Hlavní obsah

Jak ho udělat co nejdříve?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Existují triky, jak probudit unaveného mužeFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex? Jako teď? Tak jo, ale rychle. Chopíte se kopí a projevíte snahu. Jenže zrada - ono stávkuje. A vy opravdu nemáte náladu trávit nad jeho klínem desítky minut. Co teď?

Článek

Mazlení, osahávání, líbání. Příjemné. Milování a sex jsou zcela dvě rozdílné ligy. Proto když přijde chvíle, kdy jakožto žena nemáte moc náladu na sexuální maratony nebo intimitu vůbec, ale drahá polovička se s tímto faktem nechce zrovna smířit, toužíte po rychlém odbytí, aby byl klid...

Příkladem je i situace, kdy unavený muž konečně v deset večer přijde z práce domů a v očích je mu vidět napětí, že by se dalo krájet. Jeho výraz vypovídá o tom, že jestli se hned nezbaví přetlaku a nakumulovaných starostí, nejspíš skončí v ordinaci docenta Chocholouška. Mno, když budete v obou případech chápající, vyhovíte, vystříkáte, a pošlete spát. Zkrátka takové situace existují. Takže otázka zní, jak se snažit, aby se miláček udělat co možná nejdříve? Jestli hledáte záchranný postup, máte ho mít!

S kůží na trh

Odhalte své tělo - většinou již to zabírá. Líbila se mu minulý týden ta vaše nová košilka? Tak obléknout a nechat spadnout ramínko! Vždyť víte, co je mu milé při erotické náladičce, ne? Jestli vám to není proti srsti, pohrajte si s vlastními ňadry, smyslně rozevřete klín a nechte ho do něj nahlédnout.

Využívejte lubrikant. Za A se doma nikdy neztratí, za B se za jeho přítomnosti lépe s penisem (a nejen s ním) pracuje. Oproti způsobu nasucho se díky zvlhčení může partner pocitově přiblížit k opravdové souloži a uvádí se, že procítění je jaksi hlubší. Takže pro tyto účely je vlhká jízda vhodnějším začátkem.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Rozpalte ho sexy prádlemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Chopte se uzdy!

I když použijete při dráždění ruku nebo ústa, myslete na jedno: natažení předkožky, neb to vám ve vašem rychlosnažení může pomoci. Soustřeďte se na jeden určitý bod - úplně stejně jako na svátost. To místečko se jmenuje uzdička (frenulum) a nachází se hnedle pod žaludem. Jestliže půjdete orální cestou, hezky ho zasypte polibky, při té ruční se musíte soustředit, aby vaše prsty přes uzdičku klouzaly. Na správnou intenzitu stisku jistě přijdete v průběhu akce, neboť jeho reakce bude dostatečným vodítkem. Ruční práce si přímo žádají pevné sevření, takže se toho nebojte a celou dlaní pokryjte maximum jemné kůžičky. Teď si představte, že otevíráte marmeládu - taky otáčíte rukou v zápěstí. Poznámka: Zkuste u toho vzdychnout, ať se nejevíte jako bezduchá figurína automaticky vykonávající úkol.

Prst? Olíznout!

Při obou dvou způsobech zkuste malý trik. Stimulujte oblast pod šourkem, která je u některých pánů velmi citlivá. S penisem v ústech máte ještě jednu ruku volnou, takže vám nic nebrání v pousmání, obrazně řečeno. Pokud zrovna na něj to zabírá, jste zase o krůček k bílému gejzíru blíž. Pořád nic? Ještě je tu záchranný kruh! Nasliňte si prst a přiložte ho na partnerovu hráz - perineum. Mnozí muži ocení i jeho vsunutí dovnitř. Pokud se tedy chcete snažit opravdu s vervou...

Jaký máte vy tip na rychlé "vyždímání" partnerova penisu? Napište nám o tom na info@prozeny.cz a podělte se s ostatními!

Reklama

Načítám