Hlavní obsah

Jak se vybavit na cestování s dítětem

Cestování s dítětem může být úžasným zážitkem. Koho by nebavilo ukazovat svému potomkovi svět.

Článek

Aby se ale z dovolené snů nestalo čiré peklo, doporučujeme rodičům se důkladně připravit. Nestačí jen zabalit dostatečné množství triček, kraťasy a plavky. Nezapomeňte také na praktické věci, které vám i dětem zpříjemní pobyt mimo domov. Inspirujte se tipy značky Zopa.

Zopa Postýlka skládací CAMPING 2

Stále více Čechů vyráží na cesty vlastním autem, pokud patříte k nim, pořiďte dítěti pořádnou autosedačku. Kvalitní autosedačky musí být nejen bezpečné, ale také pohodlné. „Je důležité vybrat model určený pro daný věk dítěte, který splňuje bezpečnostní normy,“ upozornil Petr Horáček ze společnosti Baby Direkt.

Pro nejmenší cestovatele připravila Zopa autosedačku X 1 Plus i-Size. Tato autosedačka splňuje nejpřísnější normu i-size, představuje tak maximální bezpečí pro dítě. Je vybavená vložkou pro novorozence, která zajistí bezpečnou přepravu i velmi malých dětí a zároveň zajišťuje přirozenou polohu vleže. Unikátní technologie SIP (Side Impact Protection) poskytuje maximální ochranu při bočním nárazu. Tato ochrana je ještě umocněna záhlavníkem z pamětové pěny, který kromě bezpečnosti zaručí i pohodlí.

Zopa X1 Plus i-Size patří mezi autosedačky nové generace. Bezpečná a pohodlná

Autosedačku Zopa X1 Plus i-Size lze navíc díky kompatibilitě s adaptéry Maxi-Cosi upevnit na 90 % kočárků na trhu. Jednoduše vezmete sedačku i s dítětem a upevníte ji na podvozek kočárku. Díky modernímu designu a trendy barvám není problém autosedačku zkombinovat s kočárkem. Nezávisle polohovatelná stříška zajistí vždy ideální ochranu před větrem nebo sluncem. Konstrukce autosedačky umožňuje cirkulaci vzduchu a předchází pocení dítěte.

Starší děti již chtějí mít při cestě lepší rozhled. Ten poskytne autosedačka Zopa Carrera Fix vhodná od devíti měsíců do dvanácti let. Díky výškově nastavitelné hlavové opěrce a bezpečnostním pásům sedačka roste s vaším dítětem. Systém polohování zajišťuje dětem komfort i na delších cestách nebo při spánku.

Rozhled větším cestovatelům zajistí autosedačka Zopa Carrera

Kvalitní spánek

Ne všechny hotely a penziony jsou připravené na malé cestovatele. Zajistěte dítěti, a tedy i sobě kvalitní spánek. Bez něj si dovolenou neužijete. Domácí postýlku skvěle nahradí cestovní postýlka Zopa Yoga. Jak slibuje její název, je dokonale skladná, dá se složit do praktické přenosné tašky, která předchází ušpinění postýlky. Navíc má polohovatelné lůžko. Ušetří tak maminkám a tatínkům záda při manipulaci s děťátkem.

Domácí postýlku na cestách skvěle nahradí Zopa Yoga

Když hrozí nuda

Většina malých dětí nesdílí nadšení rodičů pro objevování památek a zákoutí ve zvolené destinaci. Dokáží se začít velice rychle nudit. A takové znuděné dítko umí pěkně znepříjemnit den. Můžete tomu ale předejít. Objevování vaše dítě začne opět bavit, pokud ho necháte projíždět se po promenádě nebo ulicemi na tříkolce Zopa ZooGo.

Tříkolka Zopa ZooGo trénuje motoriku dětí. Zároveň je to ale i zábava

Tříkolku lze upravovat do čtyř fází podle věku dítěte. Zajišťuje tak rozvoj jeho motorických vlastností. Sluneční clona dítě ochrání před spálením a praktické držadlo rodiče před nepohodlným vláčením, kdyby dítě ježdění omrzelo.

Kde koupit všechny zmíněné výrobky a více informací, naleznete na stránkách www.zopadesign.com.

Načítám