Hlavní obsah

Jak na větší ňadra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se léto a s ním i velké výstřihy, plavky a další odvážné kousky. Přece je nenecháte zahálet ve skříni jen proto, že jsou vaše ňadra příliš malá nebo povislá! Máme pro vás pár tipů, jak jim pomoci.

Článek

Určitě jste už slyšely o tom, že pravidelné cvičení prsních svalů vede ke zvětšení ňader. Bohužel vás musíme zklamat. Ňadra samotná jsou tvořena zejména tukovou tkání a takřka žádná svalovina se v nich nevyskytuje. Proč tedy vůbec posilovat tyto partie? Cviky zaměřené na svalstvo hrudního koše totiž mohou prsa vytvarovat a opticky pozvednout. Například kliky posílí nejen prsní svalstvo, ale také krásně vyrýsují paže.

Pravidelná masáž

Masáž dekoltu je velmi příjemná a můžete do ní zapojit i partnera. Na dlaně si naneste trochu krému či emulze a jemně roztírejte od prsou až po krk. Nezapomeňte na okolí klíčních kostí. Po masáži aplikujte pleťovou masku, kterou si můžete připravit i doma, a to z půlky avokáda, lžičky medu, smetany a 50 g oleje z pšeničných klíčků. Pokožka na prsou se vypne, hydratuje a vaše ňadra budou hebčí.

Dopřejte si větší ňadra do plavek už toto léto!

Účinná pomoc přírody

Pokud chcete skutečné výsledky, sáhněte po prověřeném doplňku stravy. Mezi nejúčinnější bezesporu patří inovovaný doplněk stravy NadraIN Forte s ještě silnějším a účinnějším složením než jeho oblíbený předchůdce. Díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Kromě větších, pevnějších a krásnějších prsou přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže ňader a dekoltu, a navíc omezuje nadměrné ukládání tukové tkáně v poprsí.

Složení přípravku je založeno na přírodních látkách, které šetrnými a bezpečnými mechanismy působí na ženský organismus, zejména na tkáň prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

Chcete vědět, jak přesně NadraIN funguje a kdy na sobě můžete pozorovat první změny? Podívejte se na toto video nebo zhlédněte manuály, jak si vybrat plavky podle postavy nebo jak vhodně zvýraznit dekolt pomocí šperků. Účinky tohoto přípravku potvrzují i kladné recenze uživatelek, které jsou spokojeny se svým novým vzhledem. Jeden příklad za všechny: „Zpočátku jsem tomu moc nevěřila, takže mě výsledek mile překvapil. Nejen, že mám prsa, o kterých jsem snila, ale hlavně i moje sebevědomí je rozhodně na lepší úrovni,“ napsala slečna Karolína.

Vyzkoušejte NadraIN i vy a přidejte se k řadě spokojených uživatelek!

Související témata:

Načítám