Hlavní obsah

Jak se správně obléct na vánoční večírek?

Foto: Lindex

Foto: Lindex

Předvánoční čas je spojen s množstvím akcí a večírků. S novou kolekcí švédské značky Lindex nebudete mít problém najít nejstylovější outfit a být hvězdou každého večírku.

Článek

Váháte, co si obléct na firemní večírek nebo předvánoční posezení s přáteli? Vytipovali jsme pro vás 5 žhavých trendů, které můžete lehce zakomponovat do vašeho party šatníku. Odvážnější můžou obléct flitrové sukně nebo brokátové kimono, zastánkyně jednoduché elegance pak třeba černé sametové šaty, které stačí doplnit o nějaký ten třpytivý doplněk.

Flitry a třpytky

Top s flitry – Tento party top se pro tuto sezonu jistě stane vaším oblíbeným kouskem. Můžete ho zkombinovat s černými kalhotami nebo zvolit kombinaci sukně ve stejném stylu.

Foto: Lindex

Lindex 999 KčFoto: Lindex

Sukně s flitry – Tato sukně s flitry rozzáří každou místnost a skvěle se hodí na nadcházející slavnostní příležitosti. Můžete ji nosit s jednoduchými topy, nahusto pletenými svetry nebo vsaďte na kombinaci s topem ve stejném stylu.

Foto: Lindex

Lindex 1399 KčFoto: Lindex

Brokátový vzor – Díky širokým rukávům, volnému střihu a lesklému provedení je toto kimono s brokátovým vzorem skutečně výrazným kouskem této sezony. Můžete ho zkombinovat s černými kalhotami.

Foto: Lindex

Lindex 1399 KčFoto: Lindex

Samet

Sametové šaty v elegantní černé – Černé šaty jsou oblíbeným nadčasovým kouskem, který se hodí pro sváteční příležitosti, že? Tyto černé šaty jsou ze sametu, mají vrstvený střih a zavazovací pásek, takže jsou ještě lepší.

Foto: Lindex

Lindex 999 KčFoto: Lindex

Sametové šaty v šik fialové – Tyto výrazné fialové šaty ze sametu dokážou dodat trochu lesku každému dni. Oblékněte si je k punčochovým kalhotám, a podle potřeby přizpůsobte formálnímu, nebo ležérnímu stylu.

Foto: Lindex

Lindex 999 KčFoto: Lindex

Sametová bunda – Styl by nikdy neměl být na úkor pohodlí. Tato bunda z měkkého sametu je toho důkazem. Získejte dokonalou soupravu díky kombinaci s kalhotami ze stejného materiálu. Sametu není nikdy dost!

Foto: Lindex

Lindex 999 KčFoto: Lindex

Mačkané tílko ze sametu – Tílko se sametovými knoflíčky a tenkými ramínky. Letos na podzim je můžete nosit s odhalenými rameny nebo přes top pro ležérní i stylový vzhled.

Foto: Lindex

Lindex 349 KčFoto: Lindex

Rudá barva

Červené pletené šaty – Skvělá volba pro jakékoli slavnostní i neformální setkání s přáteli či s rodinou. Mají stylové zavazování na straně u krku a třpytivé lurexové vlákno jim dodává opravdový slavnostní nádech.

Foto: Lindex

Lindex 999 KčFoto: Lindex

Šaty s krajkou – Připravte se na slavnostní sezonu s těmito měkkými žerzejovými šaty s krajkou a mašličkou vzadu po stranách zlatého zipu. Stačí přidat oblíbené doplňky a můžete vyrazit. Materiál je vyroben z ekologické viskózy technologií EcoVero, což je v porovnání s běžnou viskózou udržitelnější alternativa.

Foto: Lindex

Lindex 899 KčFoto: Lindex

Černá klasika

Smoking – Na slavnostní příležitosti si občas můžete místo šatů obléct smoking. Tento černý se saténovými detaily zkombinujte s kalhotami ve stejném stylu střihu IRIS. Bude to vypadat skvěle. To víme jistě.

Foto: Lindex

Lindex 1399 KčFoto: Lindex

Malé černé – Přiléhavé šaty z černého sametu s třpytivými pruhy jsou jako stvořené pro slavnostní příležitosti. Jsou střední délky a mají výstřih do V, špagetová ramínka a po obou stranách rozparky.

Foto: Lindex

Lindex 1399 KčFoto: Lindex

Doplňky

Třpytivé doplňky vynesou každý outfit ještě o úroveň výš. Ať už to jsou náušnice, náramky nebo třeba brože.

Foto: Lindex

Lindex 399 KčFoto: Lindex

Foto: Lindex

Lindex 249 KčFoto: Lindex

Reklama

Načítám