Laursen. Oceníte nejen při vlahých letních večerech

Věříme, že se vám na Bella Rose bude líbit. O přízni zákazníků svědčí Heureka – Ověřeno zákazníky. Bella Rose získala za rok 2012 dokonce prestižní ocenění Shop roku. A to jistě nejen proto, že ke každé objednávce nad 1500 Kč přidává milý dárek, dává slevy za registraci a pravidelně pořádá pro své zákazníky soutěže.

Reklama

Související témata:

Načítám