Hlavní obsah

Jak na nejpřirozenější pleť? Zkuste cushion make-upy!

Foto: Beiersdorf

Zkuste cushion make-upy! Foto: Beiersdorf

Trendem všech sezon je bezchybná pleť. Podlehněte takovému líčení i vy – řešením jsou houbičkové make-upy!

Článek

Nude make-up se hodí na každou příležitost: na denní nošení, na sport i na víkend. Když k němu přidáte ještě jeden výrazný prvek, rázem se promění i v líčení večerní – výrazná linka na očním víčku nebo jen temně rudá rtěnka – to vše bude spolu ladit. Zapomeňte však na hutné krycí make-upy. Řešením je velmi praktické líčidlo, které milují ženy na celém světě a své kořeny má v kolébce krásy, která určuje trendy – v Asii. Jedná se o tzv. houbičkové, cushion make-upy, které jsou velmi oblíbené i u nás. Ještě jste je nezkoušela? Přesvědčíme vás, že jeden musíte mít také vy.

Foto: Beiersdorf

„Nahé“ líčení vládneFoto: Beiersdorf

Proč cushion make-up?

Pokud jste aktivní žena, která nemá času nazbyt, a přitom chcete vypadat stále skvěle, je to to pravé řešení pro vás. Jedno jediné líčidlo toho tolik dokáže: pečuje, sjednocuje, projasňuje, tónuje, chrání a vyhlazuje. A to velmi jednoduše: kompaktní pouzdro připomínající pudřenku obsahuje houbičku napuštěnou pečujícím make-upem, který se druhou houbičkou na pleť jednoduše nanáší. Výhodou je, že cushion make-up můžete mít vždycky s sebou, kdykoliv během dne se poupravit a že se vám nevylije. Proto je praktický i na cestování.

Foto: Beiersdorf

Cushion make-up se snáze nanášíFoto: Beiersdorf

Jak na to

Aplikovat cushion make-up lze dvěma jednoduchými způsoby: když houbičkou barevnou emulzi roztíráte od středu obličeje do stran, výsledný efekt bude přirozený, zářivý a svěží. Když budete make-up do pleti houbičkou vklepávat, docílíte většího krytí, přesto ale bude líčení velmi svěží a bez efektu masky. Nezapomínejte ho však nanášet také na krk, aby byla barva pleti všude sjednocená a stejná.

Foto: Beiersdorf

Kryje lépe, přesto je líčení svěžíFoto: Beiersdorf

V čem je jiný než ostatní make-upy?

Nejedná se o pouhé líčidlo, ale o make-up, který také pečuje a chrání pleť. Speciální složení obsahuje kyselinu hyaluronovou, která dlouhodobě aktivuje pleťové buňky k produkci této vlastní kyseliny. Díky ní a dalším složkám je zaručená 24hodinová hydratace a stále mladistvý vzhled bez výrazných vrásek. Navíc obsažený ochranný faktor zabraňuje předčasnému stárnutí způsobenému agresivním UV zářením.

Novinka od značky NIVEA

Vyzkoušejte i vy pečující make-up v houbičce Hyaluron Cellular Cushion 3 v 1  od značky NIVEA. Má inovativní složení s kyselinou hyaluronovou. Redukuje vrásky, zajišťuje 24hodinovou hydrataci, díky OF 15 pleť chrání před slunečním zářením. Obsahuje barevné pigmenty, které pleť okamžitě sjednocují a projasňují. Je k dostání ve třech odstínech.

Foto: Beiersdorf

Novinka od značky NIVEAFoto: Beiersdorf

Reklama

Načítám