Hlavní obsah

Jak oživit manželský sex? Inspirujte se!

Foto: Thinkstock

Začátek manželství by přece neměl znamenat konec vášnivého sexu!Foto: Thinkstock

Reklama

Manželství neznamená konec vášnivým chvilkám! Stačí ho občas přišťavit nějakou partnerskou hrou. A rozhodně tu nemluvíme o divokých orgiích! Někdy totiž stačí opravdu málo. Nechte se inspirovat našimi dobrými tipy!

Článek

„Zase další chudák, co bude mít sex jen první sobotu v měsíci,“ poznamenal kamarád Karel, když viděl, jak z radnice vychází čerstvě oddaný pár. Prý je to tak vždycky. Žena muže namlsá svůdným prádlem a aktivitou, ale po svatbě si sotva nalakuje nehty, oblékne sexy prádlo a CHCE TO. Pak muži radši tráví čas v hospodě nebo v práci. „A proto se nikdy nechci ženit,“ nechává se slyšet Karel.

Co na to říct? Že se to stává a že chyba může být na obou stranách. Aby vás taková nepříjemnost s manželskou potažmo intimní krizí nepostihla, věnujte pozornost našim sexuálním tipům určeným pro manželské páry.

1. Do postele noste šperky

Dodává to pocit luxusu a výjimečnosti. Vyzkoušejte náhrdelník z perliček. Tak dlouhý, aby se pohupoval v rýze mezi ňadry. Je to vzrušující! Pak si ho sundejte a omotejte ho okolo jeho penisu.

2. Nechte si na sobě oblečení

Když přijdete domů, okamžitě sundáváte oblečení, což je v pořádku. Než se ale zbavíte i svetru a trička, zakousněte se (s citem) manželovi do krku a laškovně vyvolejte erotickou náladu. Jak se budete postupně svlékat, vášeň nabere intenzivních obrátek. A když si při milování nějaké to oblečení přece jen necháte, budete si připadat chlípně.

Foto: Thinkstock

Zkuste něco jinak, třeba mu zkuste dát lehce dominantně najevo, že ho chceteFoto: Thinkstock

3. Hrajte si na dominu

Nemusíte na sobě mít tuny latexu a po ruce bičíky, stačí převzít odpovědnost za dění v ložnici. Poručte si, aby vám líbal lýtka, pak kolena… Anebo pupík? Vy jste tady šéfem!

4. Odskočte si od práce k sexu

Věřte, že existuje souvislost mezi potem z fyzické námahy a horkým sexem. Když máte rozprouděnou krev, jsou orgasmy intenzivnější. Takže až ho příště pošlete, aby vyházel sníh z příjezdové cesty, postavte se do předsíně v košilce. Nebo si společně zacvičte.

5. Otlapkávejte se u televize

Když se spolu o víkendu díváte na film, stimulujte své smysly! Nemusí to být nic zhýralého. V lidské dlani je přes 40 000 nervových zakončení, takže tahle část těla patří k nejvíce erotogenním zónám! Stačí na ni poklepávat prsty, hladit ji, jemně po ní kroužit svou dlaní.

6. Dejte podvazku druhou šanci

Skoro každá nevěsta má na sobě modrý podvazek, který si schovává na památku. Vyndejte ho ze skříně a proměňte se v osudovou ženu 40. let. Sukně po kolena, podvazek nenápadně vykukující ven. Vzpomenete si na svatební noc…

7. Vytuňte sexuální polohy

Misionář není jen o ležení na zádech. Vsuňte si pod zadek polštář, zkřižte mu nohy za krkem. Buďte někdy kreativní! Aby neměl podezření, že vás tyhle psí kusy učí nějaký milenec, předložte mu některé z našich inspirativních článků.

8. Projevte trochu péče

Muži nenávidí, když se k nim chováte jako matka, nicméně eroticky se dá využít toho, když se váš manžílek upatlá od ovocného poháru, který mu naservírujete o poslední adventní neděli. Slízněte mu kapku sirupu nebo vaječného koňaku z úst. Jako na střední škole… Když se u toho budete tvářit tak, že to OPRAVDU děláte ráda, oba se tím navnadíte.

Foto: Thinkstock

Lásku udržují i různé hry, hříčky a žertyFoto: Thinkstock

9. Využívejte momentu překvapení

Připližte se k němu zezadu, zatímco si čte noviny, proklouzněte k němu do zapařené koupelny, hlaďte ho po stehnech, když se dívá na fotbal. Svoji pozornost jen tak neodvrátí, budete ho rozptylovat. To je ale účel. Až to půjde, vrátí vám to i s úroky! Oba se tak budete udržovat ve střehu!

10. Líbejte ho v hollywoodském stylu

Až půjdete z večeře, chyťte ho za kravatu nebo tričko, přitáhněte k sobě, přilepte své rty na ty jeho. Kdo dělá takové věci jen tak? Vy dva! A proč ne?

11. Videa na přání

Jednou měsíčně si spolu udělejte filmový večer. Jednou vybere snímek on, podruhé zase vy. Je dovoleno vše včetně erotických filmů. Domluvte se, že aspoň jednu scénu z jakéhokoliv snímku si vyzkoušíte, ať už se jedná „jen" o flirt vyšetřující policistky s podezřelým.

12. Mějte no-dítě zónu

Lepší sexuální život vyžaduje, abyste se od každodenního života odpoutávali tak, že si budete dělat čas jen na sebe. Určete si, že například po sedmé hodině večerní dítě nesmí do ložnice. Tohle místo bude vaším útočištěm, takže to, co se bude dít za zavřenými dveřmi, je pouze o vás dvou. (O tom, že zámek na ložnici patří, zde).

13. Nenoste pyžamo

Je to pohodlné, praktické, nudné. Co je to? Flanelová košile s knoflíčky! Spěte si v ní, když máte horečky, ale jinak si kupte aspoň tu košilku. (Mnoho mužů si stěžuje, že jejich ženušky po svatbě postrádají ženskost.) Tomu svému řekněte, ať taky vymění seprané trenky za stylové boxerky. Nebo vůbec nic! Nahota do postele taky patří.

14. Hrajte hry

Podle časopisu Evolution and Human Behavior vítězství zvyšuje hladinu testosteronu v krvi žen. Ty jsou pak vzrušené a chtějí se milovat. Tak vytáhněte třeba Monopoly nebo Scrabble a nandejte mu to. Odměnou vám oběma bude vášnivé milování!

A co děláte pro své manželství vy? Ale hlavně: Co dělá on?

Reklama

Související témata:

Načítám