Hlavní obsah

Jak rychle proměnit kuchyň k nepoznání

Reklama

Kuchyň slouží, ale je okoukaná a chtělo by to zásadní změnu? Co nový kuchyňský obklad? Za 15 minut je na svém místě a jeho instalaci hravě zvládnete. Originálně, bez bourání a stavebních úprav.

Článek

Obvyklou praxí bylo, že byla postavena nová kuchyně a provedl se obklad zadní stěny, jakožto funkční plochy, která vyžaduje praktičnost a hygienu při přípravě pokrmů. Pokud je kuchyň stále funkční, nikoho ani nenapadne přemýšlet, jak ji oživit něčím jiným než drobnými doplňky.

Nyní se však stává trendem nový typ kuchyňského obkladu, který umožňuje nevšední a zásadní změnu. Díky jeho vlastnostem se řadí mezi velice zajímavá řešení.

Graftazit je prověřenou novinkou na trhu s velmi příznivou cenou. Například obklad velikosti 200 x 50 cm vyjde na 3289 Kč

Originální, nepřeberné množství dekorů a vyrobený na míru

Tyto neobvyklé možnosti nabízí nový typ obkladu jménem Graftazit, který byl vyvinut a vyroben v ČR.

Graftazit je moderní obklad, který je potištěn nejmodernější UV technologií a lakován matným saténovým lakem.

Jakýkoli design, který si dovedete představit, je možný. Zahrajte si na bytového návrháře a popusťte uzdu své fantazii. Obklad splní i zdánlivě nemožná přání na vzhled.

Vybrat si můžete z tisíce motivů, a dokonce dodat i vlastní fotografii.

Proč zvolit právě Graftazit?

Tento na trhu ojedinělý produkt ve své kategorii není problém nainstalovat za skutečně rekordní čas do stávající či nové kuchyně. Není potřeba žádných speciálních úprav stěny či bourání stávajícího obložení. Díky jeho velice slabé síle 3 mm, avšak vysoké pevnosti, není problém instalace přes stávající obklad. Velkoformátový obklad je nejen praktický na údržbu, ale také celistvá plocha skvěle vypadá. Velkorysý rozměr 326 x 149 cm vyhoví většině kuchyní.

Jak je to s odolností

Kvalita Graftazitu je patrná již z rozšířené záruky na 10 let. Je certifikován orgánem ITC, za provedení zkoušek dle ČSN EN ISO 2409 a ČSN 73 2582 na adhezi barev a otěruvzdornost za mokra. V obou zkouškách obstál nejlepším možným výsledkem, což výrobce dokládá platným osvědčením.

Voděodolnost, barvostálost a nehořlavost jsou prokazatelnou hodnotou kvality pro uživatele obkladu a jsou zárukou spokojenosti po celou dobu mnohaletého užívání.

Obklad je možné použít za jakýkoli typ vařičů, včetně plynových, ale i v mokrém prostředí, nebo dokonce i jako zástěna sprchového koutu či výzdoba zdí u plochy bazénu.

A co údržba?

Díky polomatnému laku a celistvosti obkladu nemůže být snad jednodušší. Snadno se udržuje vlhkým hadrem s běžným mycím prostředkem a je uklizeno. Beze šmouh, bez pracného leštění a ve vteřině.

Kde ho sehnat?

Graftazit je možné objednat přímo u výrobce, který je připraven poradit s veškerými dotazy a připravit design přesně podle vašeho přání. Ochotně, s plnou péčí a pozitivním přístupem vás také provede vaší objednávkou.

Reklama

Související témata:

Načítám