Hlavní obsah

Jak si užít pořádnou dámskou jízdu?

Foto: Thinkstock

Jak se chlapi nejvíce pobaví?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima je za námi, šedá obloha a vlhko taky a únava typická pro začátek jara se snad přihlásí zase až za rok. Je čas na pořádný relax! Jenže, co si budeme povídat, představa žen o odpočinkovém dni či víkendu je většinou dost vzdálená od té mužské. Proto dopřejte svému partnerovi super pánskou jízdu a vy si užijte zase tu svou, holčičí! Máme pro vás a vašeho muže skvělé tipy!

Článek

Není nad to někdy zapomenout, že jste vdané, že dětem nejde matematika, že kohoutek v koupelně zase kape a že letos už je rozhodně potřeba vymalovat. A to jde nejlépe, když alespoň na krátkou dobu zmizíte z nevymalovaného bytu, zbavíte se ratolestí a samozřejmě i manžela. Zkuste ho nalákat na jednu z následujících dokonalých „pánských jízd“. Naše čtveřice tipů by ho mohla snadno donutit, aby se na víkend vzdálil co nejdál od vás. A vy si pak vyberte něco z nabídky pro dámy...

1. Kurz přežití v přírodě

I když žijeme v jednadvacátém století, nikdy nemůžete vědět, co se stane. Co když vám auto vypoví službu zrovna někde na opuštěné cestě uprostřed pustiny, kde samozřejmě není žádný signál? Váš muž by se o vás měl umět postarat, jednoduše by měl být schopen přežít v přírodě! Říkáte si, že je to nesmysl?

Samozřejmě, že je! Signál je už dneska v podstatě všude a neexistuje snad silnice, kde by alespoň každých pět minut neprojelo auto. Ale i tak by se to vašemu partnerovi a jeho kamarádům mohlo zamlouvat. Tenhle zážitek totiž splňuje vše, co většina mužů miluje – dobrodružství, adrenalin, minimální hygienické požadavky a návrat s pocitem hrdiny.

A co, že vás příští týden až dva bude nutit zavazovat tkaničky speciálním lodním (nebo jakým) uzlem a večer vám ukáže, že lidské teplo je stejně výkonné jako péřová duchna? Alespoň máte jistotu, že se mu to líbilo...

Cena: Zhruba 3000 Kč

2. Den bezdomovcem

Tak v tomto případě můžete zabít dvě mouchy jednou ranou. Nejenže zajistíte partnerovi „zábavu“, a získáte tím čas na sebe, ale ještě ho tak trochu vychováte. Máte pocit, že si neváží lásky a péče, kterou věnujete jemu, dětem i domácnosti? Je pro něj teplá večeře, čistá a voňavá postel a ráno důkladně vyžehlená košile naprostá samozřejmost a standard? Dopřejte mu zážitkový dárek a udělejte z něj na jeden den a noc bezdomovce.

Sice se bude možná doma před spaním shánět po nějakých krabicích na přikrytí, ale o to šťastnější bude, když mu připomenete, že máte peřiny.

Cena: Zhruba 5000 Kč

Foto: Thinkstock

Přežije vaše drahá polovička v přírodě? Zkuste to!Foto: Thinkstock

3. Destruktoterapie

Je váš partner v neustálém napětí, v práci ho drtí šéf a šance, jak stres ventilovat, je nulová? Tak to je destruktoterapie to pravé pro něj. V rámci tohoto zážitku může třeba rozdrtit auto v lisu nebo ho jen tak rozmlátit. Taky může zdemolovat k tomu určenou kancelář, nebo dokonce střílet na živý terč! Samozřejmě ne „ostrými", ale pokud nežijete s masovým vrahem, neškodné kuličky místo nábojů mu jistě budou stačit.

Jen doufejte, že se mu destruktoterapie nezalíbí natolik, že po návratu neroztříská váš vůz nebo šéfovu kancelář.

Cena: 1200–20 000 Kč (cenu ovlivňuje to, co je možné rozmlátit)

4. Jako James Bond

Jestli váš muž nevynechal jediný film o legendárním Jamesi Bondovi a vy máte pocit, že o kariéře tajného agenta tak trochu sní, dopřejte mu to. V rámci tohoto zážitku se bude moci seznámit se všemi možnými „hračičkami", které tajní agenti a osobní strážci používají. Vyzkouší si spoustu zbraní od revolveru až po pumpovací brokovnici. Jediné, bez čeho se bude muset obejít, je jen povolení zabíjet.

Cena: Asi 2600 Kč

Tak co? Nemáte chuť si vyhodit z kopýtka?

Reklama

Načítám