Hlavní obsah

Jak na krásné nohy a svůdný pohled?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte prožít letní flirt? Zapomeňte na trapné chichotání. V kurzu je pohled šelmy a sexy nohy!

Článek

Nohy jako gazela

Sedíte ráda elegantně, nožku přes nožku? Pokud ano, myslete na to, že na křečové žíly a metličky není příliš pěkný pohled. Náběh na jejich vznik můžete do vysoké míry ovlivnit. Zaměřte se na způsob svého sezení, nadbytečné kilogramy nebo životní styl. Není nic jednoduššího než odložit vysoké podpatky hlouběji do skříně nebo oblíbenou vanu plnou horké vody vyměnit za chladnější sprchu.

Dokonalé nohy může mít každá žena

Pomocník z lékárny pro náročné

Jestliže se dlouhodobě trápíte s tímto estetickým problémem, máme pro vás dobrou zprávu. Cesta k nápravě je totiž snadnější, než si myslíte. Sáhněte po osvědčeném přípravku z lékárny – Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe 125 ml. Jedná se o gel s unikátním inovovaným složením, díky němuž pronikají účinné složky snáz ke kapilárním cévám a žilám a příznivě tam působí na jejich pružnost, pevnost a průchodnost. Ve složení tohoto přípravku figuruje například escin získaný z plodů jírovce maďalu a flavonoidy z červených listů vinné révy. Tyto bezpečné a prověřené přírodní látky jsou šetrné a mají příznivé účinky na kvalitu i funkce žilního a lymfatického systému. Vstřebání těchto účinných látek je podpořeno přídavkem etanolu a mentolu.

Osvědčený pomocník z lékáren Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe 125 ml

Více se o péči o vaše nohy dozvíte na www.priessnitzovo.cz.

Pohled, který nemine cíl 

Flirtování se neobejde bez očního kontaktu a právě z tohoto důvodu je vhodné věnovat i svému zraku zvýšenou pozornost. Posilněte proto své oči potřebnými karotenoidy, lecitinem a také antioxidanty, které přispívají k ochraně buněk před oxidačním poškozením.

Nepodceňujte péči o váš zrak

Péče přímo na míru

Částečně dokážeme tyto výše zmíněné látky získat z potravy, jejich spotřeba však nejen s přibývajícím věkem roste a je třeba je doplňovat i z jiných zdrojů. Kvalitním doplňkem stravy z vaší lékárny je Ocutein Brillant Lutein 25 mg z prémiové řady Da Vinci Academia s maximálním množstvím luteinu – pro maximální a dlouhodobý účinek. Jako jediný obsahuje také fosfatidylcholin a další účinné látky, jako je zinek a vitamin A, které přispívají k udržení normálního zraku, a selen a měď, které přispívají k ochraně buněk před oxidačním poškozením.

Dárek pro vás

Trápí vás vysychání slzného filmu, který se v oku nachází? Máme pro vás dobrou zprávu, v dárkovém balení Ocutein Brillant naleznete rovněž oční kapky Ocutein Sensitive, které zajišťují 100% úlevu a okamžitou pomoc pro podrážděné, unavené a červené oči.

Ocutein Brillant Lutein 25 mg – kvalitní péče z vaší lékárny

Více se o možnostech péče o váš zrak dozvíte na www.ocutein.cz.

Reklama

Načítám