Hlavní obsah

Jak pečovat o pleť v zimě? Poznejte kouzlo olivového oleje

Foto: VARIUM, a.s.

Hladká a rozzářená pleť navenek, přitom vyživená zevnitřFoto: VARIUM, a.s.

Olivový olej provází lidstvo celou jeho historií a je nenahraditelný jak ve vaření, tak v kosmetickém průmyslu. Získává se lisováním ze zralých oliv a je bohatým zdrojem vitaminů a kyseliny lisolové. Díky tomu vyživuje, regeneruje a hydratuje pokožku. Ta to ocení právě v zimě, kdy nejvíce trpí.

Článek

Ideálním pomocníkem, když náš obličej a ruce bičují vichry a chumelenice, je proto kosmetika Ziaja s olivovým olejem. Přináší úlevu podrážděné a suché pleti, chrání ji před všemi nepříznivými vlivy a je vhodná pro děti i dospělé.

Nejdříve vyčistit a pak hydratovat

Čím začít? Přirozeně čistěním, které pokožku účinně připraví na další péči. Vyberte si pleťový mycí gel, jemnou micelární vodu s hydratačními účinky nebo čistící olivové mléko, které je tou nejlepší volbou v případě mimořádně suché pleti.

Pak je na řadě aktivní péče o obličej. Dnes už ikonický krém s olivovým olejem pokožku intenzivně vyživuje, vyhlazuje a regeneruje. Je natolik oblíbený a oceňovaný, že zůstal nezměněný od svého vzniku v roce 1989. Pod make-up, pro zvlhčení, naneste pleťový krém light formula a proti stárnutí krém proti vráskám.

Jemná kůže v okolí očí vyžaduje speciální péči, na kterou myslí i Ziaja. Výživný oční krém s olivovým olejem vyhladí drobné vrásky a sníží známky únavy. Citlivý povrch našich rtů dokonale ochráníte olivovým balzámem na rty.

Foto: VARIUM, a.s.

Nejlepší volba v případě mimořádně suché pletiFoto: VARIUM, a.s.

Když pokožka trpí

Je kůže dehydratovaná a rozpraskaná? Pomůže mast s olivovým olejem. Díky vysoké koncentraci ji můžete nanést na postižená místa také jako obklad. Navíc je dostatečně jemná, aby ji mohly používat i děti už od 3 měsíců.

Částí těla, která stárne nejrychleji, jsou naše ruce. Dostávají zabrat každý den, obzvlášť, pokud je často máčíme. Jak je uchovat stále mladistvé? Používejte pravidelně vyživující krém na ruce s olivovým olejem. Po nanesení zůstává pokožka vyživená a sametově hladká. Kromě toho dokonale ochrání dlaně a nehty.

Buďte svěží celý den

Po ránu je nejlepší začít sprchovým gelem s olivovým olejem. Jemně pění a účinně čistí a v neposlední řadě vás potěší příjemnou vůní. Po čem sáhnout nakonec? Olivové tělové máslo přímo blahodárně účinkuje na suchou pokožku a rychle ji regeneruje. Tělové mléko s olivovým olejem má trochu lehčí složení a vstřebává se kratší dobu.

Foto: VARIUM, a.s.

Buďte svěží celý denFoto: VARIUM, a.s.

Vlasy jako filmová hvězda

Nejkrásnější ozdobou a snem každé ženy jsou zdravé a lesklé vlasy. Jenomže po některých kadeřnických procedurách zůstávají křehké a lámavé. Řešením je olivový regenerující šampon na vlasy, který posiluje a hydratuje i velmi suché vlasy. Šampon doplňte olivovým regeneračním kondicionérem, který usnadní rozčesávání a v zimě sníží elektrizování.

Nejintenzivnější účinek přináší olivová regenerující maska na vlasy, která vlasy hloubkově regeneruje bez zbytečného zatěžování.

Foto: VARIUM, a.s.

Vlasy jako filmová hvězdaFoto: VARIUM, a.s.

Vyzkoušejte blahodárné účinky olivového oleje a zvolte si řadu Ziaja olivový olej jako svého stálého pomocníka v péči o zdravou pokožku. Po zimě vám za to určitě poděkuje!

Reklama

Načítám