Hlavní obsah

Jak se zbavit vánočních kil? Jde to překvapivě snadno

Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Máte po svátcích nějaké to kilo navíc? Zbavte se jich bez hladovění se zelenou BIO kávou.

Článek

Vánoce jsou svátky pohody, radosti a také jídla. Nejdůležitější je si tento čas užít s těmi nejbližšími. Je proto více než v pořádku přestat si přes svátky hlídat stravování. Přesto se začátkem ledna nemusíte cítit ve své kůži. Jak se pak zdravě zbavit přebytečných kil? Odpověď je jednoduchá – se zelenou BIO kávou.

Foto: unsplash.com

Štíhlá postava je vám teď na dosah ruky. Za pomoci zelené kávyFoto: unsplash.com

Věděli jste, že existuje způsob, jak tělu dodat potřebné antioxidanty, a zároveň rychleji spalovat kalorie? Přesně tohle dokáže zelená BIO káva z rodinné pražírny Costa Dorada. Ta vám jako jediná v Česku nabízí unikátní produkt. Jedná se o patentovanou směs z 50% speciálně namleté zelené BIO kávy Arabica a z 50% pražené BIO kávy Arabica. Překvapí vás jemnou delikátní chutí a okouzlujícím aroma.

Třikrát rychlejší spalování tuků

V čem tkví kouzlo zelené BIO kávy? Je toho opravdu hodně, ale nejdůležitější jsou blahodárné antioxidanty. Spolu s kyselinou chlorogénovou pomáhají tělu redukovat nadváhu, spalovat tuky třikrát rychleji a brání usazování tuků. Zelená BIO káva podporuje detoxikaci organismu a normalizuje trávení. S celulitidou se tedy budete moci rozloučit. Tato kyselina zároveň zabraňuje tvorbě podkožního tuku a zpomaluje stárnutí buněk. Hubnutí je tedy hračka.

Foto: unsplash.com

Nemusíte dřít hodiny v posilovně. Stačí si s úsměvem dát šálek zelené kávyFoto: unsplash.com

Ve zdravém těle zdravý duch

Ti z vás, kteří se snaží o snížení hmotnosti nebo vyrýsování svalů, právě našli toho nejlepšího přítele. Zelená BIO káva potlačuje chuť k jídlu, a navíc podporuje odvádění toxinů prostřednictvím detoxikace. Hledáte vzpruhu, po probdělé noci? Zelená BIO káva dokáže zlepšit náladu, posílit koncentraci a dodat energii. Zároveň normalizuje cévní tlak a příznivě působí na srdce i játra.

Foto: zelena-bio-kava.cz

Jedinečná směs z 50% zelené BIO kávy Arabica a z 50% pražené BIO kávy Arabica. Překvapí vás jemnou chutí a okouzlujícím aromaFoto: zelena-bio-kava.cz

Proč zrovna zelená káva?

Zelená BIO káva jsou vlastně nepražená kávová zrna, která jsou na rozdíl od klasických kávových zrn bohatší na antioxidanty a další přírodní látky. Neprošla totiž procesem pražení. Doušek kávy z kvalitní zelené směsi je ideálním doplňkem pro zastánce zdravého životního stylu a ty, kteří chtějí zhubnout. Takže teď si můžete s radostí vychutnat šálek lahodné kávy, a zároveň pomoci vašemu tělu, aby bylo fit a zdravé! Zatočte s kily – hravě a zdravě!

Reklama

Načítám