Hlavní obsah

Jak moc ovlivňují sebevědomí nová prsa?

„Mít opět hezká prsa by mi pomohlo se znovu cítit víc jako žena,” přiznala paní Radka, matka 2 dětí. Dle statistik je se svým vzhledem nespokojeno 98 % žen a prsa jsou většinou tím hlavním důvodem.

Článek

Plastickou operaci zvažuje třetina žen. A právě plastika prsou patří k druhému nejčastěji podstupovanému zákroku. Častější je už jen liposukce. Větší, plná a tvarově stejná prsa jsou snem většiny žen. Avšak dvě z pěti příroda tímto snem neobdarovala. Změny tvaru jsou přitom tím, co Češky podle statistik nesou ještě hůř než fakt, že jejich ňadra nemají velikost podle jejich představ. Chirurgický skalpel naštěstí dokáže odstranit jak nedostatky samotné, tak mindráky, které se s nimi pojí.

Odborná konzultace

Výběr vhodného implantátu

Proč jsem si chtěla nechat změnit tvar prsou? Chtěla jsem plnější prsa a cítit se opět dobře ve své kůži a ženštěji,“ vysvětluje Radka, čtyřiatřicetiletá matka dvou dětí, své důvody. „Přiznám se, že o trochu větších prsech jsem snila už v mládí. A pak právě po narození dětí se mi postava změnila, prsa se zmenšila a já je musela pokaždé „vyrábět“ pomocí double push-up podprsenky. Pochopitelně, že na plastickou operaci jsem přicházela s jistými obavami, které jsou při takovém zákroku nevyhnutelné. Ale po konzultaci s panem doktorem Issamem Al Awou a lidský přirozený přístup všech na Klinice Yes Visage mě utěšil a šla jsem do toho s klidným svědomím,“ říká Radka.

Zakreslení operačního postupu lékařem Issamem Al Awou

Během operace, kdy jedno prso je již hotovo

„Paní Radce zůstal po kojení dvou dětí značný úbytek tkáně poprsí s lehkým poklesem. Na základě společné konzultace jsme vybrali augmentaci s umístěním implantátu pod sval, přístupem z podprsní rýhy, a velmi kvalitní implantáty Polytech o velikosti 360 ml s vysokým profilem, čímž jsme krásně vyřešili i lehký pokles prsou bez nutnosti dalšího řezu,“ popisuje výkon MUDr. Issam Al Awa, plastický chirurg Kliniky Yes Visage. Více o plastických operacích prsou najdete na www.yesvisage.cz/prsa.

Výsledek zákroku zvětšení prsou paní Radky na Klinice Yes Visage

Výsledek zákroku zvětšení prsou paní Radky na Klinice Yes Visage

Výsledek zákroku zvětšení prsou paní Radky na Klinice Yes Visage

A první pocity po operaci? „Ležela jsem a viděla jsem jen horní část svých prsou. Můj úplně první pocit byl: wow! To, co pan doktor vytvořil, bylo opravdu krásné!“ Pobyt na klinice Radce nezabral více než dvě hodiny před operací, den po operaci už byla propuštěna domů. Následná rekonvalescence a s tím spojená omezení trvala asi tři týdny. A jaké jsou její první pocity s novým tělem v reálném životě? „Není to úplně nové tělo,“ směje se Radka, „spíše jsem se vrátila k tělu, než prsa ztratila svou pevnost a tvar a trochu ho vylepšila. Jsem však docela skromný člověk, samozřejmě se uvnitř cítím mnohem lépe, ale určitě nebudu chodit po ulici a vystavovat se,“ dodává s úsměvem.

Podívejte se na celý příběh paní Radky ve videu:

Proměna: Zvětšení prsou

Nyní Radku čeká ta nejpříjemnější část celého procesu: nové šaty s výstřihy a také prádlo v nové velikosti. „Proměnu šatníku si opravdu užívám,“ doplnila Radka. Více o moderní plastice prsou a zákroku paní Radky naleznete na www.yesvisage.cz/prsa.

TIP pro vás

O plastiku prsou, ať už zvětšení, zmenšení nebo jejich modelaci a úpravu tvaru, je na Klinice Yes Visage, která se na plastiku prsou specializuje, velký zájem, neboť využívá moderní postupy, které jsou však zároveň maximálně šetrné a bezpečné a zaručují hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací.

Klinika Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci přímo se specialisty včetně možnosti financování splátkami již od 500 Kč a s nulovým navýšením. Více na www.yesvisage.cz.

Radka v novém po zvětšení prsou na Klinice Yes Visage

Reklama

Načítám