Hlavní obsah

Boříme tabu: Jak zvětšit a prodloužit partnerovu chloubu?

Foto: Isifa

Odteď už nebude vadit, že váš partner není tam dole zcela urostlý!Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvětšení a prodloužení jeho chlouby? Jak? Každého hned napadne vakuová pumpa nebo skalpel. Proč ale hned tak drasticky? Jsou i jiné možnosti, které Cipíska promění ve Zlobra. Co třeba taková lžíce?

Článek

Málokterý muž je se svojí „třetí nohou“ spokojený, a to i přesto, že ho jeho partnerka nadšeně utvrzuje. „Stížnosti na malý penis svědčí spíše o malém mužském sebevědomí dotyčných než o skutečném nedostatku,“ říká sexuolog Petr Weiss.

No, ať je to, jak chce, malý penis je noční můrou mnoha mužů a vodou na mlýn výrobcům zázračných mastiček, vakuových pump, natahovačů, prodlužovačů, autorům zázračných cvičení, či dokonce operací. Při tom existuje řada pomůcek, které mají skutečný efekt. Nevěříte? Pátý díl seriálu Boříme tabu je opět nabitý užitečnými tipy!

Pružné návleky a nástavce

Existuje nespočet tvarů, velikostí a typů od jemných štětinek na povrchu po kuličky, bodlinky a (ne)vibrační špičky, které penis o pár centimetrů prodlouží nebo mu zvětší objem. To je první funkce návleků a nástavců na pyj. Druhá spočívá ve zvýšené stimulaci partnerky za pomoci oněch výstupků a případných vibrací. Je fajn, že stojí pár korun a efekt je ihned viditelný.

Za všechny jmenujme například elastomerový návlek Tonga Extras za 349 korun. Navléká se na suchý penis, aby nesklouzával, a slibuje zvětšení průměru téměř o dva centimetry a prodloužení asi tak o dva a půl centimetru. V přepočtu na zážitky rovná se zázrak! Máte radši spíš vibrace?

Vibrační pouzdra? K nezaplacení!

Od návleků můžete očekávat ještě jednu funkci: tu příjemně třesací. Takový Vibropouch za 469 korun s miniaturním vibrátorem uvnitř zajistí i stimulaci partnerky, takže díky jedné pomůcce na jeho penisu rázem dostanete všechno, po čem toužíte.

Důmyslně praktický je i Pink Pointer (489 korun), což je extrémně elastický elastomerový návlek, který lze nasadit na přední část penisu, anebo ho natáhnout na prst, čímž se možnosti jeho využití rozšiřují. Ocení ho oblast bodu G i klitoris. Navíc v jedné ze dvou jeho částí sídlí vibrátor, který reaguje na tlak prsu nebo penisu, tudíž spouští vibrace pouze účelově – ve správný čas, což zaručuje úsporu energie.

G bod lžíce

Pro dychtivé objevovatele všeho jednoduchého a zároveň funkčního se zrodila lžíce. Ne, ta polévková ne. Řeč je o G bod lžičce (G Spoon) neboli takové klouzačce určené pro pánské nářadí, které se s jeho pomocí nasměruje do těch správných míst. Jak to všechno souvisí s přifouknutím penisu?

Tenhle vynález se potře lubrikantem a zavede do vaginy, přičemž penis se po něm klouže jako na skluzavce a jelikož se rozšiřuje, tak s hloubkou průniku nabývá na objemu. Při milování tak dochází ke znatelnému tlaku na poševní dno, žena má pocit většího „zaplnění“ a penis díky správné navigaci lžíce přesně zasahuje oblast G bodu. Jednoduché, účelné, 100% silikonové. A cena? 999 korun.

Nafukovací připínák

Vynikající službu při proměně ze špendlíku na sbíječku udělá i nafukovací vibrační nástavec na penis Balon (839 korun). Název má hrozný, ale pochopit jeho funkci není těžké. Penis se vsune do dutiny onoho dilda, to celé se k tělu připne řemínky. A jde se na věc. Do návleku je vloženo vibrační tělísko, velikost lze upravit přifouknutím pomocí nafukovacího váčku.

Vyplatí se investice?

Pochopitelně, že žádná z těchto pomůcek penis nezvětší trvale, takové čarování přísluší jen šikovným rukám chirurga, ovšem jako rychlé, levné a překvapivě účinné řešení to není k zahození. Pokud si tedy myslíte, že je opravdu nutné penis partnera zvětšit. Jak bylo zmíněno již v úvodu, muži si většinou stěžují neprávem.

„Až zase začne váš partner řešit svoji velikost, řekněte mu, že jen blázní,“ říká Tomáš Koubík, jednatel internetového obchodu www.sexshop.cz s tím, že pokud má však muž nutkavou potřebu penis zvětšovat, tak ať si klidně něco pořídí. Naveďte ho na tento článek, jistě uvítá naše tipy. „Nic tím nemůžete zkazit a zvýší-li se vaše společné zážitky, bude z toho radost na všech stranách,“ uzavírá Tomáš Koubík.

A co u vás doma? Je partner spokojený se svojí velikostí?

Reklama

Načítám