Hlavní obsah

Konečně s vámi mluví? Tak chce sex!

Foto: Thinkstock

Muži jsou buď nabití, nebo vybitíFoto: Thinkstock

Reklama

Muži surfují po dvou základních vlnách. Buď sex měli právě před chvílí, takže nejsou nebezpeční, nebo si hledají potenciální milostnou úlevu. To, jaký mají záměr, je snadno prozradí. Neměli-li orgasmus déle než jeden den, začnou si s vámi plánovat schůzku. Mají totiž nabitý revolver!

Článek

Kniha Co si muži nepřejí, aby ženy věděly – O jejich tajemstvích, lžích a zatajených pravdách od autorů Smithe a Doea (Pragma, 2001) je opravdu napěchovaná poznáním, utajovanou pravdou a osobitými názory. Jako zrovna ten, který se týká životního stylu mnohých mužů a zodpovídá spousty otazníků kladených ženským rodem. „Proč se zrovna teď chce se mnou mazlit? Jak to, že dneska je tak něžný, když včera by na to vlítnul bez okolků?“ Chcete odpověď?

Nabitý muž hledá kořist

Záleží to na tom, jestli měl dotyčný muž orgasmus v předchozích 24 hodinách, nebo od onoho vyvrcholení uběhl již více než jeden den. Od toho se veškeré mužské chování odvíjí, tvrdí zmínění autoři, kteří tak pojmenovali dva základní stavy každého muže: vybitý a nabitý. (Ano, stejně jako u dobíjecích baterií.)

Všechny ženy by tak měly vědět, že pokud má muž nabitý penis, střílí. V tomto stavu je náchylný k nevěrám, vyhledává dobrodružství a rozhodně nemá v úmyslu přehlížet své potřeby.

Klid zbraní? Po orgasmu!

Vybitý stav je lepší variantou této filozofie. Muž je šťastný, protože jeho brko bylo smočeno v tubě ženských milostných šťáv, takže může psát sonáty na téma uspokojení, štěstí a pohody. Není nebezpečný čili na následné rozlučce se svobodou jeho kamaráda pravděpodobně nebude mít náladu vrhat se do bližších kontaktů s objednanou striptérkou. 24 hodin je od něj pokoj. (S přihlédnutím ke vzrůstajícímu věku se prodlužuje i interval, po který si muž vystačí s pivem a fotbalem. Po čtyřicátém roku věku je to 48 hodin klidu, po padesátce 72 hodin, v šedesáti dokonce i týden.)

Foto: Thinkstock

Muž se sexem zbavuje napětí a tlakuFoto: Thinkstock

Co je to věrnost?

Definice věrnosti na základě tohoto poznatku tedy je: Muž vyjadřující vděk za vybitý stav, jehož příčinou byla žena. Bohužel to dle odhadnutých hodin nevydrží věčně. Podle Smithe a Doea platí, že jestliže si muž nesplnil svoji sexuální „dávku“ v podobě orgasmu jednou za 24 hodin a déle, začne si plánovat, jak by s nějakou ženou mohl trávit čas, což možná již sama poznáte podle stupňující se frekvence zmeškaných hovorů na svém mobilu.

Intimní půst přeje sladkým slovům

Avšak pozor. Pakliže je doba od vybití opravdu dlouhá a on již několik dní neměl styk, přelévá se sperma do jeho kůry mozkové, takže najednou má krása konkrétní tvary: „Jsi to ty, miláčku, já tě miluju, tak jen pojď ke mně blíž.“ V tenhle moment mužům slova lásky nejsou cizí, ba naopak. Červená knihovna by se rděla závistí nad použitými výrazy a slovními obraty. (Možná je to taky moment, aby přislíbili něco, co hrozně dlouho odkládají. Uvážou se skoro k čemukoliv, jen když dostanou, na co mají chuť.)

Prevence záletů: neustálá kontrola!

Po orgasmu a dosáhnutí absolutně vybitého stavu se žena může zaobírat myšlenkami, jak jen zařídit to, aby byl ten její takhle klidný co možná nejčastěji. Permanentně vybitého stavu svého partnera může dosáhnout jedině tím, že ho bude systematicky a pravidelně zbavovat napětí a tlaku. V opačném případě se stav nabití (čili čas vylomenin) stane chronickým tak, až žena ztratí nad vším kontrolu. Vybitý penis je totiž klidný penis!

Já osobně bych se ale našich mužů zastala. Se všemi to určitě tak hrozné nebude. Nebo myslíte, že ano?

Reklama

Načítám