Hlavní obsah

Jak herečky zhubly kvůli rolím 10 kg?

Foto: Dietaoxy

Agáta díky tomuto tajemství zhubla 11 kg za necelých 60 dníFoto: Dietaoxy

Po vzoru hereček už tisíce Evropanek hubne jako na zavolanou. Víte, proč herečky zhubnou přesně tolik, kolik vyžaduje daná filmová role? Není to dieta sama o sobě.

Článek

Anne Hathaway kvůli roli Fantine ve filmu „Bídníci” zhubla 11 kg. Natalie Portman a Mila Kunis kvůli roli ve filmu „Černá labuť“ zhubly 10 kg. Receptem je důslednost a vytrvalost. Dietu dodržují, protože jsou celou dobu v kontaktu s dietologem. On jim radí, co mají udělat, pokud nemají chuť na dané jídlo a upraví kalorickou hodnotu. Mnohem snáz lze poté dodržovat důslednost. Je to klíč k hubnutí, což také potvrzují výzkumy. Představte si, že také máte dietologa dostupného 24 hodin denně. Co myslíte? Bude pro vás mnohem jednodušší dodržovat dietu a dosáhnout vysněné váhy? Rozhodně ano! Máme pro vás skvělou zprávu – můžete ho mít! Je to možné díky Dietě OXY!

Foto: Dietaoxy

Martina zhubla 16 kg s inteligentní on-line dietou, která se přizpůsobila jejímu organismu a... měla skvělá jídla!Foto: Dietaoxy

Dieta OXY je on-line webové rozhraní, které nahrazuje dietologa!

Doposud byly dvě možnosti: navštívit dietologa osobně, nebo získat dietu v PDF souboru. Ani jedna varianta vám nedá to, co je při hubnutí nejdůležitější: důslednost a vytrvalost. Od dietologa obdržíte jídelníček a doporučení, a potom si „musíte poradit už sama“.

Dieta OXY toho nabízí více:

  1. Založíte si účet v inteligentním webovém rozhraní, zadáte věk, výšku, aktuální a cílovou váhu.
  2. Algoritmus pro vás vybere jídelníček ideálně přizpůsobený vašemu organismu a cílové váze.
  3. Přihlásíte se a vidíte svůj jídelníček.
  4. Nemáte na něco chuť? Kliknete na „Vyměň“ a systém nalezne jídlo s podobnou kalorickou hodnotu! Díky tomu máte úplnou svobodu při volbě toho, co jíte.
  5. Aktualizujete svou váhu. Je nezbytné, aby se kalorická hodnota změnila dle aktuální váhy.
  6. Je potřeba nakoupit. Přihlásíte se do systému, kliknete na „zobraz nákupní seznam“ a vše je hotovo! Seznam si můžete generovat na libovolný počet dní!
Foto: Dietaoxy

Dietu OXY můžete mít vždy u sebe – na mobilu, tabletu nebo počítačiFoto: Dietaoxy

To je Dieta OXYZohledňuje produkty urychlující redukci váhy! Všechny jsou běžně dostupné v obchodech! Obsahuje produkty, které povzbuzují trávení a peristaltiku střev, což způsobuje rychlejší látkovou přeměnu. Je různorodá, tedy nikdy vás nenudí. Není to nezdravá hladovka! Budete jíst a hubnout! Je vytvořena tak, aby předcházela jojo efektu. Jídla s recepty, díky kterým je sama rychle připravíte!

Foto: Dietaoxy

OXY je dieta, která vás nikdy nenudí. Bez hladovek a jednotvárnosti! Špagety, nebo polévka? Jedno vaše kliknutí a jíte to, na co máte chuť, a ne to, co musíteFoto: Dietaoxy

Dieta OXY je spojení internetu a dietologa v jednom… za zlomek ceny! Pokud byste chtěla mít všechny výhody přístupu k osobnímu dietologovi 24 hodin denně a 7 dní v týdnu – stálo by vás to nemalé peníze. Dieta OXY jsou tyto a další výhody – a za výrazně méně peněz. Po přihlášení z mobilu nebo počítače ji máte vždy u sebe. Chcete se dozvědět více? Podívejte se na www.dietaoxy.cz

Tady je několik proměn dosažených s Dietou OXY – teď je řada na vás!

Foto: Dietaoxy

Foto: Dietaoxy

Foto: Dietaoxy

Foto: Dietaoxy

Foto: Dietaoxy

Foto: Dietaoxy

Reklama

Načítám