Hlavní obsah

Jak si v létě udržet krásu a svěžest? Nenechte pleť uvadnout

Foto: VARIUM, a.s.

Okurková řada Ziaja je dokonalý mix osvěžujících a pečujících přípravků na létoFoto: VARIUM, a.s.

Konečně přišlo léto a sluneční paprsky se již nedočkavě dotýkají naší pokožky. I když se pleť v létě více mastí, přesto ji voda, zvláště chlorovaná, dokáže vysušit. Chcete, aby sluníčko i voda zůstaly vašimi dobrými přáteli?

Článek

Vybírejte z bohaté nabídky kosmetických výrobků okurkové řady Ziaja, které dodají vaší pleti veškerou péči a poskytnou to pravé letní osvěžení.

Sláva okurkové sezoně!

Chcete šetřit peněženku, ale zároveň se neošidit o složky přírodního původu v přípravcích pečujících o pokožku? Extrakt z dužiny okurky účinkuje protizánětlivě, a jak už věděly naše babičky, dodává pleti jas a mladistvou svěžest.

Díky ultralehkým recepturám a chladivé vůni je okurková řada kosmetiky Ziaja skvělou volbou pro ženy i muže. Dospívajícím může navíc pomoci v boji s mastnou pletí a akné.

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja Okurka micelární gel s mátou má unikátní recepturu a lehce pění Foto: VARIUM, a.s.

Delikátní a osvěžující relax

Udělejte si doma malý očistný rituál a vytvořte si oázu klidu a rovnováhy jen pro sebe. Dáváte-li přednost čisticím prostředkům s následným opláchnutím vodou, použijte okurkový micelární gel, který pokožce zanechá energickou, mírně chladivou vůni. Okurkový pleťový tonik pro každodenní péči je obohacený zklidňujícím D-panthenolem. Osvěží pokožku a účinně ji připraví pro další kosmetické ošetření. V horkých dnech je zase nenahraditelná okurková enzymatická gelová maska s mátou. Obzvlášť pokud potřebujete okamžitě zvlhčit, viditelně vyhladit a zklidnit podrážděnou pleť.

Foto: VARIUM, a.s.

Jemný tonik s s výtažkem z dužiny okurky jemně a důkladně čistí a zvlhčuje pleťFoto: VARIUM, a.s.

Recept na správnou pleťovou zálivku

Potřebuje vaše pokožka především zklidnit a hydratovat? Jako další krok zvolte okurkový pleťový krém. Kromě regulace činnosti mazových žláz opticky zesvětluje, zlepšuje i tón pleti a nezanechává mastnou vrstvu. Pokud dáváte přednost hydrataci zároveň s ochranou před slunečním zářením, tou pravou volbou je okurkový pleťový krém s mátou. Chrání pleť před účinky slunečního záření pomocí SPF 6 a také zklidní podráždění ze slunce, zarudnutí nebo akné. Nanášení krému je snadné díky lehoučké konzistenci a velmi příjemné pro jeho jemnou, chladivou vůni.

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja Okurka pleťový krém aktivně zvlhčuje, vyživuje a zklidňuje podrážděníFoto: VARIUM, a.s.

Přišel čas zdravé výživy. Nejen co se týká nutriční hodnoty potravin, ale také jako přírodního zdroje kosmetických účinných látek. Kosmetika Ziaja ve své oblíbené řadě vzdává hold dobře známé okurce. Je skvělou volbou pro všechny již od 12 let a hodí se pro každý typ pleti – obzvlášť pro mastnou a kombinovanou.

Foto: VARIUM, a.s.

Kosmetika Ziaja ve své oblíbené řadě vzdává hold dobře známé okurceFoto: VARIUM, a.s.

Najdete nás také na facebook.com/Ziaja a Instagram.com/Ziaja.

Reklama

Načítám