Hlavní obsah

Jak bydlet stylově

Reklama

Časy satelitních městeček bez kontaktu s fungující zástavbou jsou, doufejme, již pryč. O tom ví své ED Group, zkušená developerská společnost specializující se na malé bytové projekty v širším centru Prahy. I v době, kdy většina podnikatelů v realitách si stýská na upadající zájem o koupi nového bydlení, daří se jí přesvědčit investory o kvalitě svých projektů. Nejnovějším je Rezidence pod Bertramkou.

Článek

Tři kritéria nejdůležitější pro výběr nového bydlení

Bytový dům Rezidence pod Bertramkou, který po necelém roce od prvního kopnutí do země je ve fázi hrubé stavby, nabízí již jen 5 volných bytů. Co přesvědčilo nové majitele koupit byt právě v Praze 5, v části známé jako Bertramka, v ulici U Vojanky? Nejcennější je vyváženost tří kritérií rozhodujících o výběru nového bydlení – praktické rozdělení obytného prostoru, reálná cena a lokalita splňující požadavky aktivních obyvatel všech věkových kategorií.

To vše ve správné kombinaci nabízí Rezidence pod Bertramkou. V lokalitě s fungující občanskou vybaveností se tato architektonicky velmi zajímavá stavba stala zcela přirozenou součástí stávající zástavby. Nedaleko je víceúčelové sportovní centrum Cibulka nebo motolské golfové hřiště a za nákupy nebo zábavou také není potřeba chodit někam daleko, vše nabízí zóna Anděl.

V létě do nového

Během dokončovacích prací přichází na řadu dlouhý seznam pečlivě vybraných kvalitních zařizovacích předmětů od osvědčených dodavatelů – zakázkové vnitřní i vstupní dveře, venkovní žaluzie s elektrickým pohonem nebo například vybavení koupelny od světově proslulé firmy Villeroy & Boch.

Již v létě letošního roku se po dřevěných podlahách začnou procházet noví majitelé. Můžete jimi být třeba vy!

Reklama

Související témata:

Načítám